turknet cok yanlış yaptı 100 tl yerıne 110-120 yapsaydı mıllet belkı umursamazdı ama 140 olunca herkes kacıyor su an baska isslere.. |
TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi! (12. sayfa)
-
-
Bende türknetten ayrılacaklar tarafındayım. Üye olduğum süre boyunca hiçbir iyileştirme en ufak bir hız artışı görmedim. Aksine 11mbps upladım falan 4e düştü. Kaç tane destek kaydı açtım çözmediler. Eskiden akk yoktuda albenisi vardı. Ablam adsl 12mbps kullanıyor turknet yapa 140tl hakediyormu sizce? Abim ise fiber 100mbit o da aynı fiyat bende vdsl 30mbit yine aynı fiyat. Son derece saçma. Birde işte altyapınız iyileşirse ekstra para almayacağız deniyor. Bunca yıldır zam yaptınız parayı aldınız ama en ufak bi iyileşme altyapı çalışması göremedik. Bence vdsl ve adsl kullananlar son zamdan sonra turkneti bırakacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Online işlem merkezine girebilen var mı
Bildiğim kadarı ile geçeceğiniz iss'ye taşıma emri verdiğinizde, (eğer alıyorsanız) telefon hizmetini panelden iptal ettirdikten sonra, hiçbir iptal işlemi yapmanıza gerek yok.
-
şuan turk net den kaçan deli gibi abone varmış. kendileri etti kendileri buldu. sitedeki abonelik iptali sayfasını kapatmışlar nasıl yapılcagını göstermemek icin.
-
Bende açılıyor Hocam. Bir daha denediniz mi sonra?
-
1000Mbit sabit sorunsuz kullanıyorum ama pat diye bu kadar zam insanın canını sıkıyor
-
Apartman girişine kadar fiber, Buradan daireye kadarda Ethernet kablosu. Daire içinde de Ethernet Router sistemi ne olarak adlandırılıyor o zaman?
-
- MDU GPON
- FTTB Fiber
-
18:30 gibi düzeldi şansım mı yok anlamadım haftada bir giriş yapmak istediğimde giremiyorum geçen hafta pazar günü tüm gün giremedim şimdi girebiliyorum teşekkürler
O Türk Telekom yok mu...... hep onun yüzünden bu zamlar... oda tek adama bağlı... vatandaşlıktan sömürülen köleye döndük. Venezualla gibi oldu fiyatlar. Kendileri amerikancı ama millete rus gibi davranıyor neden altında 1923 var. ingilizler ruslarada kızgın niçin? çünkü 2.nikolay imparator aynı zamanda ingilterenin saha mareşali ve filo komutanıydı osmanlıyı yıprattılar ama kendileride parasız kaldı parasız kalan halk gitti nikolayı ve ailesini yok etti. ve 1922de sovyetler kuruldu T.C. ise 1923. ingilizler şok oldu planları kaydı. Milletlerin cumhuriyetini ingiltere istemiyor. Bunlarda gidip borisin evinin yanında ev alıyor ingiliz muharipleri cemiyeti vardı eskiden kimler üyeydi torun vs akrabaları... bu işler 100yıllık döngülere kurtuluş savaşının öcünü millet ve cumhuriyet kurumlarından almaya kadar çıkıyor. Her Türk genci Atatürkü ve yaptıklarını mutlaka okumalı aksi halde tarih bilmediği yerden tokadı atar ! sonra internet beklersiniz 3kuruş olur 1lira olur 50lira olur 150tl... sıfırlar gelir yerin dibine batarız.. sıfırlar atılmasa (kozmetik zaten) şuan 14.5milyon (14.5TL=1$)defa dolara karşı yerin dibine geçmiş vaziyetteyiz. Durumların farkına varın kurbağa gibi haşlanmayın. Cumhuriyet BİZ demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 10 Nisan 2022; 05:16:51 >
-
Turknet'i iptal edip, Kablonet'e geçtim. 3 yıllık turknet 35/6 abonsei idim. Bölgemde altyapısı olan Kablonet'e 10TL fazla vererek sınırsız 50mbps+kablo tv+kablo bulut 25gb+kabloses hizmeti alıyorum. 100mbps altı ile 1000gbps'in aynı fiyatı ödemesi acımasızlık, haksızlıktır. Kaldı ki Anakara'da altyapı götürdüğü yerlerin bir çok bölgesi yüksek hız destekliyor ve nispeten iyi olan yerler. Bide bunlar gidip fiber kablo çekiyor. Yazıklar olsun ne diyim.
Kablonet;
-
Netspeed'den geçmiştim 3-4 ay önce tekrar dönüş yapsammı diye düşünmüyor değlim şuan.
-
Kablo netten memnunmusunuz hocam. Hangi tarifeye gectiniz? Link atmaniz mumkunmu? Bende turknetten kacip arayis icindeyim
Evet memnunum hocam. Yani şimdilik bir sıkıntı yok. Hızlı ve Net 12ay taahhütlü.
türksat kabloHızlı ve Net Kampanyası 12/24 Ay | Kablohttps://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,738,hizli-ve-net-kampanyasi-12-24-ay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afachan -- 16 Nisan 2022; 22:39:15 > -
Bende bu tarifeyi gozume kestirmistim ilk 12 ay 125tl sonraki 12 ay 140 tl. Sinema paketi filanda var sanirim. Turknette 35 mb e kadar vdsl kullaniyordum. Hiz bana yetiyordu bu fiber sanirim 25 mb tatmin edermi sizce.
Hocam bende yeni geçtim kablonet'e pek bir bilgim yok maalesef. Siz yine forum da sorun, araştırın derim.
-
bende yakin zamanda millenicom gectim 50 hiz 104.90 oduyorum suan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
peki bir zam bilgisi verdilermi?yakında yapıcaklarmı?
-
zam bilgidi bana iletilmedi ping de duduk benim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X