|
TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi! (14. sayfa)
-
-
Defalarca yazistik Turknetle sonuc alamiyorum.Bu şekilde Turknetten cikışları engelleyemezsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uzak durun bu iss den paranızla rezil olursunuz
Merhaba, yaşamış olduğunuz sorunu iletebilirseniz size yardımcı olmak isterim. -
13 mayısta nakil talebinde bulundum hattım bağlantılarım hazır 3 gündür hattımı aktif etmiyorlar telekom ekiplerini yönlendirmiyorlar hizmet numaram 2126521804
Hizmetinizi kontrol ettiğimde saha ekiplerine iş emri gönderilmiş ve arıza ile ilgili kontroller yapılarak çözümlenmek üzere bir üst ekibe eskale edilmiştir. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız. -
Merhaba @TurkNetDestek
Bildiğiniz gibi Türk Telekom'un ve BTK'nın duyurduğu yeni port ve toptan hat kiralama (THK) tarife zamlarıyla beraber aynı zamanda 100 Mbps üstü paketlerin önü açıldı. 1 Haziran 2022'den itibaren TT FTTH altyapısındaki TurkNet aboneleri, bu yeni duyurulan 200, 500, 1000 Mbps gibi paketleri kullanabilecek mi? Bu konuda bir çalışmanız var mı?
-
Merhabalar, paketlerde henüz bir değişiklik yok ama olursa bilgisini sizinle paylaşırız. -
Birde tahahhut yok istediginiz zaman cikabilirsiniz diyorsunuz.10 gundur onayinizi bekliyorum cikis icin.
PM üzerinden müşteri numaranızı gönderebilirseniz kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
Paranıza yazık Türknet pişmanlıktır
Bu kadar şikayeti okuyunca bı killandim,yanlismi yaptık acaba yeni abone olmakla.
benim yorumum , bakış açım : birşey değişmez. sebebbi zaten TÜRKNET 1000 Mbs ye kadar TEK FİYAT politikası sunuyor. Ne tarifesi beklemek lazım ki ?
zaten öyle olsa ben 35Mbs ye 140TL ödemek istemiyorum diye isyan etmezdim. az hıza da aynı fiyat , yüksek hızada aynı fiyat. hatta ben isyan ettiğimde bana söylenilen siz gene 35mbs alıyorsunuz 8-16-24 vs alan var dediler. Cevap bile beni kaygılandırdı. Sokakta zaten 75mbs son sınır. Türknet te eskiden sadece 100mbs geçiş vardı onada 3-10TL gibi bir bedel fark öde aylık diyorlar idi. Şeytana uyup 35mbs 95TL yerine 75mbs seçtim 99TL ye stabilite vs uçtu. Türktelekom doğru demiş maksimum 75mbs ama sen 50mbs olan paketlerden şaşma diyen saha elemanları ve türktelekom teknik elemanları haklı çıktı. Kısaca tek fiyat 1000mbs ye kadar , olmayan vaadleri peşinen satmak . GiGa için burdan sordum bölgemi yazdım artık cevap dahi yazmadılar. Sordum başka kanallardan bölgenizde planlarda yok. 3ay sonrada olabilir denmiyor, 3 yıl sonrada olabilir denmiyor. planlarımızda bölgeniz için birşey yok. eğer giga gelirse 1000mbs 140TL mantıklı f/p olarak eski şaşaalı günlerine geri döner türkNet benim açımdan.
Kotasız, Taahhütsüz İnternet
1000 Mbps'e kadar
Tek Fiyat
Maksimum Hız
₺139
,90 / Ay
bu arada işin kaymağını influencerlar, youturberlar yiyor onlara pinh ve hız mükemmel. artı kazanç.
bize ise 35mbs üstü sıkıntı. ödemeye gelince tek fiyat. bana özgürlük değil faşiştlik , faşizanlık geliyor.
sorunun cevbabı zaten verilmiş , o yüzden şimdilik planlarda yok demeleri normal.
35mbs de 140 TL
50Mbs de 140 TL
75Mbs de 140 TL
100Mbs de 140 TL
1000mbs GiGa varsa şanslıysan mutlu ayrıcaklı azınlık işen 140 TL
200mbPs de gelse 140TL olur mantıken. yani başka tarife seçim sunmadıkları için. TEK FİYAT , ne varsa onu alırsın. ücret tek.
-
Sinir kanseri olmak istiyorsanız Türknet edinin
Netspeed, Comnet veya Gıbırnet öne çıkan seçenekler, Bunlar arasından deneyimi olan varmı son zamanlarda, Netspeed hariç bunu kullandım gayet iyiydi.
-
Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim? -
Hizmet ve altyapıda sorun olmadığı zaman fiyatına göre iyi performans sunuyor ama işin düşerse vay haline, hattı bile kapatamıyorsun. 5 ay boşa para ödedim ben bunlara o yüzden güvenmiyorum. Ucuz malın yahnisi hesabı.
-
Yardımcı olamadığınız için aboneliğimi iptal ettirdim 1 haftadır müşteri hizmetleriniz süründürdü resmen
Sıktı bunlarin zamları 2 ayda bir gecenki zamdan ttnet gececektim 1 sene zam yok dedikleri için geçmedim daha 2 ay oldu olmadı yine zam hangi firmayı onerirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 Sene zam olmayacak ibaresine güvenip, bundan 3 4 ay önce Türktelekomun 100 mbps 140 tl olduğu bir dönem vardı, hatırlayanlar vardır. Ula zaten 1 sene zam gelmeyecekmiş, ne gerek var geçmeye dedim ve geçmedim. Keşke geçseymişim zamanında. Zam için türknete teşekkürler, güzel bir ders oldu bana.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X