Şimdi Ara

TÜRK OCAKLARI DERNEĞİ - Kamu yararına çalışır. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaradan Türk Ocaklarını ve benzerlerini korusun.
  • Kaç bin yıllık ulu simgemiz bozkurtu bi partiye,oluşuma indirgemek hainliktir.Bozkurt tüm Türklerin ortak mirasıdır,her görüşten insanın benimsemesi gerekir. Türk ocakları Ziya Gökalpin başını çektiği Türkçü bir oluşumdur.Şuan başbakanlığa bağlı olduğundan gidişata karşı olumsuz yorumda geniş çaplı bulunmaları zordur.Ve Türk ocaklarının bağzı şubelerinde farklı görüşler hakimdir örneğin 2 komşu ilçedeki ocakların biri Türkçülüğe yakınken diğeri Ümmetçi anlayışdadır yani daha özerk yapıları vardır.Türk ocakları daha çok kültürel ağırlıklıdır haftalık konferanslar verilir,diğer oluşumlarla karıştırılmamalıdır.
  • çocuklara kendi ideolojilerini aşılıyolar mı?

zihinlerini yıkıyolar mı?
  • nihal atsız'ı değerli bir insan olarak gören, fethullah gülen'e ödül verebilen bir kurum. başka sorum yok sayın yargıç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam...

nihal atsız'ı değerli bir insan olarak gören, fethullah gülen'e ödül verebilen bir kurum. başka sorum yok sayın yargıç.

Aileniz de sizi değerli bir insan olarak görüyordur ancak benim için hiçbir değeriniz yok. Bu sizin gerçekte değersiz olduğunuz anlamına mı gelir?

Öyleyse...
  • Ülkü ocaklarıyla Türk ocaklarını karıştıran cahiller de çokmuş yahu.
  • @Ömer

bu kadar da basitleşmeyelim, kolay bir paradoks sundun. beni tanımadığın için gözünde bir değerim yok. eğer tanırsan gözünde (+) ya da (-) değer kazanır ya da kaybederdim.

demek istediğim açık. nihal atsız'ın görüşlerini benimseyen bir topluluk. tabii, nihal atsız hakkında türkçü ancak ırkçı değil diyenlerin kafasındaysanız boşa anlatıyorum demektir.

yazdığım cümlenin sadece işinize gelen kısmını alma, aldığınız kısmı da bilerek başka tarafa çekme.. ucuz oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Bird -- 15 Mayıs 2011; 0:09:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

nihal atsız'ı değerli bir insan olarak gören, fethullah gülen'e ödül verebilen bir kurum. başka sorum yok sayın yargıç.

Aileniz de sizi değerli bir insan olarak görüyordur ancak benim için hiçbir değeriniz yok. Bu sizin gerçekte değersiz olduğunuz anlamına mı gelir?

Öyleyse...

@Ömer

bu kadar da basitleşmeyelim, kolay bir paradoks sundun. beni tanımadığın için gözünde bir değerim yok. eğer tanırsan gözünde (+) ya da (-) değer kazanır ya da kaybederdim.

demek istediğim açık. nihal atsız'ın görüşlerini benimseyen bir topluluk. tabii, türkçü ancak ırkçı değilciyseniz boşa anlatıyorum demektir.

yazdığım cümlenin sadece işinize gelen kısmını alma, aldığınız kısmı da bilerek başka tarafa çekme.. ucuz oldu

Basitleşmek, ucuzlaşmak... Bence de her şey ortada. :))
    Güzel bir cevap verdim. Ancak görüyorum ki bu cevap neticesinde yazabilecekleriniz bu kadarmış. :)

"Ne mutlu Türk'üm diyene!" demiş edebî şef; "Ne mutlu Türk doğana!" dememiş. Ben de buna iman edenlerdenim.

İyi geceler arkadaşım.

• fikirlere iman etmeyin, ideallere iman etmeyin, hiçbir şeye iman etmeyin ki, özgürce yaşayın. iyi geceler
  • quote:

fikirlere iman etmeyin, ideallere iman etmeyin, hiçbir şeye iman etmeyin ki, özgürce yaşayın. iyi geceler

Bu ifade bile hiçbir şeye iman etmemeye iman ettiğinizin yansıması... İyi geceler. :))
  • Türk Ocakları Derneğini hatırlatalım.
  • hatırlatmak iyidir :)

belki ne olduğunu bilmeyen arkadaşlarımızda araştırıp ne amaçla çalıştığını anlayabilir :)
  • Türk Ocakları Derneğini hatırlatalım.
  • Nihal Atsız ödülü veren bir dernek değil mi bu ? Umarım zamanındaki "atsızcılar" mı öyle bir forum gibi değildir içindeki insanlar da

Nihal Atsız'ın haksızlık yapmayayım "Ruh Adam" kitabını severek okudum. Ve gerçekten de başarılı buldum hem anlatımıyla, hem olaylara bakış açısıyla. Ama onun dışında siyasi fikirlerinden zerre hazzetmem. Irkçlılık modern dünyaya yakışmayan bir hastalıktır, zehirdir. Bunu başka bir konuda tartışabilirim isteyenle.

Türk Ocakları hakkında fazla bir şey bildiğimi iddaa edemem, ama Nihal Atsız ödülü verdiğine göre bu açıdan eleştirebilirim diye düşünüyorum.
  • ''Türk'ün ocağını söndürenin ocağı sönsün.''
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.