Şimdi Ara

Türk Otomobili Olsa Alır Mısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuları aylar önce aştıydık yav, yine mi hortladı..
    En son Passat kalitesini onun yarı fiyatına sunarsa alıyodu insanlar..
    Ben öyle biliyom.
  • Devlet ilginç bir politika izliyor zaten.Yakıta haftada bir zam ama korkmayın yerli araç gelicek.Tam komedi
  • Güney Kore lileri her zaman takdir ederim.

Aylık 110000 satışın sadece 9 bini ithal. Onlarda ülkede üretimi olmayan Lüks ve spor segmenti.

Türkiyede ne üretsen yabancı hayranlığı nedeniyle satamazsın.
  • Bu zamlardan sonra artık kendileri binerler o arabaya...
  • almazdım. çünkü ilk yaptıkları arabalar çok dandik olur. belki 10 yıl, 20 yıl sonra alınabilir.
  • bu hukumetı protesto için 20 bin tl de olsa asla almam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: buarbu

Güney Kore lileri her zaman takdir ederim.

Aylık 110000 satışın sadece 9 bini ithal. Onlarda ülkede üretimi olmayan Lüks ve spor segmenti.

Türkiyede ne üretsen yabancı hayranlığı nedeniyle satamazsın.

Korenin ilk seri üretim aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomassee -- 28 Mart 2012; 23:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HARB

bu hukumetı protesto için 20 bin tl de olsa asla almam .

bende hükümet taraftarı değilim olaya öyle yaklaşmamak lazım bence sonuçta Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrocu

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Tipi güzel, iç malzemesi kaliteli ve işçiliği iyi, yalıtımı D sınıfı standartlarında, yakıt tankı en az 70 litre, 17 jantlı, 150 beygr civarı güç üreten, xenon farlı bir araç olsa alırdım.

Oldu güzelim, oldu..

Fİyatının da 20-25.000 tl olmasını da ister bunlar.
  • Euro ncapten 5 yıldız alır
    Esp ve 6 hava yastığı baz donanımda bile standart sunulursa
    Yeterli malzeme ve işçilik kalitesine sahip olursa
    1.6 dizel motoru da olursa tabiki alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamu_dayi

quote:

Orijinalden alıntı: HARB

bu hukumetı protesto için 20 bin tl de olsa asla almam .

bende hükümet taraftarı değilim olaya öyle yaklaşmamak lazım bence sonuçta Türkiye

zaten yapıcakları yok yapsalar bıle bu yakıt fıyatlarıyla kım ne yapsın yerlı arabayı onlara %55 lık kesım yeter asla onlardan bırı olup kendıme kufur beddua ettırtmem ha bunlar omurgasızdır yarın chp başta olsun hepsi Atatürkçü kesilir oda ayrı.
  • Almazdım. Cunku cıkarcakları arabaların rayına oturması 10 yılı bulur. Yok su arıza cıkardı yok burası bozuldu yok usta cozemedı oooo
  • Arkadaşlar, bir şeyi iyice anlayın.

Devlet gelişmiş toplumlarda halk içindir. Bizde ise Halk devlet içindir. Siz devletinizin sizin faydanızı düşünerek bir icraatta bulunacağını mı sanıyorsunuz? Ciddi ciddi buna inanıyor musunuz? Ben genç bir adamım,şu kısa hayatım boyunca devlet tarafından en az 50 kere öpülmüşümdür. İstemem, arabaları da evleri de kendilerinin olsun.
  • bu hükümet baştayken yaptıkları her işte bir yamukluk varken 10 bin tl bile olsa olmam. alanıda caydırırım.
  • burda "alırım" diyenlerin %90'ı almaz...
  • İlk çıkardıkları aracın kalitesine bağlı.Kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra uygun görürsem düşünebiliirm
  • her şeyden önce kalite geliyor. ucuzluğu 2. planda.

günümüzde artık ucuz olan değil kaliteli ve ucuz olan tercih ediliyor. piyasada rakiplerinden çok daha ucuza satılan çin malı araçlar cirit atarken kimse yüzüne bile bakmıyor. artık tüketici eskisi gibi değil, ölçüp biçiyor ve imkanın yettiği doğrultuda en iyisini almaya çalışıyor.

bugün albea kalitesinde ve albea fiyatıyla bir araç çıkarırlarsa yine albea kadar bir satış yaparlar.

eğer c sınıfı ve rakiplerinin yanında ezilmeyen, onlar kadar kaliteli vede kendini kanıtlamış bir motor kullanırlarsa fiyatı rakipleri ile aynı fiyat bile olsa bizim üretimimiz olması benim için tercih sebebi olurdu.

daha ucuz olursa tabi ki tadından yenmez ama dediğim gibi önce kalite ve dayanıklılık geliyor.

kıytırık, 5 para etmez, çin malı araçlar gibi çakma ve kalitesiz olursa isterse 15 bin olsun tutmaz, en azından ben almam.

• Mal bakanlarımızdan biri geçen gün "Bisiklete binsinler o zaman benzine gerek kalmaz" demedi mi ? bu bakanın hükümetinden araba beklemek saçma bence
  • yerli araba hayalden başka birsey değil bence binevi gündem işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: levanesa

Almazdım. Cunku cıkarcakları arabaların rayına oturması 10 yılı bulur. Yok su arıza cıkardı yok burası bozuldu yok usta cozemedı oooo

otomotiv sektöründe bu kadar da geride değiliz. menşei bize ait olmasa da yıllardır dünyaya araç ihraç ediyoruz.

üretilecek aracın yürüyen aksamı da muhtemelen hali hazırda üretim yapan bir markadan alınacak, yani sıfırdan geliştirip yıllar harcanması gibi bir durum yok. geri kalanınıda istendiği takdirde başarılı olacağını düşünüyorum. aslında yurt dışında fena bir izlenimimiz yok (yatlar, özel tasarım ürünler vs.). yani Türkiye'yi bir çin gibi görmüyorlar. bu yüzden eğer ortaya düzgün bir şey çıkarsa zaman içerisinde yurt dışında da başarılı olabilir.

ama dediğim gibi önce kalite ve sağlamlık geliyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.