|
Bildirim
hakkını verecek PC donanımı ve konsolların fiyatlarının artık alınabilirliğin fersah fersah ötesinde olduğu, ücretli kölelik sisteminin dayatıldığı ve kalan cücük kadar zamanın da köle vazifesine gidip gelirken trafikte toplu taşımada heba oluşu nedeniyle ancak otobüste ve tuvalette oyun oynayabilen bir millet nezdinde mobil oyunculuğun yükselişi şaşırtıcı değil.
|
Adamlar alfabetik liste yapmış, editör sazan gibi atlayıp numerik sıralama yapmış. Ben de diyorum en çok oynanan PC oyunu nasıl Among Us olabilir. Kusura bakmayın böyle listeye böyle eleştiri.
|
Usd cinsi hasılat yarıya düşmüş, sonra adamlardan Türkçe oyun istiyoruz :D
|
Utanç tabloları arasına bir yenisi daha eklendi. Şahsen şu tabloya bakınca Türkçe oyun istemeye utanıyorum. Seneye yani 2023 tablosunda o hasılat bi yarıya daha iner.
|
Z kuşağı mobil oyunu ve espor oyunları oynuyor. Durumu iyi olan Y kuşağı konsol ve PC’de oynuyor.
|
sayın ak gezenler devam mı 14 mayısta floresana basmaya
|
Alım gücü düştükçe kaçınılmaz son.
|
Türkiye de Türk kaldı mı ki ?
|
Monster = Kronik Arızalar...
Bkz: www.sikayetvar.com Monster Bahar Kampanyası Haberine Yorum Yapılamıyor. Adamlar doğru düzgün Laptop üretemiyor, kronik arızalarla dolu cihazlar. Donanım Haber ekibiyse bir firma için, yorum yapma hakkımızı elimizden alıyorlar. Rezillik! |
|
konsol oyuncu sayısının azalması üzdü |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|