|
Türk oyun stüdyosu Peak’ten Japonya’da büyük başarı
-
-
öncelikle türk değil. ayrıca bu şirkete giriş seviyesi 2 dandik oyun yakışmyıor.
-
bu girişimler satılmak için yapılıyor zaten? -
Ulan adamlar içerisinde "Türk mühendislerin yaptığı" "Türklerin geliştirdiği" kelimelerinin geçtiği her projeyi yerin dibine gömmek için sırada bekliyor nasıl bir kafa arkadaşım sizinki? -
Oyuna bak, 1.8 milyar dolar değerinde şirkete bak... -
İstediğiniz kadar klavye arkasın'dan atın tutun adamlar oyun sistemlerini milyar dolarlara sattı bir durup şuanki halinize bakın adamlar şu yazdıklarınızı okusalar bir tarafları ile gülerler kendilerinin milyar dolarları var şuan istedikleri ülkeye gidip tatil yapabilir herkesin hayallerindeki araçları satın alabilir en son çıkan telefon bilgisayar oyun ne varsa alabilir keyiflerine bakabilir peki siz ? aaa unutmuşum milyar dolarları olsa ne olur sizin gibi klavye arkasından sallamadıktan sonra burnunuz'dan kıl aldırmazsınız 5tl ucuza ürün almak için donanım haber'de ölücü takılırsınız milyar dolarlık firmayı beğenmiyorsunuz birde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 15 Aralık 2020; 17:31:16 >
-
Ulan diye başlayan her cümle yerin dibine batsın. Silinmiş yorumum, nüktedan bir tavır ile yazılmıştı ama şirketlerimizin dünya tekelleri tarafından satın alınmasının epey destekçisi varmış anlaşılan. Ben isterdim ki yerli sermayeler bulunabilsin. Fakat bizim sermayedarlarımız hazıra alışık maalesef. Evini değerinin 1.5 katına değerleyen köylü amcalar gibiler. Fırsata koşuyorlar ancak. Gelişmeye açık startuplar ya da sektörlere destek çok kısıtlı. Bizimki böyle kafa "arkadaşım". -
Bu kafayla bir arpa boyu yol alamazsın sevgili arkadaşım. Sen bu gün milyarlık proje yapacaksın ki yarın ülkene yurt dışından para girsin. Sen bu gün milyarlık proje yapacaksın ki yarın ülkende refah içerisinde yaşayabilesin yaşatabilesin. Yoksa neyleyeyim ben ülke içerisinde dönüp duran parayı.
Bu gün 1 milyarlık projeni satarsın, yarın elde ettiğin parayı 10 milyarlık projeye sermaye yaparsın.
Yaklaşım açınız farklı, saygı duyuyorum, ancak başarılı olmuş bir projenin gayet güzel bir fiyata yurt dışına satılmasına neden karşısınız çözemiyorum. Önemli olan senin ülkene para sokabilmiş olman değil mi? Hele ki Türkiyenin bugünki haliyle -
Saygı duyuşunuz buysa saygısızlığınıza maruz kalmak istemem açıkçası. -
Arkadaşlar olay tam olarak satılma değil, 900mlyn luk kısım zynga hissesi olarak ödendi. Yani kısmen birleşme.
-
Cityville kapandığından beri kılım şu Zynga'ya Facebook'ta yılların emeğini verip bütün harikaları tamamlamıştım hepsi boşa gitti. Zynga ortalığı olmasa iyiymiş.
-
bakacağım oyuna ilgimi çekti
Ulan adamlar içerisinde "Türk mühendislerin yaptığı" "Türklerin geliştirdiği" kelimelerinin geçtiği her projeyi yerin dibine gömmek için sırada bekliyor nasıl bir kafa arkadaşım sizinki?
|
bu girişimler satılmak için yapılıyor zaten?
|
İstediğiniz kadar klavye arkasın'dan atın tutun adamlar oyun sistemlerini milyar dolarlara sattı bir durup şuanki halinize bakın adamlar şu yazdıklarınızı okusalar bir tarafları ile gülerler kendilerinin milyar dolarları var şuan istedikleri ülkeye gidip tatil yapabilir herkesin hayallerindeki araçları satın alabilir en son çıkan telefon bilgisayar oyun ne varsa alabilir keyiflerine bakabilir peki siz ? aaa unutmuşum milyar dolarları olsa ne olur sizin gibi klavye arkasından sallamadıktan sonra burnunuz'dan kıl aldırmazsınız 5tl ucuza ürün almak için donanım haber'de ölücü takılırsınız milyar dolarlık firmayı beğenmiyorsunuz birde |
Ulan diye başlayan her cümle yerin dibine batsın. Silinmiş yorumum, nüktedan bir tavır ile yazılmıştı ama şirketlerimizin dünya tekelleri tarafından satın alınmasının epey destekçisi varmış anlaşılan. Ben isterdim ki yerli sermayeler bulunabilsin. Fakat bizim sermayedarlarımız hazıra alışık maalesef. Evini değerinin 1.5 katına değerleyen köylü amcalar gibiler. Fırsata koşuyorlar ancak. Gelişmeye açık startuplar ya da sektörlere destek çok kısıtlı. Bizimki böyle kafa "arkadaşım".
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X