umarım kur ayarı gelir. 2000 yılında çıkan diablo 2 bile 180 tele. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 12 Ekim 2020; 14:17:30 > |
Türk Oyuncular Blizzard'a Sesini Duyurmaya Çalışıyor (3. sayfa)
-
-
Ben de destel verdim. Aylık maaşım çift haneli sayılarda olmasına rağmen 1 aylık oyun süresine 100 tl vermek mantıksız geldiği için oyunu bıraktım. 50 60 tl civarına sabitlenirse oyuncu sayısı artacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Game time satanlar gelmiş burada fiyatlar çok iyi diyor. Onlar da biliyorlar ki Blizzard yerel fiyatlandırma yaparsa onların gelir kapıları kapanacak.
Eğer Blizzard, hiçbir ülkeye yerel fiyatlandırma yapmasaydı o zaman söylediklerinizde çok haklıydınız ancak bu şekilde konuşmanız aşırı saçma geliyor. Arjantin ve Rusya'ya kendileri istediği fiyattan sağlayabiliyorsa bize de o fiyattan sağlayabilirler.
-
soykırımcı çinin metresi blizzarddan bırak fiyat politikası istemeyi asıl protesto etmek lazım. kendi sağlam çalışanları bile ayrıldı şirketten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 12 Ekim 2020; 17:37:36 > -
Emin msn hile kullanmadığına? SS atsana bi merak ettim, Bocw almayı düşünüyorum da.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSrBu tarz konulara oynamama rağmen seve seve destek olurum. Bu konuya da ilgimi çekmemesine rağmen destek olmaya geldim ancak vazgeçtim. O profil fotoğrafı nedir. Kurumsal bir firmayla iletişim kuruyorsunuz biraz ciddiyet yahu.
Aynen biyometrik vesikalik olmasi gerekiyordu.
Sekilciligin ana vatanindan da bu beklenir zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece gametime üzerine değil de oyun fiyatları konusunda da destek olmalılar. Diablo IV geliyor seriyi bozmayalım ayak üstü...
-
Another example is; price of 15 packs are equal to Among US + Hollow Knight + Fall Guys + Hades + Slay The Spire + Don't Starve in Turkey.
-
blizzard sizin gibileri böcek gibi ezer ve umrunda bile olmaz
Masturbasyonun doruk noktasina ulastigin fotografi koymussun biraz ciddiyet. Evet destekliyorum 2010 yilinda zorlasaniz 35 liraya alinan 2 aylik oyun suresi simdi aylik 100 liraya cikmis. 12 ayda 1200 lira eder. Ki kur surekli yukseliyor. Blizzard oyuncu kaybedecek
oyun oynama türko yakında karnını zor doyuracan
yurtdışındaki arkım wow oynuyo şimdi ona sordum kaç para diye adam ne kadar ödediğini bile bilmiyo öyle önemsiz onun için
-
Bu eylemi destekliyorum arkadaşlar.
Siz doğru olanı yapıyorsunuz olması gereken bu
Geç yapılması hiç yapılmasından daha iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 13 Ekim 2020; 0:32:38 > -
Biraz zor işiniz çünkü blizzard tarafında oyuncu sayımız çok az. Baya bi az hemde. 3 5 kişiye bölgesel fiyatlandırma yapacaklarını sanmıyorum. Kolay gelsin.
-
vallla overwatchda Türk bayragı hariç nerdeyse Tüm ülkelerin bayragı var icon olarak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X