Şimdi Ara

Türk oyuncular neden ayrı serverlarda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkda olduğu gibi Türk oyuncular neden ayrı serverlarda oynuyor neden 1 serverda toparlanmıyoruz...Yapılan turnuvaların geneli eu-eastte yapılıyor nedeni bilinen takımların orda olması ve serverlar ayrılırken Türk oyuncuların orda kalmasıdır.Temiz oyun oynamak,ranked atıcağı zaman boş adamlarla uğraşmak istemeyenlerde bu server bölümünde eu-weste geçtiler.Ben bu konuyu eu-eastteki bir kaç takımlada konuştum onlarda bu durumdan şikayetçiler...Nedeni biz bu oyuna Türkler olarak baya bir talep veriyoruz ama toplu bir şekilde değil...bu konuyu açmamdaki sebep yapılan organizasyonları 1 serverdaki Türklerin katılması ve Türk oyuncuların,takımların bir serverda oynanaması...Yapılan bir turnuvada 16 takım cıkıyorsa 1 serverda toparlansak ve orda yapılsa turnuva en az 30 takım çıkar ve zevki daha fazla olur...Server olarak Eu-west uygundur nedeni Eu-eastten Eu-weste geçiş bedava olmasıdır...Bu konuya cins cins cevap vermeyelim olumlu bakarsak bir çok online oyunda olduğu gibi bu oyundada Türkler bir arada oynar...

• East de rahat rahat kaliteli oynayan adam neden west geçsin ki? West de ki oyuncu seviyesi daha kötü. Daha mantıklı olan westdekilerin east geçmesi, ki o da milletin ailesi izin vermiyor, RP alamıyor diye zor.
  • Herkes aynı anda başlamıyor ki oyuna kaydolurken east 'i seçiyor otomatik sonradan arkadaşların tavsiyesiyle west'e geçiliyor.Kasanlar eastte kalıyor
  • westtende easte geçiş bedava ilk sefer. ayrıca eu da oynamamamın sebebi ingilizce bilmeyen çok fazla kişi var ve onlara bi yandan laf mı yetiştircem oyunumamı bakıcam. ben us ta oynuorum meksikanlar biraz uyuz ama yapcak bişi yok. ayrıca eu dada us dada hesabım var. us ta daha kaliteli maçlar atabiliyorum.eu da çok fazla leaver veya afk ye denk geldim.ayrıca şu ana kadar oynadıgım çogu oyunda türkler fazlasıyla trollük yapıolar türklerle oynamadıgım için mutluyum :D

"aga 5k pls" lafını başka ülkelerden duymak zor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

East de rahat rahat kaliteli oynayan adam neden west geçsin ki? West de ki oyuncu seviyesi daha kötü. Daha mantıklı olan westdekilerin east geçmesi, ki o da milletin ailesi izin vermiyor, RP alamıyor diye zor.

Benim bütün yazdıklarımdan sen bunu anladıysan eywallah...Cins cins yazılar yazmayın dedik birde.
  • Tabikide west teki oyuncu kalitesi daha iyi. Bence Bu uygulamayı gerçekleştirmeliyiz türk takımları olarak. Toplanıp bi karar verip aynı serverda birleşmeliyiz derim.
  • Birde şöyle düşün herkes ne güzel Eastteyken, durduk yere West'e geçtiler bunun bi mantıklı açıklaması var mı ? Şuan ki haliyle zaten Eastte daha fazla türk oyuncuları var ve yerine oturmus takımlar var..Ayrıca kendi gözümle gördüm 2 tane takım westten east e geçiş yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchutZ -- 2 Kasım 2011; 23:25:13 >
  • East'te İngilizce konuşan adam az,Rus'undan Yunan'ına Polonyalısı irtibat kurmayıp adamı deli ediyor.Ayrıca Türkler'de çok çirkefleşiyor yeniliyorsa.Kaliteli oyuncu demek XX-0 skorlu adam değil takımına yardım eden adamdır bunu da not geçelim.

Gank yiyince noobs diye ağlayan adamlar East'de daha çok.Bu bile özetlemeye yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

East de rahat rahat kaliteli oynayan adam neden west geçsin ki? West de ki oyuncu seviyesi daha kötü. Daha mantıklı olan westdekilerin east geçmesi, ki o da milletin ailesi izin vermiyor, RP alamıyor diye zor.

Ruslarla anlasıyorsan problem yok... Ben 4 aydır westdeyim hiç rus veya yabancı dil kullanan insan gelmedi kullanan bir ırk varsa o da biz türkleriz... Ki ayrıca eastdeki trolleri unutmadık... Adamlar ranked gamede gıçıklık olsn diye 1400 eloda gidip 3 smite alıp 2 ayrı ormandan çıkmıyolardı ve rusca küfür ediyordu EVET EAST MANYAK KALİTELİ.
    Gördük eastdeki türk oyuncuyu :D
    Turnuva yapildi bilmenne turnuvası 2 takım katıldı asdojdsaodsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumong88 -- 2 Kasım 2011; 23:56:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVrisTCutter

Tabikide west teki oyuncu kalitesi daha iyi. Bence Bu uygulamayı gerçekleştirmeliyiz türk takımları olarak. Toplanıp bi karar verip aynı serverda birleşmeliyiz derim.

Ve o server bence West olmalı.Eastte çok fazla türkün olmasının tek nedeni; oyuna kayıt olunca seni direk easte atmasıdır.
  • East'te ortam güzel, herkes ing konuşuo, jungler ve support'sız oyun olmuo. Ama oyuncu sayısı çok çok az. Belki de East'in tek dezavantajı bu. Hep aynı adamlarla oynamak feci sıkıo bi süre sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuKaHero

East'te ortam güzel, herkes ing konuşuo, jungler ve support'sız oyun olmuo. Ama oyuncu sayısı çok çok az. Belki de East'in tek dezavantajı bu. Hep aynı adamlarla oynamak feci sıkıo bi süre sonra.

ben eastte bu saydıklarını nadir gördüm :( 2 gün önce weste geçtim ping aynı oyuncu kalitesi ciddi oranda katlar easti rus görmedim pek orda en büyük avantaj :) öneririm easti
  • quote:

Gördük eastdeki türk oyuncuyu :D
    Turnuva yapildi bilmenne turnuvası 2 takım katıldı asdojdsaodsa

O dediğin turnuva lan game turnuvasıydı . Online turnuvada 28 takımın katıldığıda oldu... Ayrıca Eastteki türk sayısı west teki türk sayısını 2 ye katlar . bu bir gerçek artık bunu tartışmayalım. Konu bu değil zaten . East teki takım kaptanları bir araya gelip bi düşünülmesi lazım bence . bende isterim Bütün türklerin aynı serverda olmasını. Bu bize League of Legends ı Türkiyede geliştirme imkanı verir. Ne kadar çok olursak aynı server da o kadar fazla takım katılır turnuvaya ve turnuvalar 2 3 ayda bir yerine 2 haftada bir olmaya başlar. Buda oyun kalitesini ve oyundan daha çok zevk almamızı sağlar . Kesinlikle düşünülmesi gerekilen bir konu .
  • BÖLDÜLER VATANIMIZI ONDAN :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

BÖLDÜLER VATANIMIZI ONDAN :(

VATAN SANA CANIM FEDA birbirbir
  • Her yerde ezik var West East diye ayrım yapmayın bence. East'te de İngilizce bilmeyen var West'te de. Kesin bir ayrım yapmak olanaksız. Fakat benim düşüncem East'teki trollerin "East ezik yua" diyip West'e geçtiğidir. Benim gibi kaliteli oyuncular coolluğunu bozmayıp East'te kaldı.

Bomb has been planted.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

Her yerde ezik var West East diye ayrım yapmayın bence. East'te de İngilizce bilmeyen var West'te de. Kesin bir ayrım yapmak olanaksız. Fakat benim düşüncem East'teki trollerin "East ezik yua" diyip West'e geçtiğidir. Benim gibi kaliteli oyuncular coolluğunu bozmayıp East'te kaldı.

Bomb has been planted.

Abi kirmizi yimi yok maviyimi keseyim?

Niye soruyorumki onlar sadece filmlerde olur. En iyisi ben ikisini birsen keseyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

Her yerde ezik var West East diye ayrım yapmayın bence. East'te de İngilizce bilmeyen var West'te de. Kesin bir ayrım yapmak olanaksız. Fakat benim düşüncem East'teki trollerin "East ezik yua" diyip West'e geçtiğidir. Benim gibi kaliteli oyuncular coolluğunu bozmayıp East'te kaldı.

Bomb has been planted.

Abi kirmizi yimi yok maviyimi keseyim?

Niye soruyorumki onlar sadece filmlerde olur. En iyisi ben ikisini birsen keseyim :D

Birazdan Westçiler gelip kesicek merak etme. Ama ciddiyim biraz bu konuda, artistlik yapıp Easttekilere b.k atıyorlar sonra West'e geçip küfür ediyorlar. Arkadaşım West'e geçti geri dönmek için para ödemeyi göze alıyor şuan.

• Aslında durum şundan ibaret :

East serverdaki oyuncular kalitesiz oyuncular yüzünden West serverda şanslarını denemek için göç ettiler. Tabi West serverdaki oyun daha kaliteliymiş diye duyanlar da West'e geçtiler ki aralarında kalitesiz oyuncular da mevcuttu. Bu durumda sunucular bölündü. Tekrar geri dönmek isteyenler parasına kıyamadı, dolayısıyla %40 - %60 arasında değişen oranlarda Türk oyuncular iki servera dağılmış olarak kaldılar.

Tabi bunlar benim tahmini analizlerim. Böyle olduğunu iddia etmiyorum anca böyle olduğunu düşünüyorum.
  • Nordicteki Türklerin çoğu zaten hep beraber oynuyor.Tr kanalında belirli saatlerde 30-40 kişi olabiliyor.Kolayca oyun bulur atarsınız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.