Şimdi Ara

Türk oyuncular neden ayrı serverlarda... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Solo oynayanlar westte, birseyler yaparız umuduyla oluşan türk takımları da eastte bu kadar basit.(genel olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 3 Kasım 2011; 12:36:30 >
  • Eastteki yabancılar genelde noob oluyor , bende bi arkadasımın tavsiyesiyle weste geçtim o kadarda noob yok .
  • gecen enteresan bır olay oldu takım arkadaslarımızdan bırını eastten weste attı sıstem otomatık olarak
    rıota mesaj attık ama konu hakkında gerı donmedı 3 gun kadar
    baktık ses seda cıkmıyor hepımız weste gectık
  • Westi bilmem ama east soylediginiz kadar kotu degil.Yenilirsek karsi tarafin supportu daha erken oracle alip ward kontrolunu sagladigi icin yeniliyoruz genelde.Dominionda arada nooblar gelebiliyor sadece.
  • East'te dün 9 a yakın oyun attim 2 sinde feedledim diğerlerinde hep carry idim ama yine 9 mağlubiyet. Ben ve yakın bir arkadaşım lane'imizda gayet iyi gidiyor, adam başı 2 kill alıyoruz eziyoruz resmen ama spiker hatunun sesi hiç kesilmiyor,

Your turret has been destroy,
    Enemy double kill,
    Enemy triple kill,
    Your inhibitor has been destroy!

Biz 3-0 ve 2-0 oynarken diğer çöken lane'lere yardıma gidiyoruz ve feedlenen düşmanlar da tabiki 7-0 6-2 oynayan adamlar bunlar bizi haliyle kesiyorlar

Defeat!

Hep aynı senaryo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

East'te dün 9 a yakın oyun attim 2 sinde feedledim diğerlerinde hep carry idim ama yine 9 mağlubiyet. Ben ve yakın bir arkadaşım lane'imizda gayet iyi gidiyor, adam başı 2 kill alıyoruz eziyoruz resmen ama spiker hatunun sesi hiç kesilmiyor,

Enemy double kill,
    Enemy triple kill,

Biz 3-0 ve 2-0 oynarken diğer çöken lane'lere yardıma gidiyoruz ve feedlenen düşmanlar da tabiki 7-0 6-2 oynayan adamlar bunlar bizi haliyle kesiyorlar

Defeat!

Hep aynı senaryo.

Gorende takimlar east vs west falan sanacak.Karsi takim sizinkileri eziyorsa bu onlarin daha iyi oynadigini gosterir sadece , olayin eastle westle alakasi yok.

• quote:

East'te dün 9 a yakın oyun attim 2 sinde feedledim diğerlerinde hep carry idim ama yine 9 mağlubiyet. Ben ve yakın bir arkadaşım lane'imizda gayet iyi gidiyor, adam başı 2 kill alıyoruz eziyoruz resmen ama spiker hatunun sesi hiç kesilmiyor,

Enemy double kill,
    Enemy triple kill,

Defeat!

Hep aynı senaryo.

Tamam yuzume vurup durma. Ne var yani fail bir ad teemo buildi yaptiysak :D Sen hic sevmedinmi kardesim: hic mi asik olmadin ? :)

• coğu yorumun yazdıklarımla alakası yok çoğu kişi menfaatine yorum atmış...Bu konu hakkında Dark Passage clanı takımından VVrisTCutter konuştuk herkes fikrini söyledi biz niye sen easttesin niye weste geçtin orda ezik burda sağlam demiyoruz toplanma kararı alalım dedik ve bu konuyu ondan açtık.Westte geçin dememizin sebebi EASTTEN WESTTE GEÇİŞİN BEDAVA olmasıdır...bunu tartışmaya gerek bile yok ki bu olumsuz düşünen arkadaşların o server ezik falan demesi kendilerine artık bilmiyorumda güveni yok yani...her neyse sizin deyiminizle eastteki bilinen takımlar bu konu hakkında birleşmeden yanalar yinede konuşulacaktır...east west birleşirse yapılacak etkinlikler ve oyundaki 1 SERVERDAKİ Türk sayısı artacaktır...Lütfen konuyu saptırmadan yorum atalım konu o servermı sağlam bu server mı sağlam değildir bir daha söylüyorum konu Türklerin bir serverda birleşmesidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Enemy double kill,
    Enemy triple kill,

Defeat!

Hep aynı senaryo.

Tamam yuzume vurup durma. Ne var yani fail bir ad teemo buildi yaptiysak :D Sen hic sevmedinmi kardesim: hic mi asik olmadin ? :)

Est üstat, sen feedlesen 1 kişisin takımda 1 feeder olsada kazanırız ki, biz hariç herkes feeder hep sende biliyosun. Sana laf söylemek bana düşmez hep kalbimizdesin akşam görüşürüz iple çekiyorum.

• Ben bu gazla haritayi mantar manyagi yaparim. Cekilin yoldan geliyor Super Teemo huheheeeyt :D
  • Ama caitlyn sana ultiyi çaktiğinda geriye doğru uçuşun ve ölüşünü görmek paha biçilemez usta ya
  • quote:

Ama caitlyn sana ultiyi çaktiğinda geriye doğru uçuşun ve ölüşünü görmek paha biçilemez usta ya

Kacamadim napim :D
  • Her iki serverda da aktif olarak oynadım ben. West'de resmen gözüm kapalı win alıyorum. Support bile almıyor millet. East'de en azından support alan oluyor, insta lock yapan daha az oluyor falan filan. West'in ingilizce seviyesi daha yüksek, doğru. Oyuncu seviyesi olarak da 1600+ değilseniz East daha yüksek diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

Her yerde ezik var West East diye ayrım yapmayın bence. East'te de İngilizce bilmeyen var West'te de. Kesin bir ayrım yapmak olanaksız. Fakat benim düşüncem East'teki trollerin "East ezik yua" diyip West'e geçtiğidir. Benim gibi kaliteli oyuncular coolluğunu bozmayıp East'te kaldı.

Bomb has been planted.

East çok ezik. Hep nub kaynıyor.
  • uzun zamandır oynamıyordum oyunu , sanırım çok değişik güncellemeler olmuş ... vay vay vay
  • Eastte oynuyorum westte de oynadım eastten daha memnunum.Arkadaşlar satış yaptı weste geçtiler şimdi diyorlar ki burada daha fazla feeder var easte geçemiyorlar fakirler
  • İlk geçişler açıldığında West'e geçerken tedirgin olmuştum ama şimdi iyi ki geçmişim diyorumAma durum yok East'te noob var West'te pro meselesi değil.Nereye gidersen git her yerde bu karşına çıkar fakat East serverinde takım içi adam akıllı haberleşemiyorsun.Bari derdini anlatıcak kadar bilse neyse bi kendi dilinden yazıyor ölünce başka kelime bilmediğinden noob yazıyor felan ama eminim East'te böyle kimseler azalmıştır ama hiç olmazsa West'te her zaman adam akıllı iletişim kurabiliyorsun zırf bu yüzden bile geçilir yani
  • Biz takım olarak 3. gününden geçtik west'e. East'in o haline bir gün daha katlanamazdım çünkü. Şu an ki durumunu bilmem ama ilk zamanları Ruslar, araplar hatta Türkler oyunu oynanmayacak hale getirmişlerdi. Açıkcası karşımda ya da takımımda tanımadığım bir Türkle oynamayı sevmiyorum. Çünkü Türk milletinin yenilgiye tahammülü yok. Nerden biliyorum? Ben de öyleyim çünkü. Açıkcası da şu an westin durumundan memnunuz. Tabikide feederlar, leaverlar oluyor ama oyunun doğası bu her yerde aynı.
  • east da cok turk var ve hangisine denk gelsek oyunu mahfettiler resmen.bıktım artık.kredi kartim geldigi gibi weste geçmek için rp alacagim.
  • Ben easttayım weste geçmek isterim amaordadahamıfazla lag var ?

Weste geçersem tek neden şu
    Fnatic shusehei hotshot gg vb. insanların maç historilerine filan bakmak :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.