Şimdi Ara

Türk oyuncular neden ayrı serverlarda... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hevesin kırılmasın ama gg na da :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihonto -- 3 Kasım 2011; 20:39:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Biz takım olarak 3. gününden geçtik west'e. East'in o haline bir gün daha katlanamazdım çünkü. Şu an ki durumunu bilmem ama ilk zamanları Ruslar, araplar hatta Türkler oyunu oynanmayacak hale getirmişlerdi. Açıkcası karşımda ya da takımımda tanımadığım bir Türkle oynamayı sevmiyorum. Çünkü Türk milletinin yenilgiye tahammülü yok. Nerden biliyorum? Ben de öyleyim çünkü. Açıkcası da şu an westin durumundan memnunuz. Tabikide feederlar, leaverlar oluyor ama oyunun doğası bu her yerde aynı.

Olay şu aslında, East'de oran olarak daha az feeder var. Ama daha toplam player'da daha az, belirli tiplerde oyun geçirmeni sağlıyor bu az ya da çok. West için oraya geçen east'deki feeder kesim o kadar büyük sorun değil, çünkü zaten yeterince kalabalık ve senin eşleşme şansın oyunun ayrılmadan önceki hali bir gibi bir şey. Ama herangi bir public game açısından ben east'de, support var mı? dediğim de anlıyamıcak bir adam gelmedi bana ayrılmadan sonra. Lanetli falansınız diye düşünüyorum yani bu kadar katlanamadık ölüyorduk falan diye görünce. -birisi anlamasa bile yanındaki arkadaşının anlayıp onun yerine konuştuğu falan oldu. ki öteki adamın hakaret falan etmesinden iyi bir şey bu.-

Daha geçen west oynuyorum. Adamın teki ben east'den geçtim inş burda feeder yoktur, sadece feederlar var diye konuşuyor. Lane'ime geldi 6/0 başlayıp oyunu taşıdım yani. Ben arada sırada server değiştirdiğim için söylüyeyim, benim east'de oynadığım maçlar, iletişim açısından daha kötü, oyuncu bakımından daha kaliteliydi. Yenilsen bile support alan adama Oracle alsana! deme ihtiyacı duymuyodun çoğu oyunda. -Ben öyle oyunun kralı falan da değilim bu arada, ortalama seviye oynayan bir adamım sonuçta. 6/0 zaten hata yapmadan başlamak baya zor 1v1 lane'de.-

Ya da diğer bir bakış açısıyla, east'den hiç bi takım çıkmazken sonuçta artık PL'dan Frag eXecutioners var, profesyonel takım.. oyunun competitive olarak çeşitliliğinin artması demek bu, daha iyi turnuvalar falan da getiricektir daha çeşitli takımların olması. türk takımları? bence çoğu profesyonel olma seviyesinde değil. Cafe'ye gidip arkadaşla takılma modunda oyun oynuyorlar, o yüzden east olsun west olsun öyle profesyonel başarılara imza atıcak bir türk takımı yakın dönemde gelmez zaten.

not: gelip burda yok efem sen takım kur falan diye mesajlar gelmesin diye söylüyeyim. ben profesyonel oyuncu olmak istemiyorum. Benim gözümde oyunun tek amacı kafamı dinlendirmek için 1-2 saat harcamak, öyle oyundan para kazanıyım falan diye de bir ihtiyacım pek yok şu an. ama türkiye'nin bir takımı olsa böyle adam gibi takım olmayı bilen adamlardan oluşsa, öyle birisi hata yapınca öteki yanlış yaptın bi daha yapma dese bile alttan alabilicek adamlardan oluşan, adam gibi bir de lideri olsa fena olmaz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 3 Kasım 2011; 22:05:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

East de rahat rahat kaliteli oynayan adam neden west geçsin ki? West de ki oyuncu seviyesi daha kötü. Daha mantıklı olan westdekilerin east geçmesi, ki o da milletin ailesi izin vermiyor, RP alamıyor diye zor.

Eastin yarısı ingilizce bilmiyo bu mu kalite..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostidude

quote:

East de rahat rahat kaliteli oynayan adam neden west geçsin ki? West de ki oyuncu seviyesi daha kötü. Daha mantıklı olan westdekilerin east geçmesi, ki o da milletin ailesi izin vermiyor, RP alamıyor diye zor.

Eastin yarısı ingilizce bilmiyo bu mu kalite..

toplumunun da 60~70% i ingilizce bilmiyor zaten. yani, 2 tane çat pat kelime öğrenen oyuncu arkadaşlar ingilizce biliyor sayılsaydı.
  • quote:

quote:

Biz takım olarak 3. gününden geçtik west'e. East'in o haline bir gün daha katlanamazdım çünkü. Şu an ki durumunu bilmem ama ilk zamanları Ruslar, araplar hatta Türkler oyunu oynanmayacak hale getirmişlerdi. Açıkcası karşımda ya da takımımda tanımadığım bir Türkle oynamayı sevmiyorum. Çünkü Türk milletinin yenilgiye tahammülü yok. Nerden biliyorum? Ben de öyleyim çünkü. Açıkcası da şu an westin durumundan memnunuz. Tabikide feederlar, leaverlar oluyor ama oyunun doğası bu her yerde aynı.

Olay şu aslında, East'de oran olarak daha az feeder var. Ama daha toplam player'da daha az, belirli tiplerde oyun geçirmeni sağlıyor bu az ya da çok. West için oraya geçen east'deki feeder kesim o kadar büyük sorun değil, çünkü zaten yeterince kalabalık ve senin eşleşme şansın oyunun ayrılmadan önceki hali bir gibi bir şey. Ama herangi bir public game açısından ben east'de, support var mı? dediğim de anlıyamıcak bir adam gelmedi bana ayrılmadan sonra. Lanetli falansınız diye düşünüyorum yani bu kadar katlanamadık ölüyorduk falan diye görünce. -birisi anlamasa bile yanındaki arkadaşının anlayıp onun yerine konuştuğu falan oldu. ki öteki adamın hakaret falan etmesinden iyi bir şey bu.-

Daha geçen west oynuyorum. Adamın teki ben east'den geçtim inş burda feeder yoktur, sadece feederlar var diye konuşuyor. Lane'ime geldi 6/0 başlayıp oyunu taşıdım yani. Ben arada sırada server değiştirdiğim için söylüyeyim, benim east'de oynadığım maçlar, iletişim açısından daha kötü, oyuncu bakımından daha kaliteliydi. Yenilsen bile support alan adama Oracle alsana! deme ihtiyacı duymuyodun çoğu oyunda. -Ben öyle oyunun kralı falan da değilim bu arada, ortalama seviye oynayan bir adamım sonuçta. 6/0 zaten hata yapmadan başlamak baya zor 1v1 lane'de.-

Ya da diğer bir bakış açısıyla, east'den hiç bi takım çıkmazken sonuçta artık PL'dan Frag eXecutioners var, profesyonel takım.. oyunun competitive olarak çeşitliliğinin artması demek bu, daha iyi turnuvalar falan da getiricektir daha çeşitli takımların olması. türk takımları? bence çoğu profesyonel olma seviyesinde değil. Cafe'ye gidip arkadaşla takılma modunda oyun oynuyorlar, o yüzden east olsun west olsun öyle profesyonel başarılara imza atıcak bir türk takımı yakın dönemde gelmez zaten.

not: gelip burda yok efem sen takım kur falan diye mesajlar gelmesin diye söylüyeyim. ben profesyonel oyuncu olmak istemiyorum. Benim gözümde oyunun tek amacı kafamı dinlendirmek için 1-2 saat harcamak, öyle oyundan para kazanıyım falan diye de bir ihtiyacım pek yok şu an. ama türkiye'nin bir takımı olsa böyle adam gibi takım olmayı bilen adamlardan oluşsa, öyle birisi hata yapınca öteki yanlış yaptın bi daha yapma dese bile alttan alabilicek adamlardan oluşan, adam gibi bir de lideri olsa fena olmaz yani.

West'te henüz kafasının dikine giderek istediği heroyu seçen adam görmedim rankedlarda. Gerçi zaten çoğunda support oynayan takım arkadaşımla giriyorum ama o olmadığı zamanlarda da picklerde çok sorun yaşamadım. Ha istisnalar yok mu? tabikide var. Zekasını şüphe ettiğim çok insan var ama zamanında eastte öyle manzaralar gördüm ki buna da şükür diyorum. East'te iletişim 0 oluyordu ilk günleri. Şimdi nasıl bilemem tabiki ama Rus alfabesi kadar hiçbir şeye küfüretmemişimdir heralde. Ben şu an westte halimden memnunum. Yani serverlar bölünmeden önce nasılsa şimdi de pek farklı değil olay aman aman bir sıkıntı yok. Ama dediğim gibi east'te aylardır oyun atmadım durum nedir bilemem orayı da kötüleyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

Ben easttayım weste geçmek isterim amaordadahamıfazla lag var ?

Weste geçersem tek neden şu
    Fnatic shusehei hotshot gg vb. insanların maç historilerine filan bakmak :D

Hotshotgg US server'ında.
  • Bakınız çoğu kişi örneğin ben Ruslarla oynamaktan hoşlanmıyorum ama easttekiler hoşlanıyor aradaki tek fark bu.
  • Serverlar arasında herhangi bir kalite farkının olduğunu düşünmüyorum.
  • West ilk geçtiğim zamanlarda çok memnundum fakat şu sıralar eastden göç eden kitle var elo resetlendikden sonra onlar sağolsun bir türlü kurtulamıyorum low elodan biri sürekli feedleyip takıma hayıflanıyorsa(flame) kesin ya rus ya türk çıkıyor yada -15 fransız veletleri:) Son zamanlarda bide dota2 çıkınca onu oynucam diyip feedleyenlere rastladım nasılsa benim takımda oluyor bu veletler hep. Özetle weste geçmenizi tavsiye ederim yinede ama çok birşey beklemeyin öyle çokda bir fark yok. Birde tek bir ricam oyunu kazanmak için değilde kafa dinlemek için oynuyanlar gelmesin burda olan bi kaç adamıda easte bedava geçirsinler hatta arkadaşım bu takım oyunu kazanmak için oynuyor genelde insanlar böyle ezilip feedleyip beceremeyip sonra get a life demektense gidip roll play oyunları oynayın ucunda kazanmak kaybetmek olmayan benim gibi adamlarıda germeyin aynı takımda olup

• iki server arası tek fark isim farkı başka birşey değil. ayrıca türk oyuncular aynı server'da olacak diye birşey yok
  • Ne çok ingilizce bilmeyen var konusunda bir şey yazayım. Oyunda fazla ingilişzce ihtiyacı yok. Sanki Türklerin(yani bizlerin) mükemmel ingilizcesi var ve oyun içinde de essayler yazıyormuşuz gibi davranıyorsunuz. Yaptığımız şey mid ss, gank top, go baron. Başka biey yok işte bunuda herkes biliyor işte niye westi övmek için bu kadar çaba?
  • quote:

quote:

allah akil fikir versin.

---

o degilde baslik daraltti beni muhabbet cok bayik

• Gördüğüm her Türk ana bacı söverek oyuna başlıyor.İstemiyorum denk gelmesini zaten.Bırakın ayrı serverlarda oynayalım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Ne çok ingilizce bilmeyen var konusunda bir şey yazayım. Oyunda fazla ingilişzce ihtiyacı yok. Sanki Türklerin(yani bizlerin) mükemmel ingilizcesi var ve oyun içinde de essayler yazıyormuşuz gibi davranıyorsunuz. Yaptığımız şey mid ss, gank top, go baron. Başka biey yok işte bunuda herkes biliyor işte niye westi övmek için bu kadar çaba?

Ben geçen adamlarla ABD'nin ekonomik geliceğini tartıştım US serverında...
  • West coast akar beyler ben SNOOP DOGG çuyum yea.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.