Şimdi Ara

Türk Özel Kuvvetleri Battlefied ve Arma Klanı Tanitim Konusu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merak etme bizim klanidaki yükümü azaltayim butun klanlara el atcam
  • Peset kullanıcısına yanıt
    inşallah kardasim butun ıstegim ilk 6tını turk bayraklariyla süslenmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

inşallah kardasim butun ıstegim ilk 6tını turk bayraklariyla süslenmesi

Olacak kardeşim olacak inş hiç zor değil 3 ü gördük ilk 6 yı da görürüz. Yakışıyor ve yakıyor bayrağımız orayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 28 Nisan 2014; 20:26:25 >
  • ghost41 kullanıcısına yanıt
    tabiki bu isteginiz guzel ancak su an icin bu modlarin uygulanması cok zor lısasları bızım ıcın bır ek yuk ve bunu yanında sunucuların bos kalması ıstemıyoruz ve siz diger klanrda arma3 oynuyan kardeslerimiz her zaman icxin tok klani ts baglanip arma3 oyunlarimiza katilabilir beraberca oyunları keyifli bir sekilde oynayabiliriz
  • takimlarda son durum bu Turk clan ve RPT takımlari tebrik ederim basrilarin devamlarini diliyorum premier ligde beraberiz
     Türk Özel Kuvvetleri Battlefied ve Arma Klanı Tanitim Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waroflords -- 28 Nisan 2014; 22:10:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hudays

quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

quote:

anlamadim mesajının anlamını vala hic yani ?

Sanirim arkadas Tagi TURK olani(listede 1.) BFTR varya hani bf türk klan, o sandı. isler karisti

Bftr değilmi ? O 1. ?

Degil, TURK clan o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

quote:

anlamadim mesajının anlamını vala hic yani ?

Sanirim arkadas Tagi TURK olani(listede 1.) BFTR varya hani bf türk klan, o sandı. isler karisti

Fena karıştırmış arkadaş :D Lige bile kayıtlı değil onlar düşün artık

Listede olsunda Türk takımları a sı b si önemli değil. Şuan 3 Türk takımı listede zaten. Bir aksilik olmazsa 3 Türk takımıyla premier ligdeyiz.

http://www.esl.eu/eu/bf4/5on5/aseries/rankings/divisions/2/

Ben orda sonuna kadar bfturku övmek istedim sadece bunu diyeyim :)

• sitenize sadece yendiğiniz maçları yazıyorsunuz sanırım.
  • Asynchronous kullanıcısına yanıt
    sitemiz saldırı altında suan ersimimiz yok eger ıyı bakarsan yenıldıgmız maclarıda yazıyoruz dun siteye bır saldırı oldugu ıcın erisim yapamdık bugunde hostumuz tamamen erisimi kapati acilirsa yazacagiz tabiki sonucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waroflords -- 4 Mayıs 2014; 15:51:52 >
  • Herkese selamlar. Arma 3'te Altis Life sunucumuz açıldı. Tüm life sever oyuncularımızı bekliyoruz. 7/24 sunucumuz açıktır. Herhangi bir probleminizde bende dahil yardımcı olacak arkadaşlar var. Lag problemi yok, hatalar yok. Filtreye ''tok' yada ''natasha'' yazdığınızda sunucu gözükecektir. Bazen sunucu gözükmeyebilir sağ üstten ''Steam'''e tıkladığınız takdirde oyuna katılabilirsiniz.
  • quote:

Herkese selamlar. Arma 3'te Altis Life sunucumuz açıldı. Tüm life sever oyuncularımızı bekliyoruz. 7/24 sunucumuz açıktır. Herhangi bir probleminizde bende dahil yardımcı olacak arkadaşlar var. Lag problemi yok, hatalar yok. Filtreye ''tok' yada ''natasha'' yazdığınızda sunucu gözükecektir. Bazen sunucu gözükmeyebilir sağ üstten ''Steam'''e tıkladığınız takdirde oyuna katılabilirsiniz.

Arma 3 ve role play seven Türk oyuncuların en büyük ihtiyacı bir türk serverıydı. Dün gece itibari ile serverınıza girdim. Aylardır yabancıların Altis Life serverlarında takılıyordum şunu içtenlikle söylüyorum kuralları ile scriptleri ile harika bir iş çıkarmış sizin arkadaşlar. Başta bana ve arkadaşlarıma karşı gösterdikleri ilgi alakadan dolayı sica ve diger arkadaslara cok tesekkür ediyorum. Ellerine emeklerine saglık. Düzeltilebilecek bir iki konu hakkındada fikir alışverişinde bulunduk.

Buradan tüm Arma 3 Altis Life oynayan Türk oyunculara sesleniyorum bu güzel servera gelin destek verin.

Not : Dün akşam servera ilk girdigimde solugu Kavala Polis merkezinde aldım. Admin ile görüsmek icin gitmistim yanlışlıkla sorgu odasına daldım o sırada birini sorguluyorlardı. O manzarayı hiç unutmuyacağım harika bir sorgu odası yapmış arkadaslar hakkını vermisler. Helal olsun.

• ghost41 kullanıcısına yanıt
    Işte resimler

• Manisa Soma da Hayatini kaybeden Kardeslerimizin ruhlari sad olsun Ailelerine Allahtan sabir diliyorum Cumartesi gününe kadar ToK klani olarak serverimizde oyun oynamıyacagiz saygılarımla...
  • Bf4 Hatalarından dolayı sıkıcı bir hal almaya basladı bizden klan olarak hem Bf3 Hem bf4 aynı anda oynamya devam edecegiz sizde bizimle oynamak ıcın Tsmize gelebirsiniz ts 3 :176.9.62.69
  • Bf3 çıktığından beri bu kadar zevkli oynanmamıştır heralde. Herkese selam Bf3 e devam :))

• Bf3 On Numara. Daha iyisi çıkana kadar oynamaya devam. ToK candır...

• Nitrado BF4 Turnuvası Tatsız Final

Nitrado BF4 Turnuvası finaline maalesef tatsız bir olay damgasını vurmuş bulunmaktadır. Her iki seçkin ekibimiz, kendilerine yaraşır bir Final yarışı içerisindeyken, bu ekiplerin dışından üçüncü bir şahsın BFTürk ekibine yapmış olduğu çirkin saldırı sonucunda BFTürk ekibi çekilme kararı almıştır. Bu durumda BFTürk ekibimiz hükmen mağlup, Türkclan ekibimiz de doğal olarak Galip gelmiştir.Her iki ekibimizi de göstermiş oldukları üstün performanslarından dolayı tebrik ediyoruz.

Gönlümüz isterdi ki, bu saldırıya imkan sağlayan şartlara karşı önceden veya zamanında bir önlem alınabilseydi de buruk bir mağlubiyet veya Galibiyet hissini yaşamak zorunda kalmasaydık.

Ama biz Türk Özel Kuvvetleri'ni daha çok üzen konu, her iki final ekibimizin, bu yaşanan tatsızlığa dayanarak, ileride Türkiye'de düzenlenecek Turnuvalara kendilerini kapatmaları kararlarıdır.

Şüphesiz ki, yapmış oldukları bidirilerdeki gerekçelerinde son derece haklıdırlar. Fakat bilinmelidir ki, bu tarz Turnuva Türkiye'de ilk kez icra edilmiş olduğundan, doğal olarak birtakım eksiklikleri de ihtiva etmiş olabilir.Bizce herşeye rağmen, bu adımın atılmış olması, bu tarz etkinlik organizasyonlarını Türklerin de hakkıyla düzenleyebilmesi yolunda atılmış en önemli adımdır. Ve takdiri haketmektedir. Eminiz ki, ileride düzenlenecek bu tarz etkinliklere de ciddi bir örnek teşkil edecektir.

Sıcağı sıcağına yapılmış olan bildirilerin, buruk bir hissiyat içerisinde yapılmış olduğunu düşünüyor, ve ileride her iki ekibimizin de bu kararlarını yeniden gözden geçireceklerini umuyoruz.

Zira Türk BF camiasının seçkin ve köklü ekipleri olarak böyle bir sorumlulukları olduğunu düşünüyoruz.

ToK klan

• http://www.twitch.tv/katanam_tr twicte arma 3 yayınımız baslamıstır
  • Takım arkadaşları arıyoruz. Oyun araç amaç eglenmek için küfürsüz saygılı bir ortam içerisinde hile v.s kullanmaksizin sadece eglenmek için toplugmuza basvura bilirsiniz iletişim kanalarimiz aşağıdadir
    www.turkozelkuvvetleri.com/index.php?site=joinus
    Teamspeak 3 176.9.62.69
  • Arkadaşlar serverimizle alakalı hertürlü sorun görüşlerinizi bu başlık altında yazabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.