Şimdi Ara

Türk Özel Kuvvetleri Battlefied ve Arma Klanı Tanitim Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Özel Kuvvetleri, 2006 yılında Arma oyunu oynamak ve bu platrformu geliştirmek için kurulmuş olup 2013 son ceyreginde battlefield serisi oyunlarda etkisini tüm gücüyle göstermeyi amac edinmiştir. Bu dogrultuda gerek klan arkadaslarımız gerekse yöneticiler olark klanimizi ve türk oyuncularini oyun icinde rahat bir oyun oynamasi icin gerekli alt yapiyı saglamistir Bu yola cikarken Klanimiz tarafinda iki Basit kural benimsenmiştir Biz oynarken eglenmeyi seven ekibiz bu yuzden Kufur ve Hileye karsiyiz ve bu kuaralar dahilinde eglenmeyi oyun oynamayi seven bir ekibiz
    Görüş, talep veya başvuru için;

www.turkozelkuvvetleri.com
    www.facebook.com/ToKTurkozelkuvvetleri

adreslerinden ya da

176.9.62.69 ip numaralı Teamspeak 3 sunucumuzdan ulaşabilirsiniz.

Yeni Battlefield 4 Sunucularımız;

Not: Battlefield 4 sunuclarimizla alakali her türlü sorun ve görüse acigiz

Türk Özel Kuvvetleri 64 Kişilik Public Server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waroflords -- 6 Temmuz 2014; 23:25:32 >

• rezerveli bölge
  • Serverinizi hiç sevmiyorum hatırlarsan beni 143794632 kez kickledin son girişimde 40 dakka kadar kastım oyunun son dakikasında kicklediniz beni iyi sövdüm size o günden bu gune serverinize girmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jrparazit0 kullanıcısına yanıt
    Jparazit dostum hala Sovdum diyorsun küfürün yasak olduğu serverde küfür edersen diğer kullanıcıların oyun zevki birakmazsan bir kere kick devamında ban yersin bu kadar basit tek bizim serverde değil bütün serverlardan ban yersin bu davranisinla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

Jparazit dostum hala Sovdum diyorsun küfürün yasak olduğu serverde küfür edersen diğer kullanıcıların oyun zevki birakmazsan bir kere kick devamında ban yersin bu kadar basit tek bizim serverde değil bütün serverlardan ban yersin bu davranisinla

Tamam banımı aç daha küfür etmicem kardesim amacım türklerle iç içe oynamak.

Emir kipiyle konuşarak banini actiramazsin biraz özür dilemesini bilcek insan sana sayısız kick atom o an küfürün yasak oldugnu hatirlamadin mi yada kick sana neyi hatirlatiyor

• quote:

Emir kipiyle konuşarak banini actiramazsin biraz özür dilemesini bilcek insan sana sayısız kick atom o an küfürün yasak oldugnu hatirlamadin mi yada kick sana neyi hatirlatiyor

Ahaha açma lan zaten şaka yaptım yürü git başımdan :D
  • Konu biraz aaaaaa kikiki aaaaaaaa gibi olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler yüzümü kara cikarmadigin için ban atığın için pismalik duymuyorum

• quote:

Teşekkürler yüzümü kara cikarmadigin için ban atığın için pismalik duymuyorum

Ulan birsürü türk sw'si varken senin sw'nemi gelcem ben banımı açsan bile bu saatden sonra gelmem hadi yol al
  • Az önce banımı aç diye yalvaran ben değildim
  • AutumnRain kullanıcısına yanıt
    Aynen

• T.o.K sarksi ile eglenirsiniz umarim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waroflords -- 27 Nisan 2014; 17:45:39 >
  • Esl maceramız ve durumumuz 2turk takimini lider görmek güzel türk clana burda başarılar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waroflords -- 28 Nisan 2014; 8:31:14 >
  • Arma 3 için ToK adımı bekliyoruz türk oyuncular olarak :) sa-matra nın king of hill olur wasteland olur hic biri olmadı altis life olur ... herhangi bir moddan tek server yada hepsine ayrı server artık ağanın eli tutulmaz. Bu sese kulak verin türk arma oyuncularına sahip çıkın :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost41 -- 28 Nisan 2014; 10:16:45 >
  • quote:

Esl maceramız ve durumumuz 2turk takimini lider görmek güzel türk clana burda başarılar diliyorum

En iyisi bftr kendini zaten heryerde göstermiş hemde gitmiş o listedede göstermiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E340E8628 -- 28 Nisan 2014; 19:11:48 >

• anlamadim mesajının anlamını vala hic yani ?
  • quote:

anlamadim mesajının anlamını vala hic yani ?

Sanirim arkadas Tagi TURK olani(listede 1.) BFTR varya hani bf türk klan, o sandı. isler karisti

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

quote:

anlamadim mesajının anlamını vala hic yani ?

Sanirim arkadas Tagi TURK olani(listede 1.) BFTR varya hani bf türk klan, o sandı. isler karisti

Fena karıştırmış arkadaş :D Lige bile kayıtlı değil onlar düşün artık

Listede olsunda Türk takımları a sı b si önemli değil. Şuan 3 Türk takımı listede zaten. Bir aksilik olmazsa 3 Türk takımıyla premier ligdeyiz.

http://www.esl.eu/eu/bf4/5on5/aseries/rankings/divisions/2/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 28 Nisan 2014; 20:08:55 >

• Hidayet varya en delikanlı adam sensin ha. Gerisi yalan. Adam herkese karşı saygıyla sevgiyle yaklaşıyor. Senin gibi 3-4 tane daha adam olsa şu an Türk clanları bu durumda olmazdı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.