Şimdi Ara

Türk polisi siber suç mücadele bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün masaüstü bilgisayarım kitlendi ve başlıkta yazdıgım gibi birşeyle karsılastım birde Türk Polisi logosu vardı 200 tl ödemek sartıyla acılabilecekmis bilgisayarım yoksa 48 saat içerisinde tamamen kilitlenecekmis.İnternetten arastırdım tamamen bir tuzakmıs böyle birşey yokmus bir virüsmüs fakat bunu bir türlü kaldıramadım acaba karsılasanlar yasayanlar varsa yardım edebilirler mi

• quote:

Orijinalden alıntı: 23Numara

Arkadaşlar bugün masaüstü bilgisayarım kitlendi ve başlıkta yazdıgım gibi birşeyle karsılastım birde Türk Polisi logosu vardı 200 tl ödemek sartıyla acılabilecekmis bilgisayarım yoksa 48 saat içerisinde tamamen kilitlenecekmis.İnternetten arastırdım tamamen bir tuzakmıs böyle birşey yokmus bir virüsmüs fakat bunu bir türlü kaldıramadım acaba karsılasanlar yasayanlar varsa yardım edebilirler mi

bas formatı kurtul bizim bi tanıdık da söyledi ona da olmuş ben söylemesem ödeyecekmiş şerefsizler bu sefer on numara taktik yapmış
  • uyarın yakınlarınızı felan tamamen tuzak
  • Merhaba arkadaşlar problemin aynısı benim başımada geldi

http://blog.selimatac.net/siber-suc-mucadele-turk-polisi-bilgisayariniz-kilitlendi/

linkteki yönlendirmeleri uygulayınca problem çözülüyor...

• video izledikçe gelen bir virüs, sistem geri yükleme ile çözüm sağlanıyormuş. teknoloji hattı diye çağrı merkezinden öğrendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.