Şimdi Ara

Türk rap tarihinin en iyi rapçisi/şarkısı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asi stayla senin evini catini esiktekini besiktekini diye devam eden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Taladro

Asi styla

Ve Arsız Bela

Depresyon stayla
  • Sagopa kajmer vasiyet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fuat Ergin - Ceza - Sagopa Kajmer.

Bu mesaji cevaplayarak bos bos sago rapci deildir ilahicidir Fuat ergin rapci degil ayıdır vs yazmayın simdiden blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi it kopuk -- 12 Şubat 2018; 15:33:59 >
  • Türü be üstad

• 1-) Musa ft. gülsah C€k git bebeyim
    2-) seni sevdim ölüm bile ayıramadi
    3-) dj akman - seninle ilk defa

unutanin kalbi kurur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHADOW -- 12 Şubat 2018; 16:33:24 >
  • En iyi diyebileceğimiz bence bir parça yok . Flowu ayrı yapan var , flexi ayrı yapan var . Sözü iyi olan var , alt yapısı iyi olan var . Mixi iyi olan var , sesi iyi olan var . Rapte onca kalem varken en iyisi bu diyebilir miyiz sanmıyorum .

Birde eskilerin yeni jenerasyon akımına kapılıp sigaram yanınca gibi parçalar yapınca civittilar .

Eskiler için en iyi : ceza , Şehinşah , saian ss , sansar psikopat yazar dönemi , Hayki
    Yeniler için en iyi : gazap , tahribatı isyan , hidra , allame , stabil vs diye gider . 15 yıllık dinleyici olarak düşüncem bu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barad-dûr -- 12 Şubat 2018; 16:51:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barad-dûr

En iyi diyebileceğimiz bence bir parça yok . Flowu ayrı yapan var , flexi ayrı yapan var . Sözü iyi olan var , alt yapısı iyi olan var . Mixi iyi olan var , sesi iyi olan var . Rapte onca kalem varken en iyisi bu diyebilir miyiz sanmıyorum .

Birde eskilerin yeni jenerasyon akımına kapılıp sigaram yanınca gibi parçalar yapınca civittilar .

Eskiler için en iyi : ceza , Şehinşah , saian ss , sansar psikopat yazar dönemi , Hayki
    Yeniler için en iyi : gazap , tahribatı isyan , hidra , allame , stabil vs diye gider . 15 yıllık dinleyici olarak düşüncem bu .

artık sansar değil o ekincan oldu
  • Ceza'yı nefret zamanlarından beri bilirim ben kendimi bildim bileli kasetlerle dinlerdim ama suspus kötü bir şarkı ceza için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sagopa'nın ayrı bir yeri vardır bende.

• Ethnique punch ve agackakan baya hosuma gitti. Ozellikle benim gibi otantik tinilardan seslerden hoslananlara tavsiyemdir. Ayrica Kayra da basarili islere imza atiyor. Su beatlerinde sample kullananlar baya hosuma gidiyor. Da poet karacali saian da iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genccizer -- 12 Şubat 2018; 18:24:3 >
  • Mc yaralı styla

• Sagopa Kajmer ve cezadir.

• Öncelikle böyle saçma bir başlık olmaz, hadi en iyi sanatçısını sorarsın anlarımda, en iyi şarkısı nedir değişik? 278356295 tane şarkı var hangisini seçicez. Neyse kendi fikrime gelirsek mode XL der geçerim..
  • Rapçiler sagopa kajmer ve diğerleri olarak ikiye ayrılır. Sagopanın eski şarkıları cezaya ve diğer rapçilere attığı dissler onu diğerlerinden ayırır. Rap türünün sıkı bir dinleyicisi değilim ama sago iyidir, en iyi şarkısı ise kendime sarılır donarım dır, hatta sago bir röportajındaydı sanırsam kendime sarılır donarım şarkısından daha iyi bir şarkı yazabileceğini düşünmediğini söylemiştir

• sopayla katmermidir ne zıkkımsa su heriflere prim vermeyin. soruya gelecek olursak en iyi kavrami görecelidir ama benim icin ceza & killa hakan dir.

• ceza paronoma harem

• Turkiyede rap mi yapiyorlar la

Ice Cube - It was a good day

• Ceza yerli plaka tokatlar

• Sagopa Kajmer

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.