Şimdi Ara

TÜRK RESİMLERİ - HERKES RESİM GÖNDERİYOR 376 OLDU... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
4.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eline koluna sağlık.Herkes bu kadar resmi üşenip de buraya koymaz.Gerçekten harika bir çalışma.Vallahi göğsüm kabardı.

Tanrı Türk'ü korusun..
  • Yukarı
  • Ve en son Türkiye Türkleri kaldı geriye...
  • ayıp mı olur bilemiyorum ama zannımca sen bunları klasörlemişsindir,en sonda tüm resimleri sıkıştırıp rapid'e vs eklesen diyeceğim ama ..
    ayıp mı olur gerçekten ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim Pusat -- 10 Aralık 2006; 23:34:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kopuz

ayıp mı olur bilemiyorum ama zannımca sen bunları klasörlemişsindir,en sonda tüm resimleri sıkıştırıp rapid'e vs eklesen diyeceğim ama ..
    ayıp mı olur gerçekten ?

e olur tabi adam o kadar uğraşmış her ne olursa olsun.söylenirmi bunlar..
  • İtalyan erkeği yakışıklıdır diyen ülkemizdeki ve dünyadaki tüm kızlara safkanları Türkiye'dedir şaka bir yana italyanın türkleşmesi Osmanlı zamanında olmuş diye duymuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytaCh___

quote:

Orjinalden alıntı: kopuz

ayıp mı olur bilemiyorum ama zannımca sen bunları klasörlemişsindir,en sonda tüm resimleri sıkıştırıp rapid'e vs eklesen diyeceğim ama ..
    ayıp mı olur gerçekten ?

e olur tabi adam o kadar uğraşmış her ne olursa olsun.söylenirmi bunlar..

e kardeşim bakacak olan zaten resimlere buradan da bakar isteyen de çeker
    nihayetinde bunu bu arkadaş bir rant için yapmıyor ya..yani bir menfaati yok bundan...
  • Teşekkürler İşte gerçek dostlarımıZ,

IRKDAŞLARIMIZ ........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 10 Aralık 2006; 23:57:13 >

• İtalyanlar Osmanlı ile Türkleşmediler.

Bin yıldan önceki ataları Türk idi.

Rapid'e de ekleyeceğim sizi mi kıracağım dostlarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gök Türk

İtalyanlar Osmanlı ile Türkleşmediler.

Amacım kesinlikle hazırcılık değil asıl amacım bir tanesi bile es geçmeden elimde bulunması,senin tercihin eklersen de minnetarım eklemesen de...
    Esenlikler

Tanrı Türk'ü Korusun
  • emeğe saygı hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gök Türk

İtalyanlar Osmanlı ile Türkleşmediler.

Bilmem biliyormusun ama sezarda türkmüş dini gök türklerin göktanrıymış bir prof yazısında okumuştum
  • Macarlardaki isimlerin bazıları Türkçedeki isimler ile benzeşir. Imre=Emre Ferke=Berke gibi.
  • Doğrudur.
  • ben inanmiyorum, hunlari turk yaptik ama adamlarin biz turkuz dedikleri bir kalinti veya tarihi bir belge varmi. Cunku hun kelimesi Turklugu cagristirmiyor. Ben hunlarda turk dedigimde gulup gecenler oldu. Macarlara bakin . Daha Turk dedigimiz kazaklar bile biz kazagiz diyor. Adamlar Turkuz demiyorlar. Cok sacma bana gore. Dogrusunu soylemek gerekiyorsa ...
  •  TÜRK RESİMLERİ - HERKES RESİM GÖNDERİYOR 376 OLDU...
    Macar Türk'ü
  • Hunların Türk olduğunu sadece biz değil yabancılar da söylemektedir.

René Grousset'nin Bozkır İmparatorluğu kitabını okumanı tavsiye ederim dostum.

Kazakistan'da Rusların çok etkisinde kalan bilinçsiz insanlar bunu diyor olabilir,ama ben çok Kazak ile konuştum,asla dediğin gibi bir şey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kemalist_

ben inanmiyorum, hunlari turk yaptik ama adamlarin biz turkuz dedikleri bir kalinti veya tarihi bir belge varmi. Cunku hun kelimesi Turklugu cagristirmiyor. Ben hunlarda turk dedigimde gulup gecenler oldu. Macarlara bakin . Daha Turk dedigimiz kazaklar bile biz kazagiz diyor. Adamlar Turkuz demiyorlar. Cok sacma bana gore. Dogrusunu soylemek gerekiyorsa ...

Türk'ü Türkiyeyle karıştırmamak lazım başta onların atalarının ne olduğuna bakmak gerekir, bunların hangi dil konuştuğuna bakmak gerekir ve hangi dine mensup olduklarına bu arkadaşın bahsettiği ırklar türkçe konuşmakta ve eski çağlara bakarsan göktanrıya inanmışlardır.......
  • Mogolistanda bir ilk gerceklesti ve eski Türk mezarliklarindan cikarilan Hun (Xiongnu) iskeletlerinin DNAsi arastirildi. Varilan sonuc bizleri hakli kilarken batililari saskina cevirdi - cünkü DNAlar Türkiye Türklerinki ile uyusuyordu!!! Nasil olurdu da orta asyanin cekik gözlü Hunlari ile Anadolu Türkleri bu kadar benzerlik tasirdi.

Kaynakwww.nihalatsiz.org
  • quote:

Orjinalden alıntı: djan

quote:

Orjinalden alıntı: _kemalist_

ben inanmiyorum, hunlari turk yaptik ama adamlarin biz turkuz dedikleri bir kalinti veya tarihi bir belge varmi. Cunku hun kelimesi Turklugu cagristirmiyor. Ben hunlarda turk dedigimde gulup gecenler oldu. Macarlara bakin . Daha Turk dedigimiz kazaklar bile biz kazagiz diyor. Adamlar Turkuz demiyorlar. Cok sacma bana gore. Dogrusunu soylemek gerekiyorsa ...

Türk'ü Türkiyeyle karıştırmamak lazım başta onların atalarının ne olduğuna bakmak gerekir, bunların hangi dil konuştuğuna bakmak gerekir ve hangi dine mensup olduklarına bu arkadaşın bahsettiği ırklar türkçe konuşmakta ve eski çağlara bakarsan göktanrıya inanmışlardır.......

Birde yukarda da yazmıştım kırgız yada kazak bir amcanın rusların baskısını türklüğümünden ölsemde vazgeçmem diyen bir insanı gözlerimle gördüm ve bu tip sömürgecileri insanların ne tip çalışmalarda olduğunu görüp ırkımızın tehlikede olduğunu görebilirsin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.