Şimdi Ara

TÜRK RESİMLERİ - HERKES RESİM GÖNDERİYOR 376 OLDU... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
4.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım eline sağlık güzel çalışma olmuşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarthVaderr

Mogolistanda bir ilk gerceklesti ve eski Türk mezarliklarindan cikarilan Hun (Xiongnu) iskeletlerinin DNAsi arastirildi. Varilan sonuc bizleri hakli kilarken batililari saskina cevirdi - cünkü DNAlar Türkiye Türklerinki ile uyusuyordu!!! Nasil olurdu da orta asyanin cekik gözlü Hunlari ile Anadolu Türkleri bu kadar benzerlik tasirdi.

Kaynakwww.nihalatsiz.org

Şuanda dünyanın tarihini değiştircek türk piramit kanıtları kapatmak için elinden geleni yapan çin birgün açığa çıktığında umarım ozaman Turan günüdür

• Elbet bir gün o sarı bodurlara hak ettikleri dersi vereceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthVaderr -- 11 Aralık 2006; 0:33:29 >
  • quote:

Mükemmel bir video daha

http://www.youtube.com/watch?v=dMqpd6_PKmk&mode=related&search=

Harikaaaa Müzik de çok hoşşşşşşşşşşşşşşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 11 Aralık 2006; 0:34:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Gök Türk

Hunların Türk olduğunu sadece biz değil yabancılar da söylemektedir.

René Grousset'nin Bozkır İmparatorluğu kitabını okumanı tavsiye ederim dostum.

Kazakistan'da Rusların çok etkisinde kalan bilinçsiz insanlar bunu diyor olabilir,ama ben çok Kazak ile konuştum,asla dediğin gibi bir şey yok.

boyle diyorsun ama ben gecen sene kapi kuleden giris yapicaktim ve macar turist kafilesine denk geldim. Kuyrukta vardi (ben kacakcilarindan dolayi kuyruklar olmus). Orada 4 kiz oturmuslar bende beklerken biri ates istedi bende verdim. Yarim yamalak bir ingilizceyle durumu idare ettim. Tatile gideceklemis falan filan . Sen nesin ben neyim . Konustuk. Laf actim macarlar Hunlar Atilla . Adamlar hunlardan geldiklerini kabul ediyorlar ama Hunlarin Turk olduguna inanmiyorlar. Deli olucaktim . Ya dedim bizim tarihci bizi kekledi . Yada dedim siz uyuyorsunuz. Tarih hocam kurtlerinde Turk boyundan geldigini soylerdi . Ben bunada inanmadim. Kipcaklardinmi gelmis biryerlerden derdi. Gerci lise 2 yi bitireli 7 sene oluyor ama.

• italyanlar türk mü ? nasıl yani ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kemalist_

quote:

Kazakistan'da Rusların çok etkisinde kalan bilinçsiz insanlar bunu diyor olabilir,ama ben çok Kazak ile konuştum,asla dediğin gibi bir şey yok.

boyle diyorsun ama ben gecen sene kapi kuleden giris yapicaktim ve macar turist kafilesine denk geldim. Kuyrukta vardi (ben kacakcilarindan dolayi kuyruklar olmus). Orada 4 kiz oturmuslar bende beklerken biri ates istedi bende verdim. Yarim yamalak bir ingilizceyle durumu idare ettim. Tatile gideceklemis falan filan . Sen nesin ben neyim . Konustuk. Laf actim macarlar Hunlar Atilla . Adamlar hunlardan geldiklerini kabul ediyorlar ama Hunlarin Turk olduguna inanmiyorlar. Deli olucaktim . Ya dedim bizim tarihci bizi kekledi . Yada dedim siz uyuyorsunuz. Tarih hocam kurtlerinde Turk boyundan geldigini soylerdi . Ben bunada inanmadim. Kipcaklardinmi gelmis biryerlerden derdi. Gerci lise 2 yi bitireli 7 sene oluyor ama.

kürtler Türk değildir.Kürtler farisilerin bir kolu olarak kabul edilir.Yada fars-arap melezi olarak.

• quote:

Elbet bir gün o sarı bodurlara hak ettikleri dersi vereceğiz.

Türkistan'da neler çekiyor ırkdaşlarımız o komunist bodurlardan Allah bir gün türklere öyle bir gün verecekki hesaplarını tektek keseceğiz bu aslında imkansızda değil Turan Birliğimiz gerçekleştiğinde herşeyi çözücek
  • Tknsk Guzel resımler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sammy... -- 11 Aralık 2006; 0:41:11 >
  • quote:

quote:

quote:

kürtler Türk değildir.Kürtler farisilerin bir kolu olarak kabul edilir.Yada fars-arap melezi olarak.

bende inanmiyordum dedim. Inanmakta istemem.

• quote:

Orjinalden alıntı: djan

quote:

Türkistan'da neler çekiyor ırkdaşlarımız o komunist bodurlardan Allah bir gün türklere öyle bir gün verecekki hesaplarını tektek keseceğiz bu aslında imkansızda değil Turan Birliğimiz gerçekleştiğinde herşeyi çözücek

Türk Birliği kurulduğu an ne abd ne israil ne ab ne çin nede rusya önümüzde durabilecek.Hepsinin cezası verilecektir.Türk Irkı Sağolsun.
  • Çok güzel arkadaşlar.

Arada böyle fikir alışverişi yapalım.

Ama lütfen bu konuda kesinlikle tartışma istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djan

quote:

dogrusuda bu ama hersey soylemek kadar kolay olmuyor. Su anda tum turk devletleri somurge altinda. Bakiniz Azerbaycan bile iran tarafindan somuruluyor. Ve forumda ortaya cikip hala iranla birleselim diyenler var. Rusya komunizmin koku , onlarda coktuyse nasilsa bir zaman cinde coker. milleti acliktan oluyor. bir dergide okumustum mehti bir insan olarak degilde bir millette olabilir diye. Yani biz Turkler . Kulaga hos geliyor

• O farslarda Azerbaycana yaptıklarından dolayı cezalarını çekecekler Allah'ın izni ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthVaderr -- 11 Aralık 2006; 0:46:02 >
  • quote:

quote:

OOOO arkadaşım bi kaç kızın ağızdan dolma lafla burda nasıl savunmaya geçersin şuan bizim türkiyedeki kızlarada sorsan onlarında hiçbirşeyden haberleri

yok.Sen yunanistana git orda verdikleri eğitimi gör türkler hakkında .tarihimiizi kirletmeyi kendi topraklarımızda kendi eğitim sistemimizdede görüyoruz

arada sırada ordada olması çok normal ama bir gerçek vardırkı oda tarihi kanıtlar ve kayıtlara belgeli şekilde geçmiş eserlerdir

• quote:

O fars fareleri de Azerbaycana yaptıklarından dolayı cezaları çekecekler Allah'ın izni ile.

ben oyle gormuyorum kardesim . Sonucta bu cemaat ayaklarina iran tipi rejim fanatizmi cok artmaya basladi . Kopekler zamaninda Pkkya destek verdiler , beslediler simdi kendileri cekiyorlar. Saddam isi bozmasa iran hala pkk besleyecekti. Bu burcu, nurcular bu parayi nereden buldular. Bakiniz KKTC bile gidiyor. Olen 550 sehidin kani bosuna yerde kaldi. Gerci 2 sene once sozde KKTC yasayan turkler bile bizi brakin biz AB yi istiyoruz yazisini gorunce icimden gecti acaba o bayoda ailesi sehid edilen doktor bunlarin karsisina dirilipte ciksa ne derdi .
  • italyanlar a oha doğrusu süper

Anlamadığım şey bizim çin soyundan gelebilmiş olmamızdır çünkü gözlerimiz çekikmiş aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZuCcaCiYeCi

kizildereliler italyanlar macarlar

Nesi komik? Ayrıca Kızıldereli değil Kızılderili....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthVaderr -- 11 Aralık 2006; 1:00:17 >
  • Göz çekikliği yaşanan bölgeden kaynaklanır.

Çin'e gittiğimde de gördüm ki orada farklı bir hava ve havada toz,sis tarzı bir şey var.

Bu da zamanla kuşaktan kuşağa çekik göz yapıyor.

Ama göz kapakları olarak özellikle Çinlilerden çok farkımız vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Action_Boy

italyanlar a oha doğrusu süper

Anlamadığım şey bizim çin soyundan gelebilmiş olmamızdır çünkü gözlerimiz çekikmiş aslında

Böyle bir yorumda bulunursan Mu Maya Azteklerede kadar gidilebilir oyuzden o yoldan cıkılması zor....Örnek:meksikada bir mağarada eski çağlarda türklere ait şekiller bulunmuş!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.