Şimdi Ara

TÜRK RESİMLERİ - HERKES RESİM GÖNDERİYOR 376 OLDU... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
4.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel konuların vardı öncedende, teşekkürler...
  • Üst konu olmasını rica ediyorum...
  • Ya gerçekten Türk milleti olduğunuz bu yazılardan bile belli oluyor Türk milleti gaz milleti hemen milli duygularınız kabardı bakıyorum.Verseler elinize silah şimdi savaşcaksınız.

@Selin_Vz detayları görmediğin için sana güzel geliyor. Onun için Osmanlı hep masa başında kaybetti savaşta alırız kaybettiklerimizi düşüncesi ile,

Üst konu yapın üst Türklüğü forumlardan öğrenmek istiyorum !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobin -- 11 Aralık 2006; 12:56:27 >
  • Neden konuya muhalefet çıkıyorsun?

Resimlere bak beğendiysen teşekkürün et ve git o zaman.

Yapan arkadaş saatlerce uğraşmış belli ki. Senle tartışmaya girecek değilim.
  • Saatlerdir uğraşması onu haklı çıkarmaz.
  • tanrı TüRKü korusun!

@Gök Türk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tobin

Saatlerdir uğraşması onu haklı çıkarmaz.

Bana göre bu forumdaki eli öpülecek bir insan. Bu kadar da açık sana söyleyim.

Önceden de konularını takip ederdim ama konuşmak nasip olmadı.

Herkes işte kızlar vs diye konu açarken hem de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selin_Vz -- 11 Aralık 2006; 13:18:30 >
  • O kız konularını da açanlara ağır konuçtum forumdan uzaklaştırdılar .
    Ya neyse ,
    eger ben yazıyorsam birşeyelere dayanıyorum öyle sırf bu konu ile kısıtlı değilim.

quote:

Orjinalden alıntı: Selin_Vz

quote:

Saatlerdir uğraşması onu haklı çıkarmaz.

Bana göre bu forumdaki eli öpülecek bir insan. Bu kadar da açık sana söyleyim.

Önceden de konularını takip ederdim ama konuşmak nasip olmadı.

Herkes işte kızlar vs diye konu açarken hem de...

• Yiğidim eline sağlık
  • şu italyan Türklerini anlayamadım
    çok ilginç...araştırmak lazım
    emeğine sağlık kardeşim
  • quote:

Hani Kendi resmini Ata'nın resminden büyük tutman ve böyle bir konu açman ne bileyim garip

Böyle bir konu sana garip geliyorsa niye yorum yazıyorsun??? Amacın belli senin tartışma çıkarıp sildirmek konuyu....
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarthVaderr

quote:

Hani Kendi resmini Ata'nın resminden büyük tutman ve böyle bir konu açman ne bileyim garip

Böyle bir konu sana garip geliyorsa niye yorum yazıyorsun??? Amacın belli senin tartışma çıkarıp sildirmek konuyu....

Bravo arkadaşım
  • gerçekten çok güzel konu.bencede Türklüğümüzle gurur duymalıyız.ama bide şöle bişey var.burada kaçımız tam türküz.bide başka bi yönden bakmak var buda ben türküm ve bundan gurur duyuyorum dedikten sonrada kimse sesini çıkaramaz.insan kendini nasıl hissediyorsa öyledir.tüm dünyada biz varız daha kime nasip olur bu.
  • ben türkçe konuşmayan, dilini anlamadığım insanlara türk demem.
    benim dedelerimde asyadan gelmiş. mafiruddün şahın torunuyum. şuanda özbekiztan, afgan, iran, azerbeycan ırtasında bulununan horasan selçuklularının tırunuyum. efhar kabilesinden birkaç kişi ile(dedemin babasının oradaki akrabaları) yahoo üzerinden buluştuk. ne deyeyim. ozaman galatasaray, miroglu revaçta idi. ama bu iki kelimeden başka bişey anlamadım. anlarmış gibi yaptım. bu çok acı koydu benim hissiyatıma. madem biz türküz, ozaman nie anlayaşamıyoruz. birbirimizi anlayamıyoruz.
    O YÜZDEN TÜRKÇE KONUŞMAYAN TÜK DEĞİLDİR. TÜRK ASILLIDIR.
  • Türkçe konuşamayanın kendi hatası değil.

Devletin ve Türkçe konuşanların onları bilinçlendirmesi,sahip çıkması,öğretmesi gerek.
  • emeğe saygı çok güzel
  • Eline sağlık, son Türkiye Türkleri fotoğraflarında sanatçılar dışında halktan (kendin hariç:)) fotoğraflarda koysaydın. Sanatçıların hele bazılarının Türklüğü yansıttıklarını hiç sanmıyorum. Sondan üçüncü mankenden gelme kişi halen Mardinli Kürdü oynuyor televizyonlarda, yok oynayabilirler ama bu konuda örnek vermen tuhaf durmuş zaten her kanalda kırmanço rolleri görmekten gına geldi...
  • Emeğine sağlık Allah razı olsun
  • Harikasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Eline sağlık güzel çalışma

Alman Türkleri Perfect

Bide en sonunda tüm Türklerin Kaç kişi olduğunu yazarsan Sevinirim!!! Bence 500 milyon yokuzdur

Türksen TÜRKÇE konuş!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.