Şimdi Ara

TÜRK RESİMLERİ - HERKES RESİM GÖNDERİYOR 376 OLDU... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
4.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: daturkishulan

quote:

Orjinalden alıntı: DarthVaderr

1.İtalyanların atası olan Etrüskler Ön Türklerdir.Ve Roma kurulduktan sonra Etrüskler 400 yıl boyunca söz sahibi olmuşlardır.Ayrıca Truvalı Aenas Akaların Truvayı yok etmesinden sonra İtalya'ya geçmiştir.(Onu izleyen bir çok Truvalı ile beraber).Orda Etrüskler ile karışmışlardır.Bilindiği üzere Truvalılar da Ön Türk'tür.Etrüskler ön Türk Truvalılar ön Türk,Safkan bir Türk imparatorluğu başlangıcında Roma.400 yıl kadar Etrüskler tarafından yönetilmiştir.Evet İtalyada Latinler var ama bu 400 yıl içinde çok ta söz sahibi değillerdi Roma üzerinde.Etrüsk hakimiyeti altında geçen 400 yıl sonunda Latinler türlü oyunlarla söz sahibi oldular ve en sonunda Etrüskleri sindirerek İmparatorluğu sahiplendiler.
    2.Fransızlar Latin değildir.Franklar bir Cermen kabilesidir.
    3.İspanyollarda %100 Latin değildir.İspanyollar çok karışık bir millettir.En basit örnek kavimler göçü ile oraya yerleşen Alanlar,Suevler,Vandallar ve Vizigotlardır.İspanya'ya Hıristiyanlığın yerleşmesinide Vizigotlar sağlamıştır.

bilgili insanla konuşmak kadar beni sevindiren bişi yok.çok güzel,bu konuda bayağ bilginiz var.

üstteki yazıyı okuduktan sonra aklımda şu sorular oluştu.
    madem etrüskler ya da truvalalıar türk'tü,peki neden roma imp. içinde 1 tane bile türkçe sözcük geçen eser ya da kitap-yazıt-betik yok???biz bundan 10000yıl önce japonlarla kızılderililerle ayrıldığımız halde kızılderililerin dilinde ortak kullandığmız 500 sözcük var.japonca da daha hala burhan ve turna sözcükleri türkçedeki anlamıyla kullanılıyor.nasıl oluyorda 10000 yıl etkisini kaybetmeyen türkçe avrupada 1 sözcüklük bile etki yaratamıyor??

fransızlar(daha hala latin olduklarını düşünüyorum) diyelimki latin değil,ama sonuçta aryan soyundan oldukları için almanlar,yunanlar,ermeniler,kürtler,farslar,hintlerle aynı soydan geliyor.sonuçta alt kümede birleşmeselerde üst kümede birleşiyor bu boylar.

Fransızlar(Franklar) Cermen boyudur(kabilesidir).Ama sonuçta dediğin gibi Hint-Avrupa hepsinin soyu.Ama franklar kesinlikle latin değildir.

• Güzel çalışma tebrikler...
  • Herkese çok teşekkür ederim.

Resimlerinizi gönderdikçe ekliyorum...
  • Haydi resimlerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gök Türk -- 11 Aralık 2006; 23:28:01 >
  • saolasın kardeş hakkaten insan soyunu görünce gururlanıyor

bişey sorcam hangi ırktan olduğumuzu nasıl anlayabiliriz?

not:@Gök Türk bu kadar olur adaşız
  • Hangi ırktan olduğunu anlamak için geçmişini bilmek,görünüşüne ve yaşadığın yere bakmak gerekir.

Bunun dışında DNA testi en etkili olandır.

Ama mesela Türk sarışın esmer her türlü olsa da kafa arkasındaki çıkıntı ve kulaktaki tırtık belirgin bir özelliktir.

Tanıştığım çok çeşitli yabancılar da bizzat denedim ayrıca.

Atatürk'ün de bu konuda çok çalışmaları olmuştur. İnönü'nün kafasındaki açıyı cetvelle ölçmesine kadar.
  • Gök Türk pm yolladım, cevap yollarsan sevinirim.
  • Cevap verdim dostum.
  • PM uyarısı açık değil sanırım, tekrar mesaj yolladım.
  • Açık dostum da devamlı bakmaya zaman bulamıyorum.

Cevapladım.
  • ellerine sağlık çok güzel
  • Resimlerinizi bekliyorum arkadaşlar...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _kemalist_

quote:

Orjinalden alıntı: Gök Türk

Hunların Türk olduğunu sadece biz değil yabancılar da söylemektedir.

René Grousset'nin Bozkır İmparatorluğu kitabını okumanı tavsiye ederim dostum.

Kazakistan'da Rusların çok etkisinde kalan bilinçsiz insanlar bunu diyor olabilir,ama ben çok Kazak ile konuştum,asla dediğin gibi bir şey yok.

boyle diyorsun ama ben gecen sene kapi kuleden giris yapicaktim ve macar turist kafilesine denk geldim. Kuyrukta vardi (ben kacakcilarindan dolayi kuyruklar olmus). Orada 4 kiz oturmuslar bende beklerken biri ates istedi bende verdim. Yarim yamalak bir ingilizceyle durumu idare ettim. Tatile gideceklemis falan filan . Sen nesin ben neyim . Konustuk. Laf actim macarlar Hunlar Atilla . Adamlar hunlardan geldiklerini kabul ediyorlar ama Hunlarin Turk olduguna inanmiyorlar. Deli olucaktim . Ya dedim bizim tarihci bizi kekledi . Yada dedim siz uyuyorsunuz. Tarih hocam kurtlerinde Turk boyundan geldigini soylerdi . Ben bunada inanmadim. Kipcaklardinmi gelmis biryerlerden derdi. Gerci lise 2 yi bitireli 7 sene oluyor ama.

kürtler Türk değildir.Kürtler farisilerin bir kolu olarak kabul edilir.Yada fars-arap melezi olarak.

Aynen kürtler fars-arap karişimi bir millet türklükle ilgisi yok

• quote:

Orjinalden alıntı: Bozkurt_Hun_GökTURK

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _kemalist_

quote:

Orjinalden alıntı: Gök Türk

Hunların Türk olduğunu sadece biz değil yabancılar da söylemektedir.

René Grousset'nin Bozkır İmparatorluğu kitabını okumanı tavsiye ederim dostum.

Kazakistan'da Rusların çok etkisinde kalan bilinçsiz insanlar bunu diyor olabilir,ama ben çok Kazak ile konuştum,asla dediğin gibi bir şey yok.

boyle diyorsun ama ben gecen sene kapi kuleden giris yapicaktim ve macar turist kafilesine denk geldim. Kuyrukta vardi (ben kacakcilarindan dolayi kuyruklar olmus). Orada 4 kiz oturmuslar bende beklerken biri ates istedi bende verdim. Yarim yamalak bir ingilizceyle durumu idare ettim. Tatile gideceklemis falan filan . Sen nesin ben neyim . Konustuk. Laf actim macarlar Hunlar Atilla . Adamlar hunlardan geldiklerini kabul ediyorlar ama Hunlarin Turk olduguna inanmiyorlar. Deli olucaktim . Ya dedim bizim tarihci bizi kekledi . Yada dedim siz uyuyorsunuz. Tarih hocam kurtlerinde Turk boyundan geldigini soylerdi . Ben bunada inanmadim. Kipcaklardinmi gelmis biryerlerden derdi. Gerci lise 2 yi bitireli 7 sene oluyor ama.

kürtler Türk değildir.Kürtler farisilerin bir kolu olarak kabul edilir.Yada fars-arap melezi olarak.

Aynen kürtler fars-arap karişimi bir millet TÜRKlükle ilgisi yok

Ayrica italyanlarinda TÜRKlükle ilgisi yok Macarlarlada akrabalik var onlarda TÜRK değiller ama Moğollar gibi onlarla akrabayiz

Zaten Ural-ALtay milletleri birbirleriyle akraba Macarlar ural kolundan geliyorlar estonlar ve finliler gibi Altaylilarsa TÜRK

• aklıma takılan bir soru var peki neden oradaki türk devletleri sınırlarını kaldırıp büyük bir devlet kurmuyorlar burada bazı kesim orta asya turk devletleriyle birleşip büyük bir devlet kurma hayalinde ama o ülkelerin birbirleriyle sınırları birleşikken neden boyle bir birleşmeyi düşünmüyorlar yoksa bu bırleşmeyi umursamıyorlarmı yoksa buradaki kesimin kendisini avuttuğu bir düşünce akımımıdır bu buna mantıklı bir cevap verebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

aklıma takılan bir soru var peki neden oradaki türk devletleri sınırlarını kaldırıp büyük bir devlet kurmuyorlar burada bazı kesim orta asya turk devletleriyle birleşip büyük bir devlet kurma hayalinde ama o ülkelerin birbirleriyle sınırları birleşikken neden boyle bir birleşmeyi düşünmüyorlar yoksa bu bırleşmeyi umursamıyorlarmı yoksa buradaki kesimin kendisini avuttuğu bir düşünce akımımıdır bu buna mantıklı bir cevap verebilirmisiniz

Bak sadece bunu bile düşünebiliyoruz böyle bir ümitle düşünebiliyoruz.Biz dünyadaki türk ülkesi olarak diğer türk ülkelerine göre birazda olsa ayaklarımızı

yere sağlam basıyoruz.Orta asyadaki türkler rusya ve çin olmasa çoktan birleşmişlerdi bide bizdede amerika olmasa turanı oluşturmuştuk bile emin ol......

• ama şuda var rusya federasyonu kaç yıllık ülke zamanında çeçenlerle bile başedemiyecek kadar zayıf düşmüşken bu birleşmeyi yapmadılar yanlış anlama ama bence ortaasya turk devletlerı bu düşünceye sıcak bakmıyorlar daha amerıka afganıstana gırmeden once orada soz sahıbı bıle degıldı gercı hala değil ama sonuçta o kısımda ordusunu konuşlandırmış durmda petrol ellerinde tv o kadar gelıstıklerını anlatıyorlar ama bırleşmiyorlar omu bırak bırlıkte bır konsey kurup bırlıkte karar alıp bırlıkte haraket bıle etmıyorlar edıyorlarsada bunun turkıyeye bır faydasını goremedık daha şamsen ben çeçen asvaşçıların adını o ulkelerden daha cok duyuyorum doğru değilmi sizce
  • Dostlarım;

Yaptığım TURAN haritalarını bir çok Orta Asya Türk'ü ile paylaştım.

Kimisinin böyle bir düşünceden haberi yoktu,çok güzel olur inşallah dedi.

Kimisi ise bunun hayaliyle yaşadığını söyledi.

Bilgilerinize...
  • aga eline saglık harika olmus valla...
  • ulennn BARİŞ CAN hani tatar türkleri arsında benim resmim :D

süper olmus kardesim eline saglık vallah senden komutan olur bu kadar türklük cooooookkk bile sana (tek buradaki hareketiyle degil dogma büyüme bilirim kendisini)

kardesim HLL olsun devamını bekleriz. ..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.