Şimdi Ara

TÜRK RESİMLERİ - HERKES RESİM GÖNDERİYOR 376 OLDU... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
4.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

ama şuda var rusya federasyonu kaç yıllık ülke zamanında çeçenlerle bile başedemiyecek kadar zayıf düşmüşken bu birleşmeyi yapmadılar yanlış anlama ama bence ortaasya turk devletlerı bu düşünceye sıcak bakmıyorlar daha amerıka afganıstana gırmeden once orada soz sahıbı bıle degıldı gercı hala değil ama sonuçta o kısımda ordusunu konuşlandırmış durmda petrol ellerinde tv o kadar gelıstıklerını anlatıyorlar ama bırleşmiyorlar omu bırak bırlıkte bır konsey kurup bırlıkte karar alıp bırlıkte haraket bıle etmıyorlar edıyorlarsada bunun turkıyeye bır faydasını goremedık daha şamsen ben çeçen asvaşçıların adını o ulkelerden daha cok duyuyorum doğru değilmi sizce

Bence birleşme hareketini biz Türkiye Türklerinden bekliyorlar.En güçlü Türk devleti biziz.Emin ol ilk adımı biz atarsak onlardanda olumlu adımlar gelir ve Türk Birliği kurulur.

• Türkiye diğer devletlerin abisi rolünde.

Bugün Kazakistan ordusuna 350 bin dolarlık yardım yaptık,malzemeler verdik.
  • Şuan amerika bizi Özbekistan'dan soğutmak aramızı bozmak için herşeyi yapıyor.

Not:amerikanın bize ab birliği için destek vermesinin en büyük nedeni orta asyadaki türklerden uzaklaştırmak ve ortadoğuya karşı türkiyeyi soğutmaktır.kendince buralarda at koşturma çabalarıdır.
  • Güzel bir çalışma olmuş. Ellerine sağlık. Varlığım Türk Varlığına aramağan olsun. Türk Milleti hep varolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Oğlu -- 12 Aralık 2006; 20:55:37 >
  • TÜRK IRKI SAĞOLSUN !
  • quote:

aklıma takılan bir soru var peki neden oradaki türk devletleri sınırlarını kaldırıp büyük bir devlet kurmuyorlar burada bazı kesim orta asya turk devletleriyle birleşip büyük bir devlet kurma hayalinde ama o ülkelerin birbirleriyle sınırları birleşikken neden boyle bir birleşmeyi düşünmüyorlar yoksa bu bırleşmeyi umursamıyorlarmı yoksa buradaki kesimin kendisini avuttuğu bir düşünce akımımıdır bu buna mantıklı bir cevap verebilirmisiniz

92 yılında sovyetler dağıldığında bu 4 türk devleti yerine BATI TÜRKİSTAN adında bir ülke kurulacaktı.ancak kazakistan ve özbekistan arasındaki ben başkan olacam çekişmesinden dolayı bir birleşme oluşturulamadı.tabi burda yıllar önce stalinin(tam bir türk düşmanıdır kominist arkadaşlara duyrulur) türk haklarını adlandırarak bölmesi çok işe yaradı.özbek ,kırgız,türkmen ,kazak türkçelerinin herbirinin abcsi ve sesletimi değişiktir.stalinin bunu yapmaktaki amacı türklerin dilini bölerek onların kendi aralarında bile iletişim kurmalarını engellemek,rusya ve rusçaya bağımlı yapmak.ama işe yaramıştır.bugün bir özbek ben türküm demez ben özbeğim der kazaklar da öyle.
    ayrıca bu ülkelerin rusya ve çin arasında olmaları(dünyadaki en büyük 2 türk düşmanı ülke) bu birlikteliği zorlaştırdı.çünkü özellikle çin BATI TÜRKİSTAN ın kurulmasında çok korkuyordu.çünkü o çok sevdiğimiz çin ,mallarını kapışarak aldığımız çin DOĞU TÜRKİSTAN ı(biçoğunuz nerede olduğunu bile bilmiyordur belki) 50 yıl önce 2.dünya savaşında işgal etmiş ve kendi topraklarına katmıştı.kaşgarlı mahmud un toprakları yani uygur bölgesinin batı türkistanın etkisiyle ayaklanmasını ve bağımsızlığını ilan etmesini istemiyordu.
    rusyanın elinde ise hala birtane daha türkistan çıkacak kadar türk toprağı vardır.20 milyon km(bütün türk toprakları) ye yakın.türkiyenin 780bin km2 olduğunu unutmayın.

ama bizim zavallı başkanlarımız ve beyni magazin top haberleriyle yıkanmış milletimiz gözünü ABye odakladıkça...türk birliğinin olması imkansız.heee bi türk birliği olur ama tc siz olur...türkistan değil türkiye treni kaçırdı.kazakistandaki millli gelir 7700dolar kişi başı.türkiyedeki kaç acebaa??

• Çok doğru yazmışsın.
  • ben yugoslav türküyüm ama yazmamışsınız
  • Öyle mi? Dostum sen ve senin gibi olanların resmini gönderirsen koyalım.
  • daturkishulan o zaman sen benım düşüncelerimi teyit olmuş bulunuyorsun bir bakıma değilmi yoksa benmi yanlışım
  • çok güzel çalışma GökTürk kardeşim

ben Bozok soyundan geliyorum...
  • quote:

daturkishulan o zaman sen benım düşüncelerimi teyit olmuş bulunuyorsun bir bakıma değilmi yoksa benmi yanlışım

ayrılık açısından doğru.büyük devletler kendilerine rakip istemiyor.bi koltuğa 2 karpuz sığmaaz.rusyasından amerikasına çinine AB sine kimse istemiyor böyle bir birliği.amerika belki rusyaya karşı isteyebilirdi ancak ortada sovyetler birliği de kalmadı amerikaya karşı tehditlerin hepsi yok oldu.bu yüzden orada bir türk birliğini istemez.AB nin ne mal olduğu belli.bizi AB ye almayacakları kesin ama 2arada 1 derede bırakmaya çalışıyorlar bizi.yani türkiye AB ye girme hayalleriyle oyalansın,tek odak noktası olarak kıytırık gelecekte(20 yıl içinde kesin) yıkılmaya mahkum bi birliği seçsin, o sırada zaten diğerleriyle ilgilenemez diğer fırsatları kaçırır mantığı bu AB nin yaptığı.bakın dikkat edin açık açık biz sizi almayacaz demiyor şunnarı şunnarı yaparsan girebilirsin birliğe diyor.bakıyoki yoookk biz uzaklaşmaya başlamışız AB den,hemn dümeni kırıp yok işte yannış anladınız biz tc yi AB nin içinde görmek isteriz diyorlar...KISACASI TCYLE DALGA GEÇİYORLAR.

eskiden türkistan başkan devlet olacaksa türkiye olacak diyordu.özal dönminde (zaten sovyetlerin yıkılma dönemine denk geliyor) bu ülkelerle çok sıkı ilişkiler kuruldu.ortak türk lehçesi üzerine çalışılmaya başlandı,bu ülkelere olan vizeler kaldırıldı,bütün türkler hangi türk ülkesi olursa olsun elini kolunu sallayasllaya girişçıkış hakkına sahip oldular.ama turgut özal'ın zehirlenip öldürülmesinden sonra(neden öldürüldüğü çok açık,turan ın kurulması an meselesiydi o dönemler) yahudi kuklası başkanlar tc yi yönetmeye başladı.hükümetler o kadar kötüydüki osursan devalüasyon oluyordu,millet iç-dış politikayı bırakmış açlıktan can derdine düşürülmüştü.bakın bu batı öyle bi illetki bir ülkenin geleceğini 30 yıl öncesinden çiziyor.türkiyeyi tayyip yönetiyor sanmayın.özellikle tc nin üstünde inanılmaz oyunlar oynanıyor.ingilteredeki metro patlaması,9/11 newyork olayı,buş ve onun yakın arkadaşı kukla ladin,ırak işgali,lübnana saldırı olaylarının hepsinin planları 30 yıl öncesinden yapılmıştı.

neyse konuyu dağıtmadan...yukarda türkistan ,başkan devlet olarak tc yi görüyordu ama artık devir değişti.zaten türkistan da tc yi defterden sildi gibi bişey...yakında oralar inanılmaz gelişmiş olacağından eminim bize vizesiz girişi kaldıracaklar.çünkü tc zamanında çok NANKÖR davrandı.AB ye yaptığı yalakalığın binde bir yakınlığını türkistan a göstermedi.türkistan deyip geçmeyin.kurtuluş savaşında o yokluklarla osmnlıya 400000 osmanlı altını yardım yapan ülkeler bu ülkeler.çanakkale savaşına asker yollamış ülkeler.enver paşanın ordusunu hafife almamak gerekir zira bu anadoluda çarpışan ordunun çok büyük bir bölümü türkistan askerlerinden oluşuyordu...TRT nin bu konuyla ilgili ayrıntılı bi belgeseli vardı.1 yıl önce hazırlanmış bu çalışma.çok güzel aydınlatıcı kimin ne olduğunu anlatan bi belgesel...ve hatta bu türkistanın osmanlıyı baş görüp onu kurtarmak için varını yoğunu anadoluya yollaması yüzünden onlar rus işgaline dayanamadılar...bizi bağımsız yapmak için kendi özgürlüklerinden ödün verdiler.tv de seyrediyorum kırgız aksakalın biri 70 yıl namaz kıldırmadılar bu millete diye hıçkıra hıçkıra ağlıyordu.

konu bundan ibaret.

•  TÜRK RESİMLERİ - HERKES RESİM GÖNDERİYOR 376 OLDU...

kırgız aksakal

allah'ın izniyle türkistan'a , kurtuluş savaşının vefa borcunu ödeyecek yiğitler çıkacaktır bu ülkeden
  • Eline emeğine sağlık...
    Alpay'ı görmüşken söyliyim dedim bu adam bizim idolümüz İstiklal Marşı'nı okurken.(Okulda)
    Bilen bilir bu Alpay'ın okuyuş stilini biz de öle okumaya çalışıyoz şevkle
    Herkesi bu şekilde okumaya davet ediyorum
  • güzel çalışma
  • Muhteşem olmuş ellerine sağlık
  • türkmenistan yok mu yoksa ben mi göremedim acep
  • suriye turküyüm
    göndereyim de
    benim resmimi de koy
  • Mükemmel 10 üzerinden 20
  • Suriye Türk'ü arkadaş resmini beklerim.

Türkmenistan yok diyen arkadaş görmemiş heralde.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.