önce alaeddin yavaşça gelir benim için gönlümün bülbülüsün, artık bu solan bahçede, ne bildim kıymetin, sen bahçemde açılan gülsün, ela gözlerini sevdiğim dilber, ayrılık da zor değil eğer hasret olmasa....
sonra saadettin kaynaktan muhabbet bağına girdim, gönlüm seher yeli, ne dert kalır ne hüzün, yanliz seni sevdim, bana yardan vazgeç derler....
bunlardan başka müzeyyen senar behiye aksoy ve hamiyet yücesesin seslendirdiği bi dolu güzel eser de var
takip ederken beğendiklerinin makamlarına da dikkat et kardeş genelde insanlar bi makamı diğerlerine göre çok daha fazla severler benim hicazdır mesela sevdiğin makamı bulunca ordan yürür gidersin artık
Zeki müren-elbet bir gün buluşacağız Zeki müren-bir gülü sevdim Zeki müren-aşkımız eski bir roman Zeki müren-senede bir gün müzeyyen senar-benzemez kimse sana Ben seni unutmak için sevmedim(Bu şarkıyı SADRİ ALIŞIKtan dinlemelisin) Safiye ayla-bir ihtimal daha var Elveda hatıralar
quote:
Orijinalden alıntı: marshallmathers4
Zeki müren-elbet bir gün buluşacağız Zeki müren-bir gülü sevdim Zeki müren-aşkımız eski bir roman Zeki müren-senede bir gün müzeyyen senar-benzemez kimse sana Ben seni unutmak için sevmedim(Bu şarkıyı SADRİ ALIŞIKtan dinlemelisin) Safiye ayla-bir ihtimal daha var Elveda hatıralar
teşekkürler dostum
quote:
Orijinalden alıntı: dnzcr
quote:
Orijinalden alıntı: marshallmathers4
teşekkürler dostum
rica ederim. ayrıca Belkıs özener,müzeyyen senar falan dinle kesinlikle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme