Şimdi Ara

TURK SERVERI ACILDI YABANCIYA GITMEYIN (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tommiks -- 25 Temmuz 2007; 18:23:33 >
  • orduya katılamıyorum yani conections problem yazıyo
  • Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later. bu yazı karşıma çıkıyo
  • www.pars-clan.com suan hersey duzeldi
  • Güzel Hakan hala çabalar ve kurulan takımlarla oyunu ayakta tutmak ıyı bır davranıs
    tebriker...
  • Bende başvurdum... umarım birlikte oynarız
  • Tesukler Fpoter insallah devam etiriz bu sekil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENFARKLISI

1 yıldan fazla bir süre takıldım o siteye, bütün saygısızlıklara ve özelden gelen küfürlere rağmen yinede yazı yazdım, konu açtım...Ama şimdi daha iyi anlıyorum, oradan kimseye hayır gelmez, zaten bir kaç kişi orayı güncel tutuyordu, onlarda ayrıldı. Adminlerin işini yapmadığı milletin alenen birbirine küfür ettiği, işe yaramaz bir site bf42tr.com Ayrıca her konununun kitlendiği, modların arkadaşlarına kanka davrandığı, ayrımcılık yapıldığı herkes tarafından biliniyor. İşte o yüzden de hiç bir zaman güncel olamaz, çünkü herşeyin başı saygıdır. Ayrıca oyunu oynayan bile yok orada doğru düzgün. Ölmüş o site sırf bu tavırları yüzünden böylede bom boş kalır işte.

www.bf2turkiye.com ve donanimhaber forumlarından şaşmayacaksın...

Gözün birlik beraberlik ve saygı görsün.

www.bf2turkiye.com kalitesi tartışılmaz doğru, dürüst, hilesiz bir klan harika Bu klanın ne kadar kaliteli olduğunu anlamak için resimdeki bazı üyelerin stat larına bakmak bile yetiyor

TURK SERVERI ACILDI YABANCIYA GITMEYIN

• crack mi orjinal mı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.