Şimdi Ara

TURK SERVERI ACILDI YABANCIYA GITMEYIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam olsun arkadaslar artik yabanci serverlarda oynamaniza gerek yok Pars-Clan Butun Battlefield 2 ve Battlefield 2142 Oyuncularini toplamaya basliyor ! ! ! eger sende katilmak istiyorsan Hic bekleme . . . . . .

Pars-Clan ASKER ARIYOR

Pars-clan a katilmak istiyorsan hic bekleme hemen siteden uye ol Pars clana basvuru da bulun

uye alimi acilmistir

www.Pars-clan.com

saygilarimizla ,
    Pars-Clan Yonetim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan_38 -- 5 Eylül 2007; 19:19:34 >

• Bu arada Battlefield 2 klanı galiba

Ayrıca hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 8 Temmuz 2007; 1:29:44 >
  • evet arkadasim yeni actik bf2 clani
    sende bf2 oynuyormusun ?
  • Oynuyodum da oynamıyorum 5-6 aydır, belki başlarım bir ara.. Başlarsam başvururum, başarılar bu arada
  • BattleField bölümüne taşınmıştır. Buradan devam edebilirsiniz.
  • oke sagolun arkadas bekleriz clanimiza ayrica admin kardes senle ozelden konusa bilirmiyiz
  • Hayırlı olsun Gazi-Clan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sagol kardesim gurdum seni bizim serverda iyi hosuna gitigse ne mutlu bize foruma da uye ola bilirsin istersen

saygilar
  • Beni mi gördün sizin serverde?Valla 1 sene filan olmuştur online BF2 oynamayalı belki nick benzerliğidir.Serveriniz orj mi cracked mi?
  • orgjinal yaw olurmu resmi kagitli ranked serverimiz kamikaze diye biri vardi da ondan sen zanetim ola bilir benzerlik sorun degil kusurumuza bakma
  • EstafurullahBaşarılar
  • sagol allah arzi olsun gardas
  • Hayırlı Olsun .. Sitenizede üyeyim.
  • iyi güzel hoş ama ranked mi???
  • tabi ranked kardes ranksizz olurmuuu

suan uye alimi aciktir clana katilmak istersenwww.pars-clan.com

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan_38 -- 3 Ekim 2007; 15:45:26 >
  • www.bf42tr.com a açın bu topicleri. Asıl orjinal oyun sahibi oyuncular orada.
  • sallayın bf42tr sayfasını orda insanlar yilda bir kere online oluyorlar
    hem cok da esit olmayan bir site
    insanlar ile en cok dalga gecilen ve insanı assagilayan site bf42tr.com dur
    sorulan her sorula alakası olmayan insanı sinirlendiren cevaplar veren kotu bir sitedir

DONANIMHABER den vazgecmeyin

bf2 icin donanimhaber veya bf2turkiye sayfasından her turlu bilgiye ve dayanısmaya ulasabilir siniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdemTR -- 24 Temmuz 2007; 16:06:56 >
  • O sitede sorulan sorularla ilk dalga geçen kullanıcı Ottomania... Hatırlatırım. 5 yıldır sitenin üyesiyim ordan biliyorum. Sitede kimseye haksızlık yapıldığını da görmedim. Bir örnek verirsen sevinirim AdemTR. Saygılar... :) BF42TR'nin en son lan partysinde 100 kişiden fazla insan vardı. Bunların 50'sinden fazlası portalın T-Shirtlerinden aldı. Hep beraber İstanbul'da 100 küsur makineli bir internet kafeyi kapatıp gece yarısına kadar landan Battlefield 2 oynadık. Oradaki herkes yüz yüze görüşen birbirine sevgi ve saygı ile yaklaşan insanlar. Tahammül edemedikleri şey ise lamerler ve hile yapanlar. Bir araç için team kill yapanlara kıl olurlar. Bunlara uyarsanız sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 24 Temmuz 2007; 17:58:39 >
  • 1 yıldan fazla bir süre takıldım o siteye, bütün saygısızlıklara ve özelden gelen küfürlere rağmen yinede yazı yazdım, konu açtım...Ama şimdi daha iyi anlıyorum, oradan kimseye hayır gelmez, zaten bir kaç kişi orayı güncel tutuyordu, onlarda ayrıldı. Adminlerin işini yapmadığı milletin alenen birbirine küfür ettiği, işe yaramaz bir site bf42tr.com Ayrıca her konununun kitlendiği, modların arkadaşlarına kanka davrandığı, ayrımcılık yapıldığı herkes tarafından biliniyor. İşte o yüzden de hiç bir zaman güncel olamaz, çünkü herşeyin başı saygıdır. Ayrıca oyunu oynayan bile yok orada doğru düzgün. Ölmüş o site sırf bu tavırları yüzünden böylede bom boş kalır işte.

www.bf2turkiye.com ve donanimhaber forumlarından şaşmayacaksın...

Gözün birlik beraberlik ve saygı görsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENFARKLISI -- 25 Temmuz 2007; 9:08:09 >

• ARKADAŞLAR SİTEYE GİRİLMİYO
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.