Şimdi Ara

Türk serverinin %90'ını kapsayan oyuncu tipi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o puro abi bize i7 işlemcinle puroluğu öğretsene xd
  • 60 fps görmeyen bi insan olarak seni kınıyorum hatta kuvvetle protesto ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaRLauss

60 fps görmeyen bi insan olarak seni kınıyorum hatta kuvvetle protesto ediyorum

sus len sıpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: dra1J

quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Ne yani? Pentium işlemciye sahip diye sen ondan üstün bir oyuncu mu oluyorsun?

evet çünkü daha çok oyun oynayabiliyorum onun oynayabildiği tek oyun bu .d.d.d.d.d.d

üff be daha çok oyun ya yes be uff fakirler pc'em var benim aptal şeyler lol zaten çöp cs go oynim nasılsa valve yapmış ohh rastgele taramak çok zevkliiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: dra1J

quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Ne yani? Pentium işlemciye sahip diye sen ondan üstün bir oyuncu mu oluyorsun?

evet çünkü daha çok oyun oynayabiliyorum onun oynayabildiği tek oyun bu .d.d.d.d.d.d

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balgambaz

Yanlışın var ben de istediği lane'i last picke salmadık diye 'ben feed' yazana küfür ediyorum. Kullandığım sistem gayet güncel i5 4. nesil işlemci, 8 gb ram, 4 gb 256 bit nvidia ekran kartı. İşlemci değişti nasıl becerdiysem chipset gpu'yu yakmışım o yüzden i7 çöp oldu neyse böyle de iyi sonuçta kaldırıyor her şeyi.

Özet: bilgisayarım iyi ancak feedleyene, trolleyene bende küfür ediyorum, haksızsın.

Pecem çok ii 8 cigabayt rem 256 bit ökran kartı nvidiadır hemde çok eyidir
    Bi cacık bilmeden konuşmayın şurda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.