Şimdi Ara

Türk serverinin %90'ını kapsayan oyuncu tipi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarı lolden başka oyununları açamadığı için oynamak zorunda olan kişiler benim gözümde. adam pentium işlemci ile bana küfür ediyor .d.d.d

• mary elizabeth winstead
  • Ne yani? Pentium işlemciye sahip diye sen ondan üstün bir oyuncu mu oluyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Ne yani? Pentium işlemciye sahip diye sen ondan üstün bir oyuncu mu oluyorsun?

evet çünkü daha çok oyun oynayabiliyorum onun oynayabildiği tek oyun bu .d.d.d.d.d.d
  • quote:

+1 xd
  • Lol bitti başka oyuna geçin
  • quote:

bırak bırak sorsan ekipmanlar 2000 lira pc 6000 lira ama ligi max max max gold o yüzden uğraşmaya değmez yazık yani
  • Yararlı konu
  • Yanlışın var ben de istediği lane'i last picke salmadık diye 'ben feed' yazana küfür ediyorum. Kullandığım sistem gayet güncel i5 4. nesil işlemci, 8 gb ram, 4 gb 256 bit nvidia ekran kartı. İşlemci değişti nasıl becerdiysem chipset gpu'yu yakmışım o yüzden i7 çöp oldu neyse böyle de iyi sonuçta kaldırıyor her şeyi.

Özet: bilgisayarım iyi ancak feedleyene, trolleyene bende küfür ediyorum, haksızsın.
  • Tmm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebovenn

Lol bitti başka oyuna geçin

bırakmayız.her oyun küfür flame toxic yaparak zindan edicez o oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dra1J

Bilgisayarı lolden başka oyununları açamadığı için oynamak zorunda olan kişiler benim gözümde. adam pentium işlemci ile bana küfür ediyor .d.d.d

Haklı xd Fakirlerden bıktım
  • Ben de bilgisayarim kirilinca eski bilgisayarimi kullanmak zorunda kaldim ve eski bilgisayarimin kaldiracagi oyunlardan bir tanesi loldu. Gayet oynuyorum ve bunun bir ayibi yok bence. Herkesin imkanlari, sartlari esit degildir.
  • quote:

Vatan computer
  • size okulda ne öğretiyorlar merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

size okulda ne öğretiyorlar merak ettim.

Annesi rus olunca ccguda rus ccgu oluyo ogretmenler ne yapsn
  • dra1J kullanıcısına yanıt
    Hahahaha çok doğru hocam :D "Oğlumuz ne işle meşgul - Lolde plat 3 kendisi"

İnsanlara söveceğinize az karakterinizi geliştirin. Yoksa adamla aynı kafede çıkarsınız, dayağı yersiniz.
  • Pentium işlemci adamdır corelar i'ler yokken pentium vardı sen kimsin ulan sennnnn kimsinnnnn!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Pentium işlemci adamdır corelar i'ler yokken pentium vardı sen kimsin ulan sennnnn kimsinnnnn!!!!
    LOL low oyunudur ciddiye alıp oynayan lowdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: De7

LOL low oyunudur ciddiye alıp oynayan lowdur.

Alıntıları Göster
    lol hakkında en çok açılan konuların "fps çok düşük", "60 fps alabileceğim bir pc tavsiye etsenize : (, "fps ayaları" falan olması normal yani?

avrupa forumlarında toplam 10 tane böyle konu bulamazsınız. bir tane açılır ve ihtiyacı olan oradan faydalanır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.