Bilgisayarı lolden başka oyununları açamadığı için oynamak zorunda olan kişiler benim gözümde. adam pentium işlemci ile bana küfür ediyor .d.d.d
mary elizabeth winstead
Ne yani? Pentium işlemciye sahip diye sen ondan üstün bir oyuncu mu oluyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: Lynxou
evet çünkü daha çok oyun oynayabiliyorum onun oynayabildiği tek oyun bu .d.d.d.d.d.d
quote:
+1 xd
Lol bitti başka oyuna geçin
quote:
bırak bırak sorsan ekipmanlar 2000 lira pc 6000 lira ama ligi max max max gold o yüzden uğraşmaya değmez yazık yani
Yararlı konu
Yanlışın var ben de istediği lane'i last picke salmadık diye 'ben feed' yazana küfür ediyorum. Kullandığım sistem gayet güncel i5 4. nesil işlemci, 8 gb ram, 4 gb 256 bit nvidia ekran kartı. İşlemci değişti nasıl becerdiysem chipset gpu'yu yakmışım o yüzden i7 çöp oldu neyse böyle de iyi sonuçta kaldırıyor her şeyi.
Özet: bilgisayarım iyi ancak feedleyene, trolleyene bende küfür ediyorum, haksızsın.
Tmm.
quote:
Orijinalden alıntı: Ebovenn
Lol bitti başka oyuna geçin
bırakmayız.her oyun küfür flame toxic yaparak zindan edicez o oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: dra1J
Bilgisayarı lolden başka oyununları açamadığı için oynamak zorunda olan kişiler benim gözümde. adam pentium işlemci ile bana küfür ediyor .d.d.d
Haklı xd Fakirlerden bıktım
Ben de bilgisayarim kirilinca eski bilgisayarimi kullanmak zorunda kaldim ve eski bilgisayarimin kaldiracagi oyunlardan bir tanesi loldu. Gayet oynuyorum ve bunun bir ayibi yok bence. Herkesin imkanlari, sartlari esit degildir.
quote:
Vatan computer
size okulda ne öğretiyorlar merak ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: TITAN291
size okulda ne öğretiyorlar merak ettim.
Annesi rus olunca ccguda rus ccgu oluyo ogretmenler ne yapsn
dra1J
kullanıcısına yanıt
Hahahaha çok doğru hocam :D "Oğlumuz ne işle meşgul - Lolde plat 3 kendisi"
İnsanlara söveceğinize az karakterinizi geliştirin. Yoksa adamla aynı kafede çıkarsınız, dayağı yersiniz.