Şimdi Ara

Türk şirketinden yurt dışı lokasyonda VPS arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurt dışı lokasyonda bir sunucu kiralamak istiyorum. Şu anda kullandığım sunucudan pek memnun değilim. Özellikle dotnet framework 4 mevcut değil ve destek vermiyorlar. Yurt dışınıda trafik ucuz olduğu için istiyorum. Uzun zaman boyunca kullanıp sorun yaşamayacağım bir firmayla çalışmak istiyorum.

Olmazsa olmaz özellikler (Bu özellikler her sunucuda kurulabilir ok. Ama ben bunların hazır gelmesini ve uğraştırmadan çalıştırılmasını istiyorum. Ayrıca x y kurulumları ile uğraşmak istemiyorum. Mesela panelden yeni domain açarken bana MsSQL istiyormusun ve en önemlisi dotnetin hangi versiyonunu istiyorsun gibi seçenek sunması lazım)
    PHP/MySQL
    Dotnet Framework 2/3.5/4 (Özellikle 4 çok önemli)
    MsSQL (Ücretsiz sürümüde olabilir.)

Tercih sebebi olabilecek özellikler
    Yönetim paneli her ne olacak ise,www.sunucu.com:8443 şeklinde port ile değilwww.sunucu.com/yonetim şeklinde olabilen
    7/24 Türkçe destek alabileceğim

Sanırım çok şey istemiyorum. Yardımcı olabileceklerin, şu anda kullandığı sunucudan memnun olanların bilgilendirmelerini bekliyorum. Lütfen olmazsa olmaz özellikler konusunda bilgi sahibi olanlar yazsın. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ifyavuz

Arkadaşlar merhaba.

Yurt dışı lokasyonda bir sunucu kiralamak istiyorum. Şu anda kullandığım sunucudan pek memnun değilim. Özellikle dotnet framework 4 mevcut değil ve destek vermiyorlar. Yurt dışınıda trafik ucuz olduğu için istiyorum. Uzun zaman boyunca kullanıp sorun yaşamayacağım bir firmayla çalışmak istiyorum.

Olmazsa olmaz özellikler (Bu özellikler her sunucuda kurulabilir ok. Ama ben bunların hazır gelmesini ve uğraştırmadan çalıştırılmasını istiyorum. Ayrıca x y kurulumları ile uğraşmak istemiyorum. Mesela panelden yeni domain açarken bana MsSQL istiyormusun ve en önemlisi dotnetin hangi versiyonunu istiyorsun gibi seçenek sunması lazım)
    PHP/MySQL
    Dotnet Framework 2/3.5/4 (Özellikle 4 çok önemli)
    MsSQL (Ücretsiz sürümüde olabilir.)

Tercih sebebi olabilecek özellikler
    Yönetim paneli her ne olacak ise,www.sunucu.com:8443 şeklinde port ile değilwww.sunucu.com/yonetim şeklinde olabilen
    7/24 Türkçe destek alabileceğim

Sanırım çok şey istemiyorum. Yardımcı olabileceklerin, şu anda kullandığı sunucudan memnun olanların bilgilendirmelerini bekliyorum. Lütfen olmazsa olmaz özellikler konusunda bilgi sahibi olanlar yazsın. Şimdiden teşekkürler.

isimtescil almanya lokasyonlu sunuculara sahip, ama destek konusu biraz sıkıntılı adamlar kazma çünkü

mochahost ile çalışmanı tavsiye ederim şahsen, kafası rahat insanın, teknik ekibi de işi biliyor türkiyedekiler gibi sallamıyorlar 2 saat, hemen ilgileniyorlar, canlı chat ile de destek alıyorsun çok rahat ama ingilizce

• Arzu ederseniz hosting bulma sihirbazını kullanabilir, firma yorumlarını okuyabilir; mevcut firmanız hakkında yorumda bulunabilirsiniz.http://hostjuri.com/sihirbaz.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkwinter

Arzu ederseniz hosting bulma sihirbazını kullanabilir, firma yorumlarını okuyabilir; mevcut firmanız hakkında yorumda bulunabilirsiniz.http://hostjuri.com/sihirbaz.htm

Siteniz güzel olmuş , ancak kendi firmamı eklemeye çalıştım başarılı oldum mu anlayamadım. Direk Firma Ekle diye bir kısım yok yada ben bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyhunTc

quote:

Orijinalden alıntı: Darkwinter

Arzu ederseniz hosting bulma sihirbazını kullanabilir, firma yorumlarını okuyabilir; mevcut firmanız hakkında yorumda bulunabilirsiniz.http://hostjuri.com/sihirbaz.htm

Siteniz güzel olmuş , ancak kendi firmamı eklemeye çalıştım başarılı oldum mu anlayamadım. Direk Firma Ekle diye bir kısım yok yada ben bulamadım

Teşekkürler :) Evet firmanız eklenmiş. Fırma değerlendirme kısmında "Host' um listede mevcut değil." dediğiniz zaman Firma Ekleme sayfasına ulaşabiliyorsunuz. Hizmetleriniz de başarıyla eklenmiş. :)

İyi çalışmalar dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.