Şimdi Ara

Türk 'teknoloji kanallarının' bi halttan anlamaması? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
7
Favori
14.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
349 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hele pc önerileri yok mu? Giriyorum render pc için bakınıyorum. Başlıkta da render pc toplama yazıyor. Adam bana oturmuş gta v fps değerlerini gösteriyor. :Dfssfsdfsdfsdfsdfsd

Bu arada bu mevzu teknolojiye özel de değil. Araba da baksan, kahve fincanı da baksan böyle. Reklam okey ama çoğu araştırmadan kameranın karşısına geçiyor. Yoksa kötülemeden de ürünü detaylı anlatabilirsin. Para almak aklınıza geliyor da bir de detaylı teknik döküman isteseniz firmalardan. Siz anlatmasanız da paylaşın biz okuyalım. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 12 Ağustos 2020; 14:12:58 >
  • Youtube'da en detayli inceleme videolarini yapan kanal tech deals tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakkı Alkan var yetmez mi.ben severek izliyorum.
  • Teknoseyir harici hepsi çöp. Teknoseyir de kötünün iyisi, adamların parası yok düzgün inceleme yapmaya.
  • Hahahaha monitör incelemesi var hesapta bir tane ölçüm yok kutuda yazanları okuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Jayz aşırı cringe bir insan, yaptığı ağız yüz hareketleri çıkardığı sesleri çıkaran birinin akıl sağlığı yerinde raporu almasına imkan görmüyorum, bedenini görmesem de tahminimce morbid obez kameramanı daha da rezil zaten.
    O kadar takipçisi olmasına inanamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hele bitane var Hardware Plus diye tam bir ergen kanalı. Bazen sırf dalga geçmek için izliyorum.. Keremle aydoğan komediler.. Aydoğan saf iyi niyetli gibi de Kerem çok bilmiş gereksiz bir tip..

• sen çok anlıyorsan sende incele ne duruyorsun... boş boş konu açıp durma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 12 Ağustos 2020; 16:48:19 >
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    bi bas git, forumun muhtarı mısın sen?

gezinme o zaman boş konularda.
  • Benim açımdan Teknoloji Kanallarının en büyük sorunu balık hafızalı olmalarıdır, zira geçen sene çıkan teknolojileri, modelleri ve özellikleri bile çabucak unutup her sene farklı bir isimle önümüze ısıtılıp konan ürün ve olguları sanki yeniymişcesine gözümüze sokarlar. İncelemelerdeki teknik yoksunluğa zerre değirmeye gerek yok, zira bu sektör o tarz teknik yorumlara ve objektifliğe açık tedarikçilerden ve editörlerden oluşmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 12 Ağustos 2020; 17:35:22 >
  • +1
  • Ürün yerleştirmeden reklamdan parayi vuralim gerisi önemli değil. Youtube da bi kanalda güya laptop sogutucu incelemesi yapiyorlar. Sogutucunun bi b*ka yaramadigini bildikleri icin islemciyi yari performansta stress testine sokuyorlar. Yeeeaah islemci buzzz gibi.

• +1

• @shruikan sadece saçmalarsınız... inceleme yap dedik diye rahatsız olmuş bebiş...
  • Nikki Sixx kullanıcısına yanıt
    kesinlikle. bi ürün incelemesi izlerken tanındık yerlerden izlememeyi tercih ediyorum.
  • Türk "teknoloji kanallarının" bi halttan anlamaması?

16 gb ram ile render pcsi dizip minecraft testi yapan ve render uygulamalarını test etmeyen bir Türk teknoloji kanalı aklıma geldi. Hey gidi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nykspos -- 12 Ağustos 2020; 19:30:43 >
  • DIA kullanıcısına yanıt
    Alim gucu ile alakali iste dedigin gibi ortalama laptop 5-6 bin lira olmus ,aslinda test edilecek urun bulmalari bile mucize.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Benim de dikkatimi cekiyor SDN harici cogu gariban adamlar yani pek bir gelir elde edemiyorlar bu isten ama SDN nasil bu paralari kazaniyor anlamiyorum .Ozellikle Teknoseyir icin piyango ciksa bagista bulunurum :)
  • Mantıklı. Biz de uzman zannedilenler birazcık ameledir evet.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.