Şimdi Ara

Türk 'teknoloji kanallarının' bi halttan anlamaması? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
7
Favori
14.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
349 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben çok bakarak aldığım asus anakart ve monitör sonrası hiç bakmıyorum değil ama çok kulak asmıyorum artık dediklerine .Çünkü aldığım ürünler anlattıkları performansın yanından geçmiyor. Premium ürünler değildi ama onları değiştirip yarı fiyatından biraz daha fazla fiyatlı başka marka ürünler ile çok daha iyi performans aldım.

Ürün siyah köpük içinde geliyor ya da bu da kullanma kılavuzu diye gösterilince zaten gülesi geliyor insanın.
  • Çok haklı buldum seni.
  • Türk kanallarındaki insanlar "aaa konuşabiliyorum, ne güzel mikrofon da bende" kafasıyla insanı çıldırtıyorlar. Atıyorum turşu nası yapılır "arkadaşlar önce marketten gidip bir kilo tuz alıyoruz, tuzu dikkatlice açıyoruz, tuz da o var bu var şu" allaahm...
  • Fark şurada, bizim kanallara al bunu incele diye bedava gönderirler, sizin olsun hediyemiz derler.Bizim kanallar da simdi ayip olmasin diye eleştirilerini en indirgenmiş sekilde yaparlar.

Yabancı kanallar da gider kimseye eyvallahi olmadan basar parayı alır ürünü.Sonra bir inceleme yapar, ağzına s...rlar ürünün üstüne yetmez çöp bu der çöpe atarlar.

Sorun:Fakiriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende farkettim bi gün harddiske sağ tıklayıp biçimlendirmeyi anlatıyor. Buna da makale diyor. Şaka gibiydi.
  • Genelde incelemeler firma ile anlaşmalı olduğu için bizim ülkemizde incelenen ürünlerin yüzde doksanı kusursuz Burak Şolt monitör incelemesi yapıyor ölü pikselden, color bandingden nede ışık sızmasıdan bahsediyor videonun sonuna da aşağıya öğrenmek istediklerinizi yorum olarak yazın cevaplamaya çalışırım diyor ama cevap bile yazmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 13 Ağustos 2020; 12:25:58 >
  • delikanlı gibi kimse çıkıp bunun burası olmamış diyemez parasal destekleri yok yada bunu iş olarak yaptığı için...herşey para...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katılıyorum eşe dosta bazen pc topluyorum hard makina isteyende oluyor arada neyse toplamaya çalışırken youtubeda alt yazı açıp yabancı adamların ne demek istediğini anlamakla geçiyor tüm zamanım. Milliyetçi bi yapım var çöp kelimesinide sevmem ama maalesef youtube türkiye çöp oğlu çöp yutubırlarla dolu. Tamam makale okuyoruz ama görsel herzaman ön planda.
  • %99 u eline iki koyun versen güdemeyecek, bedavacı kolpacı tipler olduğu için . muhabbet aynen şı : - aga bu işte iyi para var .
    -şundan şu kadar bundan bu kadar alcam. ev alıp kiraya vercem sonra yatışş.

muhabbetler bu kadar sığ ve leş.aynı kendileri gibi.
  • Aslında var da bilen kişi cok yok.
    ModArtPC
    V.O.K

Dünya çapında ise Gamers Nexus ve Linus dışında kanallar bence gereksiz

• thestell kullanıcısına yanıt
    Onun yeri çok ayrıdır. AEA'nin incelemelerini yurtdışından izleyenler bile vardı. Babuş çok erken göçtü aramızdan. Allah rahmet eylesin

• Türklerin genel olarak teknolojiyle arası yok ki
    Bu durumda olmamızın en büyük nedenlerinden biriside bu.. tekno çağında başımıza mağara adamları geldi
    Bilgisayar açmasını bilmeyen adam, ülkemizde teknoloji bakanı

• Technopat fena değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: KahveDüşkünü

Çok reklam yapıyor ve taşı gediğine koyuyor, sözünü esirgemiyor, bütçe sıkıntısı da yok adamın o yüzden güzel ama 10 dakikalık videoya 5-6 tane reklam sıkıştırıyor üstüne youtube'da reklam koyuyor o yüzden bayıyor direk ileri sarıyorum..

Alıntıları Göster
    YouTube Premium kullanırsan reklamlar gidiyor; videonun içindekiler de çok batmıyor

• Bu biraz beklentiyle alakalı. Bu insanlar sponsor (incelemesini yaptığı ürünleri gönderen) firmaları memnun etmedikleri takdirde ileride kara listeye alınır ve ürün gönderilmez. Kendi imkanlarıyla temin etmesi gerekir.
    O tarafsız dediğiniz çoğu yabancı kanal patreon'dan yada youtube üzerinden izleyicileri tarafından desteklenen insanlar. Youtube'un katıl özelliği bir yana, bir canlı yayın açarlar para yağar adamlara. Buna rağmen tarafsız olmayı beceremeyen tiplerde var tabiki, Bitwit gibi.
    Bizim ülkemizde yemek yediğiniz restoranda garsona bahşiş bırakma kültürü bile olmadığına göre böyle insanları destekleyecek mekanizmaların çalışmasını beklemek beyhude.
    Benim bu gibi kanallardan bir beklentim olmadığı için izlemiyorum.
    Actually Hardcore Overclocking, Hardware unboxed izliyorum genelde, gamersnexus genelde intel ve nvidia taraftarı gibi geliyor bana, özellikle konu evga olunca çok tutucu oluyorlar, biraz milliyetçiler bu yüzden onlara ılığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: legendaryGG

YouTube Premium kullanırsan reklamlar gidiyor; videonun içindekiler de çok batmıyor

Alıntıları Göster
    Reklam engelleyici kullansak
  • KahveDüşkünü kullanıcısına yanıt
    Mmmm 1 numara .d

• Reklam olduğu halde, reklam olduğu belirtilmeyen içeriklere ciddi ceza verilmesi lazım. Aynı televizyon kanallarında olduğu gibi.

Aslında RTÜK bu konuda bir şeyler yapacaktı, ancak hiç takip edilmiyor sanırım.
  • Yabancılardan Linus Tech Tips, Gamers Nexus izlerim çoğunlukla, bence Trde bilgilendirici, doyurucu inceleme yapan Burak Şolt var sadece, diğerleri inceleme yapmak yerine tanıtıyor ürünü, onun dışında en eli ayağı düzgün technopat var heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Passenger47 -- 13 Ağustos 2020; 17:0:4 >
  • Çok doğru tespit . Henüz doğru düzgün bir tane türkçe incelemeye denk gelmedim ben
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.