https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/duyurular/1-temmuz-2024-tarife-duzenlemesi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 4 Haziran 2024; 15:16:33 > |
Türk Telekom 1 Temmuz 2024 tarife düzenlemesi
-
-
Burada paylaşıp faydan dokunsun. Herşey vatandaşın iyiliği için; anlayana ama önce anlatmayı bilmek lazım.
945 nirde 240 nirde.
-
Keşke upload olarak bi güncelleme yapsalar.
-
Kullanıcılar bilinçlenirse oda olacak yeter ki kullanıcı hakkını aramayı bilsin
-
yalın 500mbps ücreti 1435 lira olacak yazıyor benim faturada da.
-
Arkadaşlar benim de taahhüt Eylül ayında doluyor, 75 mbps 210 TL ödüyorum, şuan önerilen ilk 6 ay 330 12 ay 660 TL 18 aylık ve 12 ay 419 TL lik kampanyalar var 1 temmuzdan önce abonelik yenilemeli mi ne tavsiye edersiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 4 Haziran 2024; 15:15:45 >
-
Vay be, geçen sene Türk Telekom'un bireysele sattığı en pahalı tarife olan Taahhütsüz FTTH 1000 Mbit'i almıştım. O zamanlar 800 lirw civarında fatura ödedim 20 gün için. Şimdi alsam 1720 lira + kurulum ücreti ile 2 ay kullansam resmen 4000 lira tutuyor neredeyse. Ne günlere kaldık, sanki NASA interneti bağlıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
825 lira taahhütsüz fiyatı olacakmış vay arkadaşa internet ülkemizde lükstü artık ultra lüks olma yolunda hızla ilerliyor. Başka sağlayıcılara geçsek onlarda da bağlantı sorunları çok oluyor sanırım mecbur devam edeceğiz galiba
-
Belki size özel indirim tanımlarlar hocam taahhüt bitmeye yakın ararsınız çağrı merkezini.
-
Resmen kudurmuşlar. Bu fiyatlar ne böyle ulan?
Bunlar taahhütsüz fiyatlar; Tt abone profili büyük çoğunluğu taahhütlü. Dert etmeye gerek yok. Taahhütlü fiyatlar listedekilerin %50 ve 60 ı gibi olur. Olur mu olur.
Keine Panik.
Modem kirası veya modem teslim edilmediğinde ödenecek tutarda artar gibi. Bakalım fiber bu yıl içinde gelir belki. Gelmese de olur esasen.
Eve kadar değilde binaya kadar gelirse çok daha iyi olur. 100 üstü + kira tuzlu olduktan sonra fiberi ni yapacak vatandaş. Kablosuda kıl zaten.
100 lük vdsl şeker gibi tatlı; vdsl in gözünü seveyim.Aman fiberde neymiş; vdsl candır can.
Vatandaş için öncelikli taahhütsüz fiyat; alternatif firmalarda ki taahhütsüz fiyat. Onlarda da mak. zam %50 gibi olur.
100 tarifede 200 olan 300, 300 olan 450 olur gibi. Mak.500. Üstü olur mu; olmamalı.
Vatandaş sabahın 9.30 unda stat önünde kombine bilet sırasında; öğle 14.30 da baktım hala kalabalık yakan güneşin altında. Vatandaş taahhütsüz yaşarım; kombinesiz yaşamam kafasında.
-
Sadece port ücretlerine %70 zam geldi. %30 civarı da transmisyon'a zam geldi. 1 Temmuz itibariyle vergiler hariç alternatif ISS'lerde en az %80 zam olacak.
-
Sen bakma ona tuzukuru,zamlar umrunda değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 7 Haziran 2024; 8:29:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alternatif taahhütsüz firmalar taahhütlü fiyata göre; fiyat belirlediği için tahminen mak. %60 gibi olur. Arada az fark olursa zaten kullanıcı taahhütlüyü tercih eder. 100 ve altı tarifeler pek etkilemez kullanıcıyı; 200 ve üstü etkiler. Ucuz olan nispeten ucuz olmaya, pahalı olanda pahalı olmaya devam eder.
Bende paket yenileyeceğim modemi kendimiz alıp kullanabiliyor muyuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telekom fiber için mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- paket kaybı testi
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- zyxel vmg3312-b10b arayüz şifresi
- türk telekom port başvurusu
- türk telekom dns sorunu
- türk telekom e-sim ücretli mi
- zyxel modem kurulumu
- en hızlı internet
- ağda kayıtlı değil ne demek
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X