< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom 1 Temmuz 2024 tarife düzenlemesi (3. sayfa)
-
-
1 ay olmadı ttnete geceli :D yeni taahhüt yaptım 500 mbit 18 aylık
1.5 sene kafam rahat sonra kim öke kim kala
-
Aylık ücret ne kadar?
-
Hocam; 15 Haziran'da kampanya fiyatları güncellenecek diye bazı iddialar var. Müşteri hiz. ile görüş bence. Bilgi doğruysa paylaşırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhütümün bitmesine 2 ay vardı ve 1000Mbit için 400kusur veriyordum az önce 750TL civarına 18ay yenileme yaptım. Cağrı merkezi zammı teyit etti. Aslında hızı 500'e düşürmek istiyordum ama rakam afaki değişmeyince vazgeçtim. Arada bir torrent kullanırım, özellikle seeder sayısı fazlaysa dosyanın saniyeler içerisinde inmesi hoşuma gidiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enyalius -- 8 Haziran 2024; 19:14:47 > -
Teyitli bir bilgi bulursak paylaşırız elbette hocam
-
Hayırlı olsun hocam
-
Bu dediğiniz mantık ile ben Kocaeli'nde yaşadığım için Poyraz net seçmek avantajlı mi olur benim için?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni müşteri için; kullanılmamış sıfır müşteri.
3 ve 6 ay esnek paket gelmiş. Esnemek lazım; + Router kirazı (Kesmece kabak çıkarsa para verme)
12-18 ay yerinede 15 ay gelmiş. 12+18= 30 (Ot-uz) / 2 = 15 + Router kirazı (Kesmece kabak çıkarsa para verme)
Alternatif firmalarda 200-250 olanlar. 310-350 arası olur gibi. Olur mu olur; olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 16 Haziran 2024; 9:46:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X