|
TÜRK TELEKOM 100 MBPS HIZLARA MECBUR BIRAKIYOR FİYATLAR ARTIYOR (7. sayfa)
-
-
Rica ederim hocam. Çevrenizden veya binanızdan birkaç imza toplayıp dilekçe haline getirseniz çok daha hızlı yol katedebilirsiniz.
-
toplamaya çalışırım. bir de sizin attığınız şu tt linkinden baktığımda bireysel satış noktamız diyor. bana daha yakın bir yerde değişik bir yer var böyle satış ofisi gibi değil daha çok santral gibi. oraya mı gitmeliyim? sizin attığınız linkde benim bahsettiğim yer gözükmüyor bir de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikenlikaktüs -- 23 Ocak 2021; 14:14:43 > -
Merhaba. Sizin ilçenizde TT ofisi yok ise yakınınızdaki bir ilçede vardır. Kontrol edin hocam çevre ilçelerinizi. İllaki çıkacaktır. Santral değil hocam tt ofisi daha farklı olabiliyor. Ancak bahçesinde santral de olabiliyor bazı tt ofislerinin. Yine de çevre ilçelerinize bakın göreceksinizdir bir tt ofisi.
-
Bu fotoğraf santral fotoğrafı hocam, ofis değil burası.
-
buldum hocam sıkıntı yok teşekkürler yine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikenlikaktüs -- 23 Ocak 2021; 14:22:3 > -
Ben adsl ile 24mbit alıyorum ve tam 24 bile vermiyor, genelde 15 civarı dolanıyor.
Şuan 100mbps alsam havalara uçardım. Sürünüyoruz adsl ile.
-
Profilinizde ilçeniz beykoz olarak yazıyor. Bu durumda sizin müdürlüğünüz Üsküdar Telekom Müdürlüğü olmalı.
Hocam eğer burası değil ise bağlı olduğunuz müdürlük, gittiğinizde bana sövmeyin ama olur mu? Burasıdır diye tahmin ediyorum ama.
-
VDSL var mı bölgenizde? Var ise hattınızı VDSL yapın, daha iyi performans alırsınız.
-
hocam istanbul beykoz yaptım aramayı tt ofis paşabahçe diyor. bu sadece paşabahçeye mi bakıyor? yoksa beykoza mı bakıyor. yoksa benim o üsküdara mı gitmem gerekiyor?
-
Hocam selamlar. Çok özür dilerim ben Beykoz şeklinde bir arama yapmadım, direkt aklıma Üsküdar geldi, Üsküdar diye sorguladım kusuruma bakmayın. Tabi hocam o TT ofisi çok büyük olasılıkla bütün Beykoz a bakıyordur. Eğer bakmadığı bölgeler var ise de oraya da Üsküdar bakıyordur. Bir deneyin hocam şansınızı pazartesi. Önce kendi ilçenizdekini ziyaret edin, erişim planlama ile görüşmek istediğinizi belirtin. Orada bir dilekçe de doldurun hatta durumunuz ile ilgili. Adresiniz ile biz ilgilenmiyoruz şurası ilgileniyor derlerse de oraya gidersiniz hocam. Pazartesi günü müsait iseniz bu süreçleri başlatın hocam dilerseniz.
-
Yakınımda vdsl var hocam. Ama defalarca gidip talep etmeme rağmen gelemeyiz diyorlar çünkü olsa bile benim binamda altyapı yokmuş. Muhtemelen yapabilirler ama uğraşmak istemiyorlar.
-
pazartesi ilk işim bu olacak zaten. bir an önce öğreneyim durum ne, internet gelme olasılığı var mı? karşımda site var oraya çektiler fiber. hayırlısı artık tekrar teşekkür ederim
-
Rica ederim hocam. Durum hakkında buraya da bilgilendirme yazarsanız sevinirim.
-
inşallah pazartesi günü güzel haberleri vermek nasip olur. -
İnşallah hocam.
-
çok değil 5-10 sene sonra bugünün düşük internet hızının ne gibi ekonomik sorunlar oluşturacağını hep birlikte göreceğiz. Bütün bilgiler internet ortamındayken internet hızın 102. sıradayız. Adını bile bilmediğimiz abidik gubidik ada ülkeleri bile bizden önlerde.
Üretken insan bir şeyler üretip UPLOAD yapmalı ama ülkemizdeki upload hızı gerçekten gülünç. Ülkemizin sanal üretkenliğini sıfıra indiriyorlar, geleceğimizi yiyorlar.
-
Türknet kadar çözümsüz müşteriyle iletişimi kopuk firma yok tt 35 mb kullanıyorum türknet 100 mb veriyo aynı fiyata geçmiyorum neden çünkü ne olacağı belirsiz bir sorun çıksa çözülürmü çözülmezmi belirsiz bir yazı yazıyon keyiflerine göre cevap veriyorlar her mesaja başka biri bakıyor sorunu tekrar eşşek gibi baştan yazıyon üstlerde yazılan mesaja bakmıyorlar. İnsanın zamanı önemli 3 5 kuruş için hız için bunlarla uğraşmaya değmez. 1 sene önce kullandım psikolojimi bozmuşlardı. Türknet kullanan insanın kendisine saygısı yoktur bence. -
Hattım 100Mbps destekliyor ama hayvani fiyatlandırma yüzünden diğer ülkelerde yüzüne bakılmayan hıza geçemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34Modem hat değerlerinizi paylaşır mısınız kontrol edelim.
Sanırım hat değerleri bu hocam doğru mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X