Şimdi Ara

Türk Telekom 12 Ay 100GB 25000DK 20000SMS 750 Lira oldu . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
27
Favori
16.980
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Müşteri hizmetleri ile.

• Mesajım bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezerved

• takip +

• Bence telekoma göre fiyatı yüksek, malum çekim kalitesi turkcel ile bir tutulamaz, aylık 50tl'ye 8.3gb denk geliyor, şuan prime tarifesinde 15gb 1000dk 1000sms 51.75tl ödüyorum.

• enigmaa37 E kullanıcısına yanıt
    Faturalı hattı faturasıza taşıyıp mesaj yoluyla pakete dahil oldum MH konu hakkında bilgi sahibi değil muhtemelen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt

siz ne zamandır o pakettesiniz bilmiyorum ama artık o paraya 1 gb bile vermiyor turkcell.. taşımaya özel 1 gb 83 tl

• Turkcell mega tarife benzeri yapmış. 6 aylığı vardı da yıllığı yoktu. Ağustosa kadar bekleyeceğiz artık yapacak pek birşey yok. Turkcell 80gb olan paketi 70e düşüredursun, TT güzel kampanya patlatmış.

• Abicim vestele gecsenize? Aylık 18gb 58 59 gibi bir rakam. Taahhuu üstelik.

• Bimcell den telekoma gecis icin bayiye mi gitmek lazim. Önce farkli operatore gecip sonra mi telekoma gecebiliriz

• Turkcell mutlu mega yıllık tarifesini alınca telsiz kullanım ücretide 1 yıl ödenmiş oluyor bu pakette öyle mi?

• Bu numara taşıma işlerini fazla bilmiyorum da arkadaşlar, Bimcell'den bu tarifeye direk geçiş yapılabilir mi bir de geçilirse eğer yeni sim kart veriliyor mu acaba?

• Dr. X kullanıcısına yanıt

telsiz kullanım 1 yıl ödenmiş olmuyor Turkcell'de, her ay ayrıca çekiliyor. 700TL telsiz kullanım ücreti hariç rakamdır.

• Bimcell den türk telekoma geçmek için türk telekom bayiisine gitmeniz gerekiyor . Diğer operatörlere gitme zorunluluğu yok ..

Yeni sim kart verilip hat 2 3 gün sonra açılıyor .
    Hat açıldıkdan sonra Yeni Süper 100 gb paketini 600 lira karşılığında alabilirsiniz ..
    TKÜ fiyata dahil değildir sanırım ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • formula 1 kullanıcısına yanıt
    • Telsiz kullanım ücreti ile yeni hat tesisinde ÖİV ve telsiz ruhsatname ücreti ayrıca alınır.

TKÜ tabii ki dahil değil.

• turkcell ve turktelekomda 12 aylık tarife var

vodafone da 12 aylık tarife yok galiba

• @cun kullanıcısına yanıt
    Güzel bence 12 aylık tarifeler, ihtiyacın olduğu zaman kullanıyorsun 1 sene kafan rahat

• Pi kullanıcısına yanıt

Geçsek geçeriz de geçemiyoruz. Ayrıca çok sorunlu online vs. geçişte. Kurumsal mağaza yok zaten bölgemde, olsa bile onda da sıkıntı yaşanıyormuş. Bunu alın mis gibi faturasız istediğiniz zaman istediğinizi yaparsınız.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    1 tane online 1 de mağazadan geçiş yaptım. Sıkıntı yaşamadım hocam. Çekim olarak da turkcelden iyi çekiyor bölgemde. Gayet stabil. Uygun olan varsa geçmesi daha iyi olur diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.