Cumhurbaşkanlığına bağlı ( devlet denetleme kurumu, diyanet işleri başkanlığı, milli savunma bakanlığı, genelkurmay vs.) olarak çalışıyorsanız abone merkezine gidin,orada yardımcı olurlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turk Telekom 12gb,1000dk,1000sms: 72TL (4.23TL vergi hariç)(Cumhurbaşkanlığı Personel Tarifesi) (2. sayfa)
-
-
Hocam bana neden inanmadığınızı gerçekten anlamadım. Son ödediğim faturaları ve güncel tutarı, ayrıca vodafone dan gelen mesajı ek olarak atıyorum. Umarım inanırsınız artık.
-
hocam bakanlık çalışanları bu tarifeye başvurabilir mi?
-
Referans olacak malum kurumların birinde çalışan kişinin bu tarifeyi kullanması mı gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu referans olma olayları gerçekten sıkıntı. Tavsiye etmiyorum.Size referans olan kişiyi büyük bi suçtan bi alsalar ucu size bile dokunur. 3 kuruş fazla olsun kafanız ağrımasın
Ayrıntıları bilmiyorum.
Bir Turk Telekom abone merkezi ne sorsan iyi olur
Kardeşim diyanet işleri başkanlığında sadece imamlar çalışmıyor vhki şube müdürleri tesisatçı bekçi hizmetli şef müftü vaiz kameraman gençlik kordinatörü sesçi ışıkçı dil öğretmenleri eğitim hizmetleri vs vs daha sayamadığım bissürü pozisyon mevcut yani dar görüşlü olmayın.Ve halk ile en çok konuşan görüşen kişilerde imamlardır bunuda unutma cenazede mevlütte sünnette vs vs sürekli iletişim halindeler sence bu kurum bunu haketmiyor mu?Tarifeye gelicek olursakda çok fazla bi özelliği yok ben vodafonedayım aynı fiyatlara kullanıyorum düzenli alım yaptığım için sürekli özel tekliflerim var.Çok bi artısı yok gibi.Zaten hiç paketi bitirdiğim olmadı kiminle konuşuyorlar bu kadar ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
forumda herkes ateist galiba. heryerde diyanete saydıranlar. çok ilginç. sapla samanı karıştırmamak lazım.
-
Lan bu neee 😂😂😂
Arkadaşlar öğretmenim fakat cb'ye bağlı mıdır emin bile olamıyorum, malum işin bütün ucu aynı yere çıkıyor
herkese farklı tarife olurmu ırkçılık gibi bişey, haram değilmi bu Ahmet'e 4 lira Mustafa'ya 10 lira ayıp bişey.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kamu tarifeleri var mesela, değerlendirilebilir.
Hocam aynı durum bende de geçerli nasıl olabilir çözemedim Siz ne yaptınız en son
-
çok para kazanan indirim alıyor. lanet olsun böyle düzene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 8 Mayıs 2022; 18:47:33 > -
İmamlık diye bir meslek mi var ki? İslamiyete sonradan eklenmiş bir şey.
quote:
Orijinalden alıntı: salveryKardeşim diyanet işleri başkanlığında sadece imamlar çalışmıyor vhki şube müdürleri tesisatçı bekçi hizmetli şef müftü vaiz kameraman gençlik kordinatörü sesçi ışıkçı dil öğretmenleri eğitim hizmetleri vs vs daha sayamadığım bissürü pozisyon mevcut yani dar görüşlü olmayın.Ve halk ile en çok konuşan görüşen kişilerde imamlardır bunuda unutma cenazede mevlütte sünnette vs vs sürekli iletişim halindeler sence bu kurum bunu haketmiyor mu?Tarifeye gelicek olursakda çok fazla bi özelliği yok ben vodafonedayım aynı fiyatlara kullanıyorum düzenli alım yaptığım için sürekli özel tekliflerim var.Çok bi artısı yok gibi.Zaten hiç paketi bitirdiğim olmadı kiminle konuşuyorlar bu kadar ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Halk ile en çok konuşanlar indirim kazanacaksa eğer taksiciler ve berberleri de dahil edin. En azından mesai saatlerinde işyerlerinde bulabilirsiniz. Çıktı gelmez lafını işitmeniz de zor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen sapla samanı karıştırmamak lazımquote:
Orijinalden alıntı: Türk_oforumda herkes ateist galiba. heryerde diyanete saydıranlar. çok ilginç. sapla samanı karıştırmamak lazım.
Diyanete karşıtlık tanrıtanımazlık mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X