Şimdi Ara

turk telekom 20gb tarife icin194 tl istiyor gecmeli miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

keyifleri bilir hocam ptt cell e gececegim ayni paket 70 tl daha ucuza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtalyan Aygiri kullanıcısına yanıt

gecis mi yaptiniz hocam

• telekom kendini turkcell sanmaya basladi iyice.

• phasan P kullanıcısına yanıt

ptt cell e gececegim hocam.

• snapdrgn S kullanıcısına yanıt

Evet hocam prime 40 tarifesinden geçtim. Bu da prime 50 sanırım

• İtalyan Aygiri kullanıcısına yanıt

valla anlamadim bu telekom kime nasil neye gore tarife sunuyor 3 yildir telekomdayim, burunlarindan kil aldirmadilar baska operatore gececegim dediysemde.

• snapdrgn S kullanıcısına yanıt

Faturasız telekom hattım için faturalaya geçersem 102TL ye Prime 20GB teklifi sunuyorlar.

Geçirebildiklerine geçirme derdinde olan bir firma kendileri, bazı müşteri temsilcileri kapatmakla falan tehdit edince çok ucuz tarifeler sunuyor, bazıları kapatacağım diyince şak diye kapatıyor. Telekomda biraz şansa kalıyor o işler.

Bölgende iyi ise Vodafone Fiyat/Kullanım hakkı olarak iyidir diye düşünüyorum. Kendisi değişik bir operatör bazı yerlerde 50-100Mbps veriyor en yoğun haliyle bile 20Mbps üstü kalabiliyor ama bazı yerlerde 1-2-5Mbps sürünüyor. Bu iki durum aynı ilçenin yan yana iki mahallesi arasında bile görülebiliyor. Sanırım baz istasyonlarını yeniliyorlar ama şehrin nokta nokta bazı yerleri yenilenmiş, umarım ilerde hepsi yenilenir.

• zaten vodafone iyi durumda olsa digerlerinin yuzune bakmamm Tipik ahlaksiz turk sirketleri. ptt cell e gecmeye karar verdim iki ay icinde iyi bir teklif sunmazlarsa.

• arkadaslar 20 gb selfy paketi limitsiz youtube dahil 220 tl fiyat cektiler youtube paketini normalde 60 tl bu pakete ne dersiniz?

• hocam ben yeni faturasıza geçiyorum şu an yarın geçecekmiş. Siz mi aradınız müşteri temsilcisini faturalıya gecmek ıstıyorum hangı tarıfe var dıyınce oyle mı 20 gb 102 tl dediler

• yildirimweb Y kullanıcısına yanıt

Aylardır aktif bir faturasız hattım var, yazdığım tarife Türk telekom online işlemlerden o hatta teklif olarak geldi. Normalde o hatla faturalaya geçme planım yok.

Bildiğim kadarıyla geçtiğin ilk 90 gün teklif gelmiyor faturasızda, +90 günden sonra teklifler göndermeye başlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7723167B -- 30 Ocak 2023; 17:42:7 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.