Şimdi Ara

turk telekom 20gb tarife icin194 tl istiyor gecmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az once telekomdan aradilar taahutum bitecegi icin 60 tl ye kullandigim yildiz 15 tarifesinin az biraz fazlasina 194 tl istiyorlar, baska operatore gecmelimiyim sizce oneriniz nedir tarife olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kabul etmeyin, Vestelcell veya Vodafone da bakabilirsiniz, bütçeniz nedir ve istediğiniz içerikler nelerdir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam aslinda butce problem degil de o fiyati hak etmiyor sinirsiz sosyal medya vestelcell de falan varsa gecebilirim, bu fiyatin uzerine 60 tl de youtube a vercem sinirsiz paket icin cunku. yada vodafone biraz duzeltmisse limitsiz redli ye gecmek daha mantikli

• Tavsiye etmem aşırı pahalı pakete göre vestelcell şuan fırsat grubunda

• telekom kafayi yemis gercekten. Peki vestelcell de sinirsiz youtube paketi alabiliyor muyuz tarifeye ek?

• snapdrgn S kullanıcısına yanıt
    Maalesef hayır hocam.

Bölgeniz de Vodafone kullananlarla konuşun derim, ona göre geçiş sağlayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vodafonun limitsiz paketleri de ucmus hocam

Faturasız dan geçerseniz 189₺’a (5 Mbps) alma şansınız var, öbür türlü mevcut müşterilerine daha pahalı fiyattan sunuluyor taahhüt yenilemek için.

• bana 10 mbit limitsiz lazim

En uygun 259₺ dan sunuyorlar onu hocam, Limitsiz Hiper diye geçiyor.

• zam gelmediyse cok uygun o fiyata

Mevcut müşterilere geldi, lakin faturasız dan geçenler biraz daha uyguna geçebiliyorlar hala hocam.

• 50 gb paket sınırsız sosyal medya( Youtube dahil ) kullanıyorum 180TL’ye TürkTelekom’dan. Fiyatlar nasıl artmış böyle yuhhhhh

• Bu tt ne ciddiyetsiz operatör ya. Kimine 100 liradan 20 gb veriyor kimine 190. Kimine bedava kullandırıyor kimine kol gibi geçiriyor. Neye, kime göre yaptıkları da belli değil.

Bu adaletsizliği görünce insan turkcell’in sabit fiyat anlayışını daha mantıklı buluyor.

Sorunuza gelirsek o fiyatlar asla tt’ye verilmez. Turkcell bana 220 liraya 50 gb teklif ediyor. Ordan hesaplayın. Pttcell yada vestelcell gibi alternatifler deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok pahalı ben hiçbir şey yapmadan Prime 35 GB için 170, Prime 40 GB Limitsiz Sosyal Medya için 200 TL teklif ettiler. 35 GB'ı kabul ettim. Fiyat yüksek ama bir nevi Türk Telekom'a mecburum.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Aynısı Turkcell'de de var hocam. Ben baz istasyonunu söktükleri için sürekli şikayet ettim, taahhütü bozup başka operatöre gideceğim dedim ve Platinum Star 26 GB için 130 TL teklif ettiler. Ben şikayet ettikçe Platinum Star 50 GB'ı 160 TL'ye teklif ettiler. Lakin taahhütü bozup Vodafone'a geçtim. Biraz daha dirensem 50 GB'ı 130'a bile alabilirdim ama çok sorunluydu VoWifi'de dahil arayıp ulaşılamama sorunu vardı ve çözüm için hiçbir şey yapmadılar.

Ama haklısınız mecbur kalınmadıkça TT'ye de Vodafone'a da bu uçuk fiyatlar verilmez.

• mustifb M kullanıcısına yanıt
    Hocam 50 gb’ı ne ara 160 tl’ye teklif ettiler? Kaç ay oldu? Çünkü 1-2 kere paketler zam yedi kısa aralıklarla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Daha yeni Aralık ayının ikinci yarısında 20 Aralık gibi.

Vodafone pek düzelmedi ayni internet sıkıntı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.