< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1907 -- 6 Aralık 2018; 19:02:02 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1907 -- 6 Aralık 2018; 19:02:02 > |
Geçtiğimiz gün, faturasız abonelerin 5555'e ''3 AY 8GB HEDİYE'' şeklinde mesaj atarak 8+4+2 olmak üzere hatlarına 14gb hediye internet tanımlayan kişiler olmuş. Ve kampanya bitirilmiş. Şimdi soruyorum; Ücretli paket bildirimleri bana gelirken, ücretsiz bu kampanya mesajı neden gelmedi? Ben neden ücretsiz internet imkanından faydalanamıyorum? Türk Telekom'dan hizmet alan, para ödeyen herkesin avantajlardan eşit ve adaletli şekilde faydalanması gerekir. Aksi takdirde kampanyalarınızdan fayda sağlayan kişilere hizmet vermeye devam edersiniz sadece!
Yazdım, yolladım. https://twitter.com/ttdestek |
Şunu paylaşan adam varya adam gibi adam. Zamanında yaptım uyguladım hala kullanıyorum. İki hattımdan birisini sırf internet için kullanıyordum TL yüklemek zorunda kalıyordum haliyle. Şuan TL yüklemediğim halde hala bu kampanyadan faydalanıyorum.
|
3 AY 8GB HEDİYE yazıp 5555'e gönderin.
3 AY 4GB HEDİYE yazıp 5555'e gönderin. 3 AY 2GB HEDİYE yazıp 5555'e gönderin. 3 ay boyunca geçerli Toplam 14 GB internet kazanın. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat1249 -- 4 Aralık 2018; 23:34:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|