|
Vodafone'dan herkese 25 GB internet hediye!
-
-
-
Ben turkcelliyim bana da hediye mi acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haber basliği herkese, içerik vodafone lulara. İçerik başliğiniz yaniltici.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PappaYaga -- 16 Mayıs 2024; 19:26:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çekmeyen firma verse ne olur vermese ne olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
komedi gibi yorum :)
-
lol
-
Editör "herkese" demiş. Bir bildiği vardır herhalde :)
-
Türkcelle fena kapak yaptı
-
Başlık komedi değil herhalde. Ya da kendi yorumunuz için komedi yazdıysanız bilemem...
Vodafona iyiki geçmişim.Turkcell çok pintileşmişti.Turkcell bir kampanya yaptı yıllık paketleri adam yerine koymamıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 16 Mayıs 2024; 18:26:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Komik olan ne? Var olan bir durumu soyledim haberi yapan arkadas dikkat etsin diye.
tam zamanında geldi
-
çekmeyen operatörün hediyeleri :)
-
Bir gün acilen metin bazlı siteye girmem gerekiyordu. Vodafone ile girememiştim. Site bir türlü açılmamıştı. Küfür ederek tarife cezasını ödeyerek Türkcell'e geçtim. Vodafon pişmanlıktır.
-
Meşazım dursun
Cok uzun süre önce, tuslu telefonlar varken, bu operatörü kullanarak, psikopat ve boderline bir kıza SMS atmak mecburiyetinde kalırdım. SMS sabah giderdi.. Bir seferinde, bu SMS gönderdi, ben de gönderdim fakat gitmemis.. Sonra ertesi gün, neden dün gece bana cevap vermedin, gece o sıralar ne yapıyordun, yanında karı mı vardı telefonu kullanacak fırsat mı bulamadın diye benimle kavga etmisti.. Ne nostalji yasadım sen vodafone deyince..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Mayıs 2024; 8:24:53 > -
eskiden ve hala arada olan sarj bitirme olayida var vodafonede ilk sinirsiz mobil internet getiren firma vodafone olmustu eskiden hiz ve cekim iyiydi suan yatirim olmayinca ayni bas istasyonunda kisi sayisi artinca malesef internet yavasliyor tt vodafone gore biraz daha iyi paran varsa en iyisi turkcell hem cekim olsun hem uygun olsun derseniz netgsm ama suan tek sorunsuz sistem olarak turkcell paran varsa turkcell kullanabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 17 Mayıs 2024; 10:37:53 >
Şimdi biz Vodafonlu değiliz. Biz nasıl alıyoruz?
(Başlığa bakarak)
Ben turkcelliyim bana da hediye mi acaba?
|
Haber basliği herkese, içerik vodafone lulara. İçerik başliğiniz yaniltici.
|
Cok uzun süre önce, tuslu telefonlar varken, bu operatörü kullanarak, psikopat ve boderline bir kıza SMS atmak mecburiyetinde kalırdım. SMS sabah giderdi.. Bir seferinde, bu SMS gönderdi, ben de gönderdim fakat gitmemis.. Sonra ertesi gün, neden dün gece bana cevap vermedin, gece o sıralar ne yapıyordun, yanında karı mı vardı telefonu kullanacak fırsat mı bulamadın diye benimle kavga etmisti.. Ne nostalji yasadım sen vodafone deyince.. |
Bir gün acilen metin bazlı siteye girmem gerekiyordu. Vodafone ile girememiştim. Site bir türlü açılmamıştı. Küfür ederek tarife cezasını ödeyerek Türkcell'e geçtim. Vodafon pişmanlıktır.
|
Benzer içerikler
- amazon drive
- opera video indirme eklentisi
- tiktok keşfet saatleri
- reddit video indir
- spotify jam nasıl yapılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X