< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PEGASUS UÇAK BİLETLERİNİZDE 1700/400₺ indirim! 5-10K Puan (2. sayfa)
-
-
Teşekkürlerr
Am bu 20 gb lı tarifede prime özellikleri içeriyor diye belirtiliyor .Geçen birisi teyit ederse kesin bilgi olur
-
hocam satıcı ile alakalı bir durum değil. paket adı öyle olsa da ne yazık ki bende de aynı durum mevcut. 30gb altındaki paketlere prime kodları vermiyoruz dedi müşteri temsilcisi.
Bizler bu paketlere geçiş yaparkenki sözleşmede prime indirimleri dahil oluyor ama sanırım "değiştirme veya sonlandırma hakkı saklıdır" maddesinden ötürü faydalanamıyoruz.
-
Siz peki burada ki 20 gb tarifesindemisiniz ?Diğer 20 gb olan tarifelerde prime ayrıcalıkları kaldırıldı .
-
Hayır buradakinde 20gb olan pakette değilim. Müşteri temsilcisinin dediğine göre prime kodlarını alabilmek için minimum sınır 30gb imiş. Bu yüzden satıcıya ben de bunun için soru sordum; eski mesajlarda prime kodlarına dahil olunup olunmadığını.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende bi önceki mesajımda Aynı şeyi belirttim .
Bu tarifenin özelliğinde 20 gb olmasına rağmen geçerli görünüyor .Tarifeyi kullanan biri yazdığında sorular cevaplanacak .
-
Merhaba arkadaşlar dün arkadaşla iletişime geçtim bugün tarife değişikliğim gerçekleşti güvenilir arkadaş daha öncede farklı hattım için işlem yapmıştım sorunsuz gerçekleşti ikiside. Prime 20 gb tarifesine geçiş yaptım tarifede ek olarak 12 ay tivibu go, 12 ay türk telekom wifi ve 12 ay muud ücretsiz veriyor. Bu işlem içinde tarifeye geçtikten sonra prime dijital yazıp 5555 e göndermeniz lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulamada ki prime ayrıcalıklarını kullanabiliyormusunuz peki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Prime ayrıcalıklarından kastınız ne bakiyim ona göre
Hocam Espressolab, Biletix, İSPARK indirim kodlari ayrıcalıklı olarak veriliyor prime tarifelerde 20 gb olan tariflede verilmiyor deniliyor bunları kontrol ederseniz veriyor mu diye bizde ona göre geçeriz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gözükmüyor hocam zaten kampanya sayfasında da belirli tarifeler diye tarifeleri belirtmişler
Tamam işte hocam kısıtlama getirmişler belliki 30 gb altında prime dahi olsa vermiyor demekki promosyon kodlarını
Uygulamaya girip sağ alt köşeden bana özel e tıklayın
Tümü gör deyip görünüyorsa görselde ki gibi prime fırsatlarını seçmeniz lazım
Prime fırsatları yok hocam 20 gb lık tarifede
Sitede var yazıyor o yüzden bu kadar sordum
yeni geçtiğiniz için gözükmüyor da olabilir .
Bi kaç gün sonra belli çıkabilir
-
Şimdi sıra şifre alıp alamayacağınız da herhangi birinden almayı denermisiniz ?
-
Hadi gözünüz aydın
Demek ki kısıtlama getirilenlere inanmamak lazım mış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X