< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muleka97 -- 6 Şubat 2025; 13:9:5 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muleka97 -- 6 Şubat 2025; 13:9:5 > |
Tekrardan hayırlı olsun hocam geçiş ücreti 300 fazla geldi aylık tarifeye ekledigimde pek avantaj kalmıyor. O sebeple bu ücrette bir kampanya yapsanız nasıl olur? |
Geçiş ücreti çok yüksek. Tarifeden buna geçişin anlamı kalmıyor edeceğimiz karı siz istiyorsunuz :)
|
8 sayfa yorum, 12k görüntülenme olan postu yanlışlıkla sildim. Tarifelere geçirdiklerim post üzerinden referans atabilirse çok sevinirim. |
Bugün öğlen gibi tarife geçişi için telegramdan hocama ulaştım sağolsun 2 dakika içinde hallettik işlemleri. Akşam 6 gibi geçiş işlemi tamamlandı. Yeni tarifemi muhteşem bir ücrete almış oldum sayesinde teşekkürler tekrardan. Aile bireylerini taahhüt bittikçe fırsat olursa geçiş yapacağım. Güvenilir biri şüpheniz olmasın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hayırlı olsun tekrardan, yorum için ben teşekkür ederim |
Tekrardan hayırlı olsun hocam geçiş ücreti 300 fazla geldi aylık tarifeye ekledigimde pek avantaj kalmıyor. O sebeple bu ücrette bir kampanya yapsanız nasıl olur? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askanbey -- 27 Nisan 2024; 15:24:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yarın düzenleme yapacağım. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam Anneler günü için kampanya yapın da (300 tl için) başvuru yapalım. |
Herkesin geçebilmesi için fiyat 240TL'ye düşürüldü. 2 Ay öncesinde tarife fiyatları daha ucuzken 350TL'ye satıyordum. Yeni tarife fiyatlarının yanında 240TL bedava. Pazarlık teklif etmeyin lütfen, sabit fiyat. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muleka97 -- 3 Mayıs 2024; 19:27:47 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
telegram üzerinden yapıyorum hocam islemleri |
Türk telekomda 30gb altındaki paketlerde prime kodlarının hepsi alınamıyor dedi müşteri temsilcisi. Sizdeki 20gb lık prime tarifesindeki durum nedir? prime daki tüm kodlar alınabiliyor mu? |
onu paketi kullanan birisi yazarsa daha iyi olur bilgim yok |
TT faturasızdan bu tarifelere geçiş oluyor mu. |
Hocam dün yardımcı oldu. Şuan hattım 211 TL'lik tarifeye geçiş sağlandı. Şu zamanda büyük fırsat. Referans ++ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
olur |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |