|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sadece whatapp var sosyal medya içeriği yok tarife de aşım yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tarifeler faturalı ama bu başvuru alım ne kadar sürer bende merak ediyorum açıkçası |
Tarifeler bitene kadar devam eder, bitiş tarihi belli değil. Şimdi geçiş yaparsanız tarifeler alım süresü 3-4 ay devam eder diye düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muleka97 -- 24 Mayıs 2024; 22:23:23 > |
hocam nasıl oluyor bu tarife? mevcut tarifem 25gb 130tl idi telsiz vergisi dahil, sözleşmem bitti, şimdi yaptıkları en ucuz paket 20gb 280tl. kabul etmedim vodafone geçmeyi planlıyorum. sizin tarifeleriniz uygun gibi duruyor ama. nasıl mümkün oluyor bu? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Faturasıza geçip 1 ay beklerseniz o tarifelere geçiş sağlayabiliriz onun dışında size en fazla prime 20 oluyor |
Tarife değişikliği yapılıyor fiyata bakmaz geçilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gün içnide ya da sonraki gün içinde geçiş sağlanıyor, gün içinde geçirilir hocam. |
Dün anlaştık bu akşam saat 20 de geçiş sağlandı. Faturalı 10gb olanını seçtim. 1 günlük eski taahküksüz tarifeden fiyatlandırma yapılmış. Faturalıda tarife geçiş 25.de yapın eski tarifeden fiyatlandırma oluyor . Biraz geç geçiş oluyor. @Mmuleka97 TEŞEKKÜRLER < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_ps -- 27 Mayıs 2024; 20:34:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben teşekkür ederim hocam |