Türk telekom toptan internet ücretlerine 1 Temmuz dan itibaren geçerli olacak şekilde yaklaşık %70 zam yaptı bu zammı tüm internet servis sağlayıcıları yansıtacak |
TÜRK TELEKOM %70 ZAM GELİYOR
-
-
Az önce bende netbone için abonelik düşünürken temsilci söyledi , %70 nedir be yuh !!!
-
Fiberde modem kirası ne kadar olacak acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ortalama 50 lira
-
Şu an 75-80 isteyen var. Burada fiber çalışması var; altyapı getirecekler galiba. Ne zaman gelecek orası mechul. Şimdi peşin ödeme yapsam; fiber gelince 200 lük pakete geçsem bana ekstra fatura çıkacak zamlı fiyattan+ kira. Arada kaldım.
ortalama maliyeti 50 küsür lira 75-80 lira isteyen firmalar ondan bile kâr etme derdinde onlardan uzak durmak lazım
-
Onu geçtim; churn işlemi için 60-100 civarı isteyenler var. Abonelik iptalinde de modem iade etmezsen; 2500-3000, hatta dolar bazında TL fatura çıkaranlar var.
İnşallah binaya kadar fiberdir; vdsl in gözünü seveyim.
https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-1-temmuz-2024-tarife-duzenlemesi--158826170
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X