Şimdi Ara

Türk Telekom'a Hat Çekilmesi İçin Başvuru? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
8
Favori
209.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Türk Telekom'a Hat Çekilmesi İçin Başvuru?

ttnet 5 günde çekeriz diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adanacizbizz -- 11 Ekim 2017; 22:36:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bizim binayada turuncu kablo ve alcatel mdu kabin koydular içi boş kac gunde tamamlaniyor hersey ?

• fuatX kullanıcısına yanıt
    Btk ilgilenmez telekom merkezinde dilekçe yazın .bunu diyen bölge santrali şikayet edin ,altyapıyı nezamandan beri tüketici karşılıyormuş saçmalık

• Eskiden, internet varken türk telekoma laf edenlere kızıyordum. Tabi o zamanlar evde internet vardı sorunum yoktu. Yaklaşık 13 ay önce yeni yapılmış sayılır bir apartmana taşındık. Altyapısı yoktu. Dilekçeler, her gün telefon açmalar sonucunda geçtiğimiz Temmuz ayında fiber kablo çektiler yola. Heyecanlandık tabi internet gelecek diye. Ama tt heyecanımızıi her gün azalttı sağolsun. Fiber kablo çekildikten sonra ne gelen oldu ne giden. Ta ki düne kadar bir gelişme olmadı. Yani Türk Telekomun gözümüzde hiç bir değeri kalmadı. Bir internet için bir yıldan fazla beklenecekse hey yavrum hey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara hasköyde otuyorum hertfda alt yapi var benm otursgm binada yok bi yardmci olurmsn

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

2 haftalık işin kalmış tanıdık önemli mesela kazı dahil 1 ayda bağlandı bizim internet

Hocam yukarıda en son attığım resim. Yani kutunun takıldığı tarih 29 temmuz Cumartesi günüydü. 1 haftayı geçti henüz kimse gelmedi. Bu hafta içi artık gelip halletmelerini bekliyorum. Sizce ne zaman gelirler ? Birde acaba hangi işlemler kaldı ?

Arkadaşım benimde apartmana sizin kabinden konuldu cihazıda takıldı fiber kablosuda bağlı dairelere giden kabloyu bağlamamışlar acaba kaç günde gelip bağlıyorlar ve ne zamana aktif oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Senedir uğraşıyorum şu altyapı yapılması ile ilgili. Başvuru yapacaksınız dediler gittim adres gözükmüyor dediler. Adres gözükmesini sağladım no 68 yapmama rağmen tam 3 kere no 70 e bağlamaya geldiler.Şikayet etmediğim dilekçe vermediğim hiç bir yer kalmadı . En sonunda müdürlerimidir artık kimse aradı .Biz en çok nereden para kazanırsak oraya altyapı döşeriz dedi.Halbuki benim binamla birlikte aynı anda yapılan dibimdeki binaya 3 4 ay sonra gelip internet bağladılar.2 senedir hiç bir şekilde ilerleme kaydettiremedim. İş yeri+ Ev var mıdır arkadaşlar yapabileceğimiz bir şey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orbitim

quote:

quote:

2 haftalık işin kalmış tanıdık önemli mesela kazı dahil 1 ayda bağlandı bizim internet

Hocam yukarıda en son attığım resim. Yani kutunun takıldığı tarih 29 temmuz Cumartesi günüydü. 1 haftayı geçti henüz kimse gelmedi. Bu hafta içi artık gelip halletmelerini bekliyorum. Sizce ne zaman gelirler ? Birde acaba hangi işlemler kaldı ?

Arkadaşım benimde apartmana sizin kabinden konuldu cihazıda takıldı fiber kablosuda bağlı dairelere giden kabloyu bağlamamışlar acaba kaç günde gelip bağlıyorlar ve ne zamana aktif oluyor

Hocam hiç zaman kaybetmeden yarın türk telekomu arayıp internetinizi bağlatın. İnterneti kurmaya gelen ekip o kabloları bağlıyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orbitim

quote:

quote:

Hocam hiç zaman kaybetmeden yarın türk telekomu arayıp internetinizi bağlatın. İnterneti kurmaya gelen ekip o kabloları bağlıyorlar.

Müşteri hizmetlerini aradığım halde hala alt yapı yok cevabı alıyorum fiber kablo switch baglı herşey çalışıyor binada

• Başvuru yapabildim 😁😁😳😁😳 fibere kavuşmaya az kaldı gpon muş tılgın modem veriyorlar

• fuatX kullanıcısına yanıt
    Bundan 6 yıl önce apartmandan müstakil evime taşınırken hattımı nakil ettirmek istedim ama sokağın başındaki dağıtım kutularından evime gelen Türk telekoma ait altyapı kanalı olmasına rağmen içinde kablo olmadığından kabloyu siz çekeceksiniz dediler. İtiraz edince de kabloyu biz verelim siz çektirin dendi. Bu nasıl olur senin alet ekipman personelin varken ben niye çektireyim dedim ve kızgınlıkla hattı iptal ettirdim. 6 yıl Vınn ve mobil paketle idare ettim. Çocukların internet ihtiyacı artınca bu yılın başında ise hat için başvurdum ama yine kabloyu siz çekeceksiniz diyerek 27/12/2012 tarih ve 28510 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Sabit ve Mobil Haberleşme Altyapısı veya Şebekelerinde Kullanılan Her Türlü Kablo ve Benzeri Gerecin Taşınmazlardan Geçirilmesin İlişkin Yönetmelik”i önüme getirdiler. Ama bu yönetmelikte özel mülk olan yerlerden kablo geçirilmesine dair kurallar mevcut olup evimin olduğu yer özel alan, site vb. olmamasına rağmen yaptırım yapacak kurum olan BTK görevini tam yerine getirmediğinden maalesef bir sonuç alamadım. Hürriyet Ankara ekinde okur köşesinde iki kez mağduriyetimi haber yaptırdım, defalarca BTK'ya şikayet ettim ama sonuç hep olumsuzdu. BTK şikayetlerimi Türk telekoma yönlendirdiği için onlar da aynı metni kopyalayıp yapıştırarak gönderiyorlardı, resmen dalga geçiyorlardı. BTK'yı da Bimer ve Cimer'e şikayet etsem de oralardan cevap dahi gelmiyordu. Baktım olmayacak sizin Allah belanızı versin diyip piyasa araştırması yaptım ve 150 metre yer altı tipi kablo dahil hat çekme işini 850 liraya yaptırdım. Daha sonra başka bir servis sağlayıcıya başvurarak interneti bağlattım. Kısacası bol şanslar, umarım dediğim şeyleri size yaşatmazlar.

• Turk telekom faciası sabah abone oldum modemi takmaya gelen ekip fiber dolabı ile apartman ankastresi arası 3 metre oldugu için ve ellerinde kablo olmadıgı için bağlamadan gittiler. birde ben yalın fiber internet istediğim halde ordaki çakal müşteri hizmetleri telefonuda işaretlemiş şimdi müşteri hizmetlerini aradım sözleşmemiz iptal olmuş.yeniden başvuru yapacakmışım.Sagolsun paul bey e bir kez daha yazdırdılar ... arkadaşlar bu telekomdan çektiğim nedir.gpon fiber kurulu 3. Metre cat kablo ellerinde yok şaka gibi...gpon fiber ile bina ankastresi baglantısını telekom yapmıyormu .?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orbitim -- 14 Kasım 2017; 18:21:33 >
  • Beyler bizimde yeni bina yapildi net yok tasinamiyom fiber var bolgede ama binada bisey yok.

Telekomdan geldi biri filan basvuru almislar binada toplanti ne yapcaklar dedi bu adamlarin gelip binaya kurmasi ve net olmasi ne kadar suruyor tahmini

• gladyo38 G kullanıcısına yanıt
    En az 6 ay sürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

En az 6 ay sürüyor.

ciddimisin eve taşınamıyoz yeni lüks bina ? o kadar neden sürecek? telekoma gitsem iyi olur mu acaba ? superonline kullanıyom bide su an ?

evdekiler eve göçemiyor net yok diye
  • Evet beyler bende aynı şekilde bu ay sonu yeni bir binaya taşınıcam ve binada alt yapı yok turknetın ınternetını kullanıyorum bundan 1-2 hafta once nakıl basvurusunda bulundum musterı temsılcısı aradı adresı ıstedı kontrol ettı dedı alt yapı yok bunun ıcın turk telekom mudurlugune gıdıp dılekce vereceksınız tamam dedım. Dun gittim tasınıcagım yerdekı mudurluge cıktım dedım ben turknetın ınternetını kullanıyorum fakat alt yapıyı turk telekomun sagladıgını soyledıler onun ıcın dılekce vermem gerekıyormus dılekcemı vermek ıstıyorum dıye anlattım durumu oradakı bayan bana sızı muhattap almıyoruz ve turknet bızım musterımız onların bıze talepte bulunması gerekıyorlar vs soyledı kadınla orda kavga ettım dedım sacma sapan bır sey dıye bana bız ılk once kendı musterımıze hızmet verıyoruz daha sonra dıger fırmaların ıslerını halledıyoruz yaklasık 1 1,5 yıl surer zaman veremıyorum dıye soyledi dilekçeyide kabul etmediler bende Allah belanızı versın dıyerek oradan ayrıldım tekrar nakıl talebınde bulundum turknetten gerı donus yaptılar az once benı dılekce vermek ıcın oraya gonderıyorsunuz benı muhattap almadıklarını hızmet aldıgınız fırmanın bızımle ırtıbata gecmesı gerektıgını vs dıye anlattım kadın haklısınız anlıyorum ama bız tum musterılerımıze bu sekılde yardımcı oluyoruz sız bızımle gorustugunuzu soyleyın yardımcı olacaklar dıye aynı seylerı tekrarlayıp durdu bende 3-4 defa aynı sekılde konuyu ızah etmeme ragmen ortada p.ç gibi kaldım cok sınırlıyım. Bir arkadasım var turk telekomda calısıyor proje vs cızıyormus bu alt yapılar ıcın dun tasınıcagım yerdekı adrese ekıp gonderdı sagolsun ekıp aradı ve benım yan tarafımdakı bınadada ınternet alt yapısı olmadıgını vs soyledı dısarıdan bu işi yapan ekıpler var kazması ve kablosu metresinin 100 tl gibi bir fiyattan yaptıklarını anlattı ıstersem boyle birşey ile sorunun cozebılıcegımı anlattı yoksa bu sure cok uzar 1 seene 1,5 sene bekleyebilirsin dedi ne yapsam cok moralım bozuldu bır ınternet hızmetı ıcın 1 1,5 yıl beklemek ne demek yıl olmus 2017 ugrasıtıgımız seylere bak uye olana kadar soyle altyapı boyle hızmet vs masal anlatılıyor fakat sorun oldugu zaman cozum yok sizce ne yapayım arkadaslar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -10uR-

Evet beyler bende aynı şekilde bu ay sonu yeni bir binaya taşınıcam ve binada alt yapı yok turknetın ınternetını kullanıyorum bundan 1-2 hafta once nakıl basvurusunda bulundum musterı temsılcısı aradı adresı ıstedı kontrol ettı dedı alt yapı yok bunun ıcın turk telekom mudurlugune gıdıp dılekce vereceksınız tamam dedım. Dun gittim tasınıcagım yerdekı mudurluge cıktım dedım ben turknetın ınternetını kullanıyorum fakat alt yapıyı turk telekomun sagladıgını soyledıler onun ıcın dılekce vermem gerekıyormus dılekcemı vermek ıstıyorum dıye anlattım durumu oradakı bayan bana sızı muhattap almıyoruz ve turknet bızım musterımız onların bıze talepte bulunması gerekıyorlar vs soyledı kadınla orda kavga ettım dedım sacma sapan bır sey dıye bana bız ılk once kendı musterımıze hızmet verıyoruz daha sonra dıger fırmaların ıslerını halledıyoruz yaklasık 1 1,5 yıl surer zaman veremıyorum dıye soyledi dilekçeyide kabul etmediler bende Allah belanızı versın dıyerek oradan ayrıldım tekrar nakıl talebınde bulundum turknetten gerı donus yaptılar az once benı dılekce vermek ıcın oraya gonderıyorsunuz benı muhattap almadıklarını hızmet aldıgınız fırmanın bızımle ırtıbata gecmesı gerektıgını vs dıye anlattım kadın haklısınız anlıyorum ama bız tum musterılerımıze bu sekılde yardımcı oluyoruz sız bızımle gorustugunuzu soyleyın yardımcı olacaklar dıye aynı seylerı tekrarlayıp durdu bende 3-4 defa aynı sekılde konuyu ızah etmeme ragmen ortada p.ç gibi kaldım cok sınırlıyım. Bir arkadasım var turk telekomda calısıyor proje vs cızıyormus bu alt yapılar ıcın dun tasınıcagım yerdekı adrese ekıp gonderdı sagolsun ekıp aradı ve benım yan tarafımdakı bınadada ınternet alt yapısı olmadıgını vs soyledı dısarıdan bu işi yapan ekıpler var kazması ve kablosu metresinin 100 tl gibi bir fiyattan yaptıklarını anlattı ıstersem boyle birşey ile sorunun cozebılıcegımı anlattı yoksa bu sure cok uzar 1 seene 1,5 sene bekleyebilirsin dedi ne yapsam cok moralım bozuldu bır ınternet hızmetı ıcın 1 1,5 yıl beklemek ne demek yıl olmus 2017 ugrasıtıgımız seylere bak uye olana kadar soyle altyapı boyle hızmet vs masal anlatılıyor fakat sorun oldugu zaman cozum yok sizce ne yapayım arkadaslar ?

2 yıl civarı oldu ben hala bekliyorum, 1 hafta önce telefon direği diktiler binanın yanına. Bakalım daha bir şey yok ne kablo var ne ankastre kutu, onu da 1 yıl daha beklerim herhalde.

• Arkadaşlar merhaba. Yazın başında istanbul sancaktepeye taşındım. 6 aydır internet bağlatmaya çalışıyorum. Ttnet, superonline, vodafone, dsmart hepsine gittim. Hepsi telekomla ilgili altyapı sorunu var altyapı yok diyolar. Apartman 6 katlı 12 daire var. Sadece bende ve bir komşuda bu sorun var. Apartmanın geri kalanında internet var. Karşı komşumda dsmart alt komşumda vodafone var ama ben bir türlü bağlatamıyorum. Hep altyapı sorunu var diyorlar. Telekom ekipleri gelip bakacak diyorlar. 2-3 kez arıyorum baktılar mı vs diye. Baktılar altyapı yok diye not düşmüşler diyorlar. Diyorum tüm apartman internet kullanıyor iki dairede yok sadece. Onu biz buradan göremiyoruz diyorlar. Ne yapmalıyım sizce? Böyle bir sorunla karşılaşan ve çözüme ulaşan var mı acaba?
  • aliemree A kullanıcısına yanıt
    binaın girişinde bulunan telefon kutusunda boş kronda olmadığından altyapı yoktur demiş olabilir.(öyle düşünüyorum )kontrol edebilirsin(her kablonun çakılı olduğu yer var. eğer iki tane boş yer varsa kullanabilirsin eğer yoksa doludurdemektir.) ayrıca saha dolabındada yer olmayabilir. bölge türk telekom müdürlüğüne giderek yeni bir port talep edebilirsin. bina içinde elektririkçi çağırarak halledebilirsin.
  • kadirkul20 kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle kutudaki durum. Fotoğrafını atıyorum. Durum buysa elektrikçiyle çözebilir miyim? 9 ve 10 boş gibi duruyor sanki.  Türk Telekom'a Hat Çekilmesi İçin Başvuru? Türk Telekom'a Hat Çekilmesi İçin Başvuru?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.