Şimdi Ara

Türk Telekom' a Saldırı Düzenlemenin Eşiğindeyim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
27.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
808 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU TÜRK TELEKOM ÇÖZÜM ORTAĞI DENEN KURULUŞ KİMSE ALLAH ONLARIN BELASINI VERSİN. ÇOLUĞU ÇOCUĞU VEREM OLSUN. 3 GÜNDE 1 ARIYORLAR KÜFÜR EDİYORUM GENE ARIYOLAR SİSTEMDEN SİL DİYORUM YİNE ARIYORLAR. ANASINA KARISINA KIZINA SÖVÜYORUM YİNE ARIYORLAR.

HİÇ ÇAĞRI MERKEZİ ÇALIŞANIN SUÇU VAR DEMEYİN. ODA SUÇLU ÇIKSIN GİTSİN BAŞKA YERDE ÇALIŞMASIN. SONUÇTA BİZİ RAHATSIZ ETTİKLERİNİ BİLİYOLAR.
  • PAN-TURK kullanıcısına yanıt
    çok iyi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diemcizone kullanıcısına yanıt
    Çok guzel de hocam kayit altina aliniyor ya bize patlamasin sonra. Sıkıntı olur mu. Arayanlar da emekçi calisan eyv ekmeğinin pesinde de napalim bizi de mağdur ediyorlar

• Engelleyin hocam numara engelleme diye birşey duymadınız mı? Hocam ortalığı falan yıkmayın gidin verin mahkemeye yoksa siz haksız olursunuz.

• Bana da interneti kapatınca dadanmışlardı, günlerce sabah akşam aradılar, Kablonete geçtim yine ardılar. Yaw arkadaş, seni terkedip başka internetlerle haşır neşir olmuşm, insanda pardon kurumda biraz onur haysiyet olur. Neden kablonete geçtinz diyor, yaw sanane, tasası sana mı düştü. İnternette sorun yaşar mışm, ttnet sorunun bizzat kendisi, önde gideni. İlk günler 10 tl indirim vaad etmişlerdi, ben dozajı artırınca 20 tl'ye çıktı.

Bence çağrı merkezi çalışanlarına bir şey demeyin, onlara da mobbing uygulanıyor, resmen kan emici bir düzen kurulmuş. Bu işin en masumu çağrı merkezleri.

• Bunlar boyle serefsizler iste. Onun bunun cocuklari.

• Turk telekom ttnet lafını duydukça sinirleniyorum artık neyse başınız sağolsun hocam öncelikle bu iğrenç ttnet denen firma hem iğrenç bi hizmet verir hemde bi ton para alır bende sevmiyorum ve gıcık tipler babama kaç yıldan beri tahhahüt verme dedikçe babamı arayıp taahhüt yaptırıyolar ayar oldugum bi firma mahkemeye ver diyeceğim ama ne kadar uzun sürer bide sonucu ne olur bilemiyorum

• Dostum başlığı değiştir şimdi telekomda bir terör saldırısı olsa seni sorumlu tutar bu şerefsizler.

• Birde bu kombicilerin allah belasını versim amk

Bakım yaltıracaksam ararım ne ariyonuz amk.

Birde kanuni zorunlukluk yaptirmak diye yalan söylüyorlar amk.

Bir gün bir dana aradi beni bir saat trolledim ipneliğine fiyat pahali dedim indirim yapti neler yapiyon dedim anlatti da anlatti yarin ögleden sonra müsait im dedim adres istediler hakkari yüksekova dediğimde siz orda mi oturutorsunuz evet dedim teli yüzüme kapatti

• Yazıldımı bilmiyorum BTK ya şikayet edin kesin çözüm oluyor benide d smarttan arıyjorlardı sürekli şikayet ettim ve bitti

• btk ya şikayette bulunun.
  • Başkan öncelikle Allah rahmet eylesin annen için. Seni arayan outbant denilen dış arama çağrı merkezleri yani senin aradığın müşteri temsilcileri değil. Outbant a data gelir ve oradaki çalışan ne kadar satış yaparsa maas dışında o kadar pirim alır. Bundan kaynaklı o arayanlar para hırsıyla sürekli arar. Senin basacagim yakacağım yıkacağız vs dediğin yerdekiler senin durumundan bı haber dir.

• Ben de garanti'yi aradım daha promosyon vs hiçbir şey için telefon çağrısı istemediğimi belirttim 2 ay sonra yine tek tük çaldırıp cevap vermemeler başladı.

Günde 9 kere çaldırıp çaldırıp sessize almalar filan ... belanızı gerizekalı şerefsizler.
  • Geçen beni vodafone aradı faturalıya geçmek istermisiniz şöyle kampanyalarımız böyle kampanyalarımız var diye. Sonra inceledim avantajlı paketler vardı. Biraz araştırayım sonra tekrar arayım dedim. Ertesi gün aradı aynı kişi kabul ediyorum dedim. Faturalıya geçişimi sağladı, 2 saat sonra vodafone dan başka bir müşteri temsilcisi aradı faturalıya geçmek istermisiniz dedi. Dedim dalgamı geçiyosunuz. Hiçbirinin hiçbirşeyden haberi yok o yüzden.
  • Geçen yine Vanda askerim kullanıcısına yanıt
    Mağdurken uğraştırdıkları için 100 kere müşteri hizmetlerine ana avrat her türlü ailevi değerine söven tanıdığım vardı başına hiçbir şey gelmedi. Burası türkiye. Bağırığ çağırırsan seninle ilgileniyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknete geçtiğim aydan beri telekom tarafından 212'li bi numara ile aranıyorum. Her defasında aramamalarını ve sağlayıcımdan memnun olduğumu söylüyorum. Kara listeye alıyoruz diyorlar haftaya yine arıyorlar.

Bugün yine arandım. Açtığım gibi türk telekom dimi dedim evet dedi. 6 ay oldu halen anlamamakta ısrar ediyorsunuz istemiyorum paket falan dedim. Müşteri temsilcisi pişkin pişkin aynen şunu dedi ;

6 ay arandığınız için bir 6 ay daha aranmaya hak kazandınız hayırlı olsun efendim.

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    G3'te de var hocam, beni de bir bloklu numara arayınca direk meşgul diyor.
  • Ben de ağır bir hastalık tedavisi görürken, gece boyu uyutmuyor ancak sabah 6 7 gibi uykuya dalabiliyordum..Finansbank dadandı, illaki kredi kartı çakacak... 10 da 11 de arayıp duruyor, aramayın durumum şöyle , aramayın durumum böyle derken bir sabah saat 9 da aramış yine masaiye kaldırır gibi,tepem bi attı... Kıza ana avrat soy sop düz gittim bi 5 saniye fln sesi çıkmadı anlamaya çalıştı.Beyefendi şu an sesiniz kaydediliyor mahkemede delil olarak kullanılacak dedi, ben ikinci posta bi küfür daha..

O günden sonra numaramı tamamen sildiler ve hiç aramadılar, yaptığıma utansam da mecbur bırakıyorlar malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir şeyde Yiyemezsin. Seni kibarca dışarı alırlar. Zorluk cıkarırsanda bir güzel döverlerki bende olsam bende döverim. Adam ol otur oturduğun yerde. Benim meslektaşlarımıza saygılı olun. Günde sizin gibi kaç taneyle uğraşıyoruz. Zaten sinirliyiz sana patlatırız. Bize verilen talimata göre hareket ederiz.

• Kardeşin başınız sağolsun

Numarayı engelle olsun bitsin niye zulmediyorsun kendine

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.