Şimdi Ara

Türk telekom abonelik iptali ve yeniden açtırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi ben 2 senedir taahhütlü Türk Telekom 200 mbps sınırsız internet kullanıyorum. Yenileme zamanı geldi 290 lira ödediğim internet için 650 lira istediler. Ayrıca alt paketleri de satmıyorlar. Fakat 100 mbps internet yeni aboneler için 400 liraya satılıyor ki 100 mbps bana yeter. Şimdi ben taahhüt bittikten sonra internetimi kapattırsam, 2 gün sonra tekrar açmak için başvursam bu yeni aboneler için olan 100 mbps internetten faydalanabilir miyim?

Nedir yorumlarınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce Türk Telekom evde internet hat sahibi olan ve abonelik iptali yapan aboneler, iptal tarihinden sonraki ilk 3 ay içinde tekrar Türk Telekom evde internet başvurusu yapması durumunda bu kampanyadan yararlanamaz.

• KAJMER369 K kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum yer de ( ev tlf mevcut ) , 19 yıldır aboneyim ve 16mbps 200 TL .

Şuanda yeni teklifler 15 ay 525 TL ( En iyi kampanya bile olsa ortalama 500 TL )

En hızlı 13 mbps ' ye bu rakamları alıyorum.

Halbuki 400/500 GB sınırlı ve 16mbps 200 TL falan olmalıydı 2025.02 itibariyle enflasyona göre.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evdeki başka birinin adına yaparsan olur

• "fiberde yılın fırsatı kampanyası 2" Bu kampanya ismini twiter destek sayfasına yazıp yararlanmak istediğinizi yazın onlar size dönüş yapacaktır. yalın 200 mbps fiyatı 579 TL. 100 mbps isterseniz 409 TL. https://www.turktelekom.com.tr/tt-yardim/SozlesmeVeTaahhutnameler/fiberde-yilin-firsati-kampanyasi-15-aylik-kampanya-taahhutnamesi-010125-310325.pdf

• Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

Modem kirası dahil mi 409 lira?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem kirası aboneye göre değişiyor. Eski abone iseniz az alınıyor. Zaten size geri dönüş yapacaklar bu kampanya için yazarsanız. Ayrıntılarını sorup ona göre geçiş yapabilirsiniz. Siz onaylamadan geçiş olmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.