Şimdi Ara

Turk Telekom Altyapı İyileştirme Çalışmaları Başladı.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
10.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzak aboneleri yakınlaştırmak için saha dolapları kuruluyor santralden saha dolabına kadar fiber kabloyla gidiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektro35 -- 24 Mayıs 2011; 14:07:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

Indirme (Download) : 13973 kbps (1746.6 KB/san.)
    Yukleme (Upload) : 668 kbps (83.5 KB/san.)
    Gecikme (Latency) : 16 ms

rezillik alın degerler

KARDEŞ SEN REZİLLİK DEĞERLER DİYORSUNDA BENİM 2045 KBPS İNDİRME HIZIM VAR BEN NE YAPAYIM KAÇ KERE ARIZA KAYDI BIRAKTIM İLGİLENEN YOK
  • Bende biraz evvel netten düştüm ya.
  • telekom heryere fiber döşese ne yazar.
    yıllardır bizi yolunmuş kaz gibi yoluyor internet için telefon hattı kullanıyoruz hiç kullanmadığımız telefon için 17 tl haraç ödüyoruz
    birde 55 tl internet
    madem fiberin yok telefon kullanma zorunluluğunu jkaldır int. fiyatlarını indir sempati kazan
    şimdi superonnline ile ttnet fiber döşesin ikamet ettiğim yere kesinlikle ttnet kullanmam diğer şirketi kullanırım
    reklamlara milyarları harcayacağına fiyatları indirsinler.
    ben sırf bu tutumundan dolayı 2 sene önce ttneti ve hattımı kapattırdım 3G kullanıyorum ve artık bir ev alacaksam fiber altyapı veya kablo tv varmı ilk olarak onu inceleyip alacağım.kablo net kullanırım gene ttnet kullanmam.
  • 100 mbit internet ama 25 gb kotası olacak devlet sana veriyor ferrari ama deposuna koydugu benzin ile 25 km gidebilirsin diyor.
    Sonrasında tabanvay kullancan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

quote:

Orijinalden alıntı: engink

quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

tr çok büyük bir ülke yavaş yavaş ülkemiz fiber ağla sarılacaktır. tt nin her tarafa aynı anda yetişmesi söz konusu olamaz.biraz daha sabır beyler

ya bırakın bu işleri rekabet olmadan hiç bir şey olmaz.telekom bu tekel haliyle çok bile çalışıyor,istese hiç bir şey yapmaz hazır para yer. devlet adam olsa alternatif operatörlere teşvik verir.

ya arkadaş sizler nelerden memnun olursunuz ki

16 sınırısz mbps 30TL versin,ayrıca sabit ücret olmasın ozaman olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Turk Telekom Altyapı İyileştirme Çalışmaları Başladı..

NETLİMİTSİZ kullanıcısıyım. Tek kelime ile rezillik.

Yaklaşık 2 kez aradım. Bu akşam beni aramışlar. Evde değildim açamadım telefonu. Ama geldiğimde denedim hızda artış olmuş. Biraz daha yüklenip hakkım olanı alacağım yakında.

• telekom neyi iyileştiriyor ben anlamadım ya bırakın artık şu adsl geçin fibere bu millet boşo boşuna sizlere sabir ücret ödüyor bu kadar insanın ahını öbür tarafta nasıl ödüyceksiniz
  • sadece sörf yapanlar geçin vodafone cepnet e kurtulun
    aylık 8TL sınırsız hemde :D
    hız 96 kbps ama inanın hergün dua ediyorum vodafonea.
    55 tl int+17 tl hat parasından kurtuldum.
    face falan takılıyorum yetiyor 96 kbps :)
  • bugun bende telekom mudurlugune gıdeyım barı belkı kazayla benı yakın santrale almıslardır sımdıkı santral mesafem 3 km
  •  Turk Telekom Altyapı İyileştirme Çalışmaları Başladı..

8mbite kadar limitsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proximity -- 24 Mayıs 2011; 23:40:17 >
  • arkadaşlar ev telefonunu bağlatırken ayda 14 ödüyorduk şimdi 30 a çıktı..dalga mı geciyorlar nedir..hiç kullanmıyoruz da..
    telekom altyapıyı iyileştireceğine müşterileri kazıklamaktan vazgeçsin biz rağzıyız yavaş nete
  • bu hızların hiçbiri benim kadar düşük değil
  • evet bir hız yükselmesi var gibi, torrentler 750-800 civarı iken 940-950 oldu bende . Tabi olması gereken bu sonuçta.

8 Mbite kadar NetLimitsiz.

• Lanet olası ttnet! Bu aralar SNR sınırım iyice düştü 18lere. 2 gün önce 30 küsürdü SNR sınır değerlerim. İnşallah düzelir.
  • ADSL Bağlantısı: Bağlı
    Veri Gönderme Hızı(Kb/s): 94
    Veri Alma Hızı(Kb/s): 1109
    Mod: ADSL2/Annex A
    Gelen Veri Hattı Zayıflaması (dB): 40.8
    Giden Veri Hattı Zayıflaması (dB): 30.5

dün akşamdan beri böyle acaba çalışmamı var ?

İstanbul / Eyüp
  • quote:

Orijinalden alıntı: yubb

ADSL Bağlantısı: Bağlı
    Veri Gönderme Hızı(Kb/s): 94
    Veri Alma Hızı(Kb/s): 1109
    Mod: ADSL2/Annex A
    Gelen Veri Hattı Zayıflaması (dB): 40.8
    Giden Veri Hattı Zayıflaması (dB): 30.5

dün akşamdan beri böyle acaba çalışmamı var ?

İstanbul / Eyüp

Arkadaşım Eyüpte bir çok mahallede kutuları değiştirdiler bilmem farkettinmi stadın civarı sinama vs. sanırsam senin oralara uğramamışlar daha.Bide hangi tarife o garip birşeyler olmuş ya.
  • net limitsiz 8e kadar

düne kadar memnundum ama böle oldu 50gb dı da geçmedim niye böyle oldu anlamadım :S
  • selam arkadaşlar.gecen gün ttnete gidip adsl iptal ettirdim.neden diye sordu görevlki bayan.bende başladım saymaya telefona ayrı adsle ayrı para ver sabit bir hızım yok dedim 16 mb ye kadar aboneliğim var aldıgım hız sürekli değişiyor sabit değğil 100 leride gördüm 1,6 larıda ama genelde aşağılarda oluyor hız dedim . ayrıca fiber internete gececeğim hem daha hızlı hem daha ekonımik dedim.ayrca telefona para veriyorum kullanmasamda dedim.beyefendi telefon hatınızı kapatalım dediler ,ee ozamöanda yalın adsl diye aynı parayı alıyorsunuz dedim .aman beyfendi dakika hediye edelim siz eski mişterimizsiniz falan filan derken iptal talimatı verdim ve eretsi gün aradılar ttnet çağrı merkezinden aradılar gene aynı şeyleri zırvaladılar.ve ben şuan bu mesajı turkcell superonline 20 mb download ve 6 mb ye yakın upload hızı ile yazıyorum.umarımsizlerde aynı hızı görürsünüz artık ama ttnet ile zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bibidibabadibu -- 26 Mayıs 2011; 2:11:59 >

• ttnet iyilik yapmaz bunun altında bir şey olmalı mutlaka, herhalde adil kullanım hikayesini uygulamaya başlayacaklar yakında diye düşünüyorum fakat biryandan da müşteri kaybetmekten korktukları için bunu uygulamaya cesaret edemezler diyor bir tarafım. bu altyapı çalışması vs. eğer adil kullanım hikayesini getirirse hem telefonu hem de adsl i iptal ettirmek farz olur artık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.