Şimdi Ara

Turk Telekom Altyapı İyileştirme Çalışmaları Başladı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
10.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden 5 mbit zor alıyordum 38 hat zayıflaması vardı şimdi 7 ye düştü ve snr değeri sınırda yani 9 falandı şimdi 20-30 arası oluyor... Hattım çok stabil ve süper oldu...

Ben merkez ile görüşmüştüm hızımdan memnun olmadığım için yetkili demişti tüm Türkiye'de altyapı iyileştirme çalışmalarımız başlayacak forumdaki çoğu üyeninde hızı arttığına göre gerçekten başladı.. Telekom arabaları fıldır fıldır dönüyor bizim buralarda...

Gerçi ArapTelekom, Tivibu hizmeti verebilmek ve Superonline tehditini gördüğü için hızları yükseltiyor, altyapıyı iyileştiriyordur... Neyse gene tüketiciye yarayan bir durum...

Torrentler 800-850 kb arası oluyor genelde..

Bugün (22 Mayıs) itibari gene arttırılmış hızım sona dayanmış... TT den beklenmeyen şeyler gerçekten bir garip geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 22 Mayıs 2011; 19:41:33 >

• TTNETEN ilk Gurur duyan insan çıktın hll
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat1438

TTNETEN ilk Gurur duyan insan çıktın hll

Büyük kıyamet alameti aslına bakarsak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

quote:

Orijinalden alıntı: pusat1438

TTNETEN ilk Gurur duyan insan çıktın hll

Büyük kıyamet alameti aslına bakarsak...

Alıntıları Göster
    hat zayıflaması aslında bağlı olduğun santrale olan mesafeyi belirtiyor.
    anlaşılan hattın sana daha yakın olan bir santrale taşınmış durumda.
    hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

hat zayıflaması aslında bağlı olduğun santrale olan mesafeyi belirtiyor.
    anlaşılan hattın sana daha yakın olan bir santrale taşınmış durumda.
    hayırlı olsun...

Alıntıları Göster
    Hocam yeni kutulardan koydular şu büyük beyaz olanlardan yakın bir yere baya çalışıyor telekom burada.. 21 senedir buradayım sadece bakır kablo çekişip gitmişlerdi şimdi çalışıyor elemanlar.. Teşekkürler..

• Bu aralar ben de Ttnetin araçlarını sıklıkta görmekteyim. Superonline'nin altyapı kurması en cok bize yarayacak anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Bu aralar ben de Ttnetin araçlarını sıklıkta görmekteyim. Superonline'nin altyapı kurması en cok bize yarayacak anlaşılan.
    TTnet sonunda hakkımız olan %100 8mb verdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

TTnet sonunda hakkımız olan %100 8mb verdi

Alıntıları Göster
    1 mb larıda gördüm TTnetle ölsem de gam yemem artık.. 55 TL nin hakkını almaya başladık sonunda..

• quote:

1 mb larıda gördüm TTnetle ölsem de gam yemem artık.. 55 TL nin hakkını almaya başladık sonunda..

İnşallah ilçe diye bizim burayı atlamazlar da biz de görürüz o 1mb ları. Gerçi burası ilçe ötesi bir yer oldu artık 100.000 nüfus var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nauihS

quote:

İnşallah ilçe diye bizim burayı atlamazlar da biz de görürüz o 1mb ları. Gerçi burası ilçe ötesi bir yer oldu artık 100.000 nüfus var.

Alıntıları Göster
    merkeze yakın bir mahallede oturuyorum ancak 8 mbit hız bile alamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sivaslı-58

merkeze yakın bir mahallede oturuyorum ancak 8 mbit hız bile alamıyorum

Alıntıları Göster
    meraketmeyin o tvibu tv alana yerlere o altyapı çalışması bulunduğun santralde biri butlaka tvibu tv ev almıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

meraketmeyin o tvibu tv alana yerlere o altyapı çalışması bulunduğun santralde biri butlaka tvibu tv ev almıştır.

Alıntıları Göster
    Benim Hattımda 1.85mb/sn download hızından 1.3mb/sn düstü
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Benim Hattımda 1.85mb/sn download hızından 1.3mb/sn düstü

Alıntıları Göster

NETLİMİTSİZ kullanıcısıyım. Tek kelime ile rezillik.

• quote:

Alıntıları Göster
    buraya uğrayan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: power-pc

buraya uğrayan yok.

Alıntıları Göster
    hat zayıflama olayı ttnetin elinde olan birşey yani 2 mb internet hızın varsa hat zayıflaması 30-40 arası olabilirken 8 mb çıkarsa hızın 20-25 arası birşey olur hat değerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceann Capall

hat zayıflama olayı ttnetin elinde olan birşey yani 2 mb internet hızın varsa hat zayıflaması 30-40 arası olabilirken 8 mb çıkarsa hızın 20-25 arası birşey olur hat değerin.

Alıntıları Göster
    Darısı başımıza
                          Down         up     
    DSL Noise Margin: 11.0 dB 15.1 dB
    DSL Attenuation: 51.5 dB 28.2 dB
    DSL Transmit Power: 19.4 dBm 12.6 dBm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

Darısı başımıza
                          Down         up     
    DSL Noise Margin: 11.0 dB 15.1 dB
    DSL Attenuation: 51.5 dB 28.2 dB
    DSL Transmit Power: 19.4 dBm 12.6 dBm

Alıntıları Göster
    tr çok büyük bir ülke yavaş yavaş ülkemiz fiber ağla sarılacaktır. tt nin her tarafa aynı anda yetişmesi söz konusu olamaz.biraz daha sabır beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

tr çok büyük bir ülke yavaş yavaş ülkemiz fiber ağla sarılacaktır. tt nin her tarafa aynı anda yetişmesi söz konusu olamaz.biraz daha sabır beyler

Alıntıları Göster
    Nedense de bağlattığım günden beri stabil olarak aldığım hızı 7mbit civarı olan hızımı artık 5mbit olarak alıyorum şikayet ettim ve dedim benim hattımdan tivibu ev alanlara verdiniz dimi diye olurmu beyfendi dediler yok öyle bir şey filan sonra iş döndü tabiki kotamı aştığım için filan ay başı eski hızınıza dönersiniz filan eğer benim bu kadar zamandır aslanlar gibi kullandığım hızım kota yüzünden filan düşürüldüyse Allah beni kahretsin şerefimi ortaya koyarım başka hatlar rahatlasın güçlensin diye benim hızım düşürüldü şimdi sesimi çıkaramıyorum adil kullanım kotası yüzünden ama ay başı gelsin o hızım eski seviyesine dönmesin bak o santrali başlarına yıkıyormuyum yıkmıyormuyum ulan adil kullanımdan olsa düşürürsün 1mbit'e 5mbit nereden çıktı şerefiz telekom...

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Biraz önce hız problemi için TTNET'i aradım. Telefonda görüştüğüm bayan ismimi ve bana ulaşabilecekleri bir sabit, bir de cep telefonu numarası istedi. Umarım kısa zamanda düzelir problemim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Biraz önce hız problemi için TTNET'i aradım. Telefonda görüştüğüm bayan ismimi ve bana ulaşabilecekleri bir sabit, bir de cep telefonu numarası istedi. Umarım kısa zamanda düzelir problemim.

Alıntıları Göster
    1.5 yıldır 8 mbit kullanıyorum.Sorun yoktu.İlk defa dün 1 mbitin üstünü görmedim.Çok zor birşeymiş.73 tl verip de 1 mbitin üstünü görmemek insanın zoruna gidiyor.Ama ttnetin umrunda değil.Ben de yarın kapatıyorum.

Başın sağolsun Ttnet...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.