Şimdi Ara

Turk Telekom Altyapı İyileştirme Çalışmaları Başladı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
0
Favori
10.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turk Telekom Altyapı İyileştirme Çalışmaları Başladı..

gerçekten mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekicalik
    Nedense de bağlattığım günden beri stabil olarak aldığım hızı 7mbit civarı olan hızımı artık 5mbit olarak alıyorum şikayet ettim ve dedim benim hattımdan tivibu ev alanlara verdiniz dimi diye olurmu beyfendi dediler yok öyle bir şey filan sonra iş döndü tabiki kotamı aştığım için filan ay başı eski hızınıza dönersiniz filan eğer benim bu kadar zamandır aslanlar gibi kullandığım hızım kota yüzünden filan düşürüldüyse Allah beni kahretsin şerefimi ortaya koyarım başka hatlar rahatlasın güçlensin diye benim hızım düşürüldü şimdi sesimi çıkaramıyorum adil kullanım kotası yüzünden ama ay başı gelsin o hızım eski seviyesine dönmesin bak o santrali başlarına yıkıyormuyum yıkmıyormuyum ulan adil kullanımdan olsa düşürürsün 1mbit'e 5mbit nereden çıktı şerefiz telekom...

bence düşen hızınızın adil kullanımla yakından uzaktan alakası yok adil kullanım nedeniyle hız düşmüş olsaydı öncelikle 5 mbps hız alamazsın doğrudan 1 mbps hıza düşer ve bu değer modem arayüzünde görünmez modem arayüzünde yine eski hızını görürsün o nedenle ay başını bekleme bağlı bulunduğun telekom müdürlüğüne bizzat giderek başvur

•  Turk Telekom Altyapı İyileştirme Çalışmaları Başladı..

Ben bunları bile görmüştüm önceden felaketti yahu hız, ping merkez ile çok görüştüm bu zamanlar neyse ki geride kaldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

tr çok büyük bir ülke yavaş yavaş ülkemiz fiber ağla sarılacaktır. tt nin her tarafa aynı anda yetişmesi söz konusu olamaz.biraz daha sabır beyler

ya bırakın bu işleri rekabet olmadan hiç bir şey olmaz.telekom bu tekel haliyle çok bile çalışıyor,istese hiç bir şey yapmaz hazır para yer. devlet adam olsa alternatif operatörlere teşvik verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soryy

8 Mbit netlimitsiz

gerçekten mükemmel

sayfa nasıl açıldı

• geç bile kaldı.
    şuan heryere vdsl verebilmeliydi.verdiğimiz paralarla.
  • İki üç gündür hızda fazladan yükselme var.

Acaba 16mbit hızı da tam verebilecekler mi? İlk çıktığında 1mbit'ten geçip bir ay sonra 8mbit' düşürmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darel-x -- 23 Mayıs 2011; 11:20:27 >

• Telekom Fiber kablo alt yapısına geçiyor ondan sebep hat değerleri düşüyor yakın santrale geçmesi ile alakası yok, İstanbulda bulunduğum bölgede, 2009 Temmuz ayındada alt yapı Fibere geçince DB değeri 26 den 2-4 db ye inmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 23 Mayıs 2011; 11:08:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darel-x

İki üç gündür hızda fazladan yükselme var.

Fazladan değil gerçek 8 mb veriliyor.

• Doğru söylüyorsun hep zarardaki taraf olmaya alıştığımızdan öyle yazmışım.

Bir de ulaşılabilir hız 9408 yazınca ne oluyoruz oldum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darel-x -- 23 Mayıs 2011; 11:26:42 >
  • Arkadaşlar Telekomun Şişli bölgesinde çalışmaları var mı çok şikayet ettim geçen sene ama tınlayan yok halen bakır kablo ! Birde bu uygulamayı upload içinde yapsalar ya tam performans alalım :) !
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcDestek

Telekom Fiber kablo alt yapısına geçiyor ondan sebep hat değerleri düşüyor yakın santrale geçmesi ile alakası yok, İstanbulda bulunduğum bölgede, 2009 Temmuz ayındada alt yapı Fibere geçince DB değeri 26 den 2-4 db ye inmişti.

Evet fiber altyapıya geçildiği doğrudur turuncu kabloları (fiber kablo) TT bizim buraya getirip altyapıya kurdu.. Çok kısa sürdü altyapı mevcut olduğu için sadece kabloyu rögar kapaklarını açıp içine doğru çektiler... Superonline gibi sıfırdan yapmadığı için kısa sürüyor... Gerçi Superonline gibi evin içine kadar çekilmiyor ama buda gayet iyi... Ondan 2- 3 hafta sonra bütün değerlerim süper oldu.
  • evde kullandığım 4mbit sınırsız internette önceden 430 larda download yapıyordum artık 540 lara çıkıyor. bende yeni farkettim güzel olmuş:)

ek olarak;
    arkadaşlar bu konuyu okuyunca çalıştığım yerde speedtest yapıyım dedim. yanlış anlaşılmasın. sadece paylaşım. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So say we all -- 23 Mayıs 2011; 11:50:05 >
  • valla başkenttemiyim, yoksa köyümdemiyim anlayamadım.

ben aramakdan bıktım.
    onları sorunu bir haftalığına çözüp, geri bozmakdan bıkmadılar.

artık aramıyorum

burda yok henüz.

biz 2 nci sınıf insan muamelesi görebilseydik onada razı olacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: So say we all

evde kullandığım 4mbit sınırsız internette önceden 430 larda download yapıyordum artık 540 lara çıkıyor. bende yeni farkettim güzel olmuş:)

ek olarak;
    arkadaşlar bu konuyu okuyunca çalıştığım yerde speedtest yapıyım dedim. yanlış anlaşılmasın. sadece paylaşım. teşekkürler.

güzel hız kıskandım

• Dün ben de farkettim hız değişimini. Torrent 105 kb la indirirken dün 120 kb a yakın bir hızla indirdi. 1mbit le tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

tr çok büyük bir ülke yavaş yavaş ülkemiz fiber ağla sarılacaktır. tt nin her tarafa aynı anda yetişmesi söz konusu olamaz.biraz daha sabır beyler

ya bırakın bu işleri rekabet olmadan hiç bir şey olmaz.telekom bu tekel haliyle çok bile çalışıyor,istese hiç bir şey yapmaz hazır para yer. devlet adam olsa alternatif operatörlere teşvik verir.

ya arkadaş sizler nelerden memnun olursunuz ki
  • arkadaşlar bu iyilerştirmeler Türkiye genelinde mi oldu yoksa sadece belirli bölgelerde mi oldu?
  • download hızı fso fiso upload hızlarınıu yükselsinler
  • Indirme (Download) : 13973 kbps (1746.6 KB/san.)
    Yukleme (Upload) : 668 kbps (83.5 KB/san.)
    Gecikme (Latency) : 16 ms

rezillik alın degerler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.