Şimdi Ara

Turk Telekom altyapisi olan bina icin Vodafone fiber yok diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni tasindigim binada turk telekom tarafindan saglanan fiber altyapisi mevcut. Ttnetin kendi sitesinden sorgulayinca da zaten binanizda fiber vardir diyor. Vodafone subesine gidip fiber basvurusu yapmaya calistigimda kendi sistemlerden sorguladiklarinda fiber altyapi gozukmuyor dediler, beraber ttnet sitesinden ayni adresi sorguladik, oldugunu onlar da gorduler ama yardimci olmadilar. Vodafone cagri merkezini arayip sordugumda da bizde fiber gozukmuyor diyorlar. Boyle bir durum mumkun olabilir mi? Fiber kullanabilmek icin illa ttnete mi mecburum?

• Valla biraz benzeyen durumu bende yaşadım. Ttnet bayisine ilk kez bağlantı için gittiğimde oturduğum yerde fiber yok denildi. Ama normalde vardı. Sistemde gözükmemesine rağmen gelip bağladılar fiberi. Ttnet in sitesindeki bilgiler güncellenmemiş yani. Vodafoneda sitesini güncellemememiş bence. Sistemde gözükmemesine rağmen yine de bağlayabilmeleri lazım. Vodafone net mh yi ara bir de istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Aradim, ayni seyi soyluyorlar. Bisey yapamayiz diyorlar.
  • Bina icindeki kutuda turk telekom fiber yaziyorsa tt harici veremezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binanin adres kaydi yanlismis, baska sokak olarak gecince sorunsuz Vodafone.net fiber baglatabildim. Ayrica kutuda Turk telekom fiber yaziyor, ttnet harici verebiliyorlar yani.
  • Allied A kullanıcısına yanıt
    Bende tam tersi oldu yandaki apartman'da fiber kutusu var bizimde projemizde fiber görünüyor.Fiber altyapımız çekilmedi ve kutu felanda yok sadece hipernet var ama taahhütte fibernet imzaladım şimdi inat ettim ya onlar mahkemeye verecek yada ben verecem ilk ay ücretini ödedim geri kalan 3 faturayı ödemedim ödemicemde dedim inatlaşıyorum kim kazanır kim bilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.