Şimdi Ara

Türk Telekom Antalya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu canavarı kedi gibi göstermeye çalışıyorsun hala.

Bir senedir evimde internet yok, çünkü maliyeti 77 lira. Cevap versene buna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Yahu canavarı kedi gibi göstermeye çalışıyorsun hala.

Usta TTNET İsmi de Türk Olmasa İyi Bir Sövesim Var :) Verdigi Hızamı Yanarsın Altyapıyamı Yoksa Verdigin Üçretmi Bide Veremeyip Sanki Çok İyi Hizmet Sağlamışlar Gibi Açma Kapama Üçreti Almalarınamı Lanet Olsun Yaw ... Yaw Aslında Şuradaki Arkadaşlarla FACE ıvır zıvır tüm ortamlarda buluşup neti kapatıcagız bak bakalım nasıl alt yapı kuruyorlar sadece interneti cep telefonundan kullanıcagız böyle bi organizasyon olsa ilk destekleyen ben olucam ...
  • Laftan anlamaz mısın sen. Bu başlıkta insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Senin yüzünden PM den yazışıyoruz. Lütfen arkadaşım git diğer başlıklarda yaz. Lütfen rica ediyorum sana.

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: fatiharslan83

Laftan anlamaz mısın sen. Bu başlıkta insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Senin yüzünden PM den yazışıyoruz. Lütfen arkadaşım git diğer başlıklarda yaz. Lütfen rica ediyorum sana.

quote:

İnsanların huyudur cevap veremediği noktada saldırmak. Sen burada gelir Telekom'u savunursan, bende her daim gelir aksini ispatlarım. Hangi başlığa yazacağıma da kendim karar veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0ft -- 4 Temmuz 2011; 10:29:34 >
  • Ne yüzsüz adamsın ya. Daha ne cevap vereyim. Okumuyorsun ki, 77 TL ye takılmışsın başka bir demiyorsun. internet kullanıcılarının yarısından çoğu 29 TL ödüyor.

Süperonline ın Antalya da elektrik ihtiyacı için abonelik almayarak müşteriyi sömürdüğünü,
    arıza durumunda günlerce muattap bulunamadığını,
    nakil için istedikleri astronomik rakamları,
    elektrik kesildiğinde switchlerin ayağı kalkamadığını PM den tartışalım istersen.
  • Kendin söylüyorsun işte rezilliği. 4 gb interneti 29 liraya satıyor Telekom. Tabi bununla da kalmıyor, 22 lira da telefon parası alıyor zorla, oluyor sana 51 tl. Yani 4 gb internet 51 tl. Ben 77 liraya takıldım çünkü bu çağda 4 gb internet bana asla yetmez. Evime internet bağlatmam için ayda 77 lira ödeyemiyorum.

Superonline Fiber'in memnuniyet oranı en az %90. Ttnet'in ise %20 civarındadır muhtemelen. Forumda Ttnet ve Superonline için başlıklar mevcut, gir bak.

Keşke o dediğin rezil şirket burada olsa diye dua eden on binlerce insan var. Neden biliyor musun? Türk Telekom tarafından sömürülmekten, sömürülmesine rağmen hizmet alamamaktan illallah ettikleri için.

Keşke söylediklerim yalan olsa da bende yüzsüz olsam. Türk Telekom çalışanı olabilirsin, ancak halkını soyan Lübnan'lıları bana savunma hocam. Aç bak Avrupa'da internet kaç para. Hatta aç bak satın alım gücüne oranına. Sonra belki biraz utanırsın.

• Tesis ve arıza ıslah sürelerini de kıyaslar mısın?
  • Kıyaslayamam çünkü şahsen Superonline bağlantı sahibi olmadım. Ttnet için ise arızaları asla anlamayan, sürekli modemi resetleyin diyen müşteri temsilcilerine sahip demek yalan olmaz. Arıza kaydı bıraktığınızda evinize gelen ekip asla arızayı çözme bilgisine sahip olmaz. Ben neler neler yaşadım Ttnet'le. Teknik kadrosu gerçekten çok zayıf.

Hocam ben kısaca diyorum ki Ttnet çok pahalı. Pahalı olduğu için de bir senedir evimizde internet yok. Buna itirazın varsa da daha da cevap yazmıyorum, rahat rahat takıl konunda.
  • Konu çok eski ama merak ettim Süperonline dışında Türk Telekomun Antalya'da FİBER internet alt yapısı nerelerde var yada olacak.Bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.