Şimdi Ara

Türk Telekom arıza kaydına ekip yollamıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sağlayıcı ile alakası yok diyor müşteri hizmetleri. Ben buraya geçmeden hat değerlerim mesafeye göre çok iyiydi. Hatta vaadedilen hızı alamazsın dediler ama alıyordum TT'de iken o derece iyiydi. Buraya geçince bağlantı koptu. Nasıl sağlayıcı ile alakası yok orayı da anlamadım. Tamamen saçmalık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt

Zaten sinyal ölçme işini gelenler yaptı. Cat6 kablo var tesisatta o kadar panoya bağlı.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Türk Telekom müdürü ile görüştüm. Santralden itibaren inceledik bir sorun yok dedi. Bizlik bir şey kalmadı şu anki sağlayıcınız halledecek kalanı dedi.

• Bağlantı sağlandı. Hızımı 2 Mbps'ye sabitlemişler. Aboneliğimi iptal ettirdim. Bu konumda gerçekten sağlıklı bir bağlantı alamayacağım. Hiç kimse yardımcı olmuyor. Boşuna dilekçe işleri ile de uğraşmayacağım. 14 Mbps hız alırken sağlayıcı değiştiriyorum. Hat değerleri kötü diye 2 Mbps'ye düşürülüyor. Hiçbir şey anlamadım. Buraya sağlam bir altyapı gelmeden internet bağlatmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 9 Ağustos 2024; 20:36:43 >
  • cracker1718 kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam.

• Home ofis çalışıyorum,bütün işim internetle 11 gündür internetim kesik,mağdur olduğumuzu,kaybımız olduğunu defalarca belirttik,her gün şikayet ediyorum 2 kere genel merkezden arayıp,şu gün yapacağız diyip gelmediler,onun yerine otomatik ekiplerimiz ilgileniyor mesajları,bu kadar sorumsuz bu kadar rezil firma görmedim,sözleşme bittiiği anda alternatifin en iyisine geçeçeğim,bıktık artık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca burdaki arkadaşlar bu sorun devam ederse nasıl bir yol izlemem gerekli,paylaşırlarsa sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.