Bana da 10 tl karşılığında yenilenecektir diye mesaj geldi. 5 tlden yap devam edelim işte zaten internet ihtiyacım yok keyfi almıştım iptal edicem sanırım. |
Bildirim
Bana da 10 tl karşılığında yenilenecektir diye mesaj geldi. 5 tlden yap devam edelim işte zaten internet ihtiyacım yok keyfi almıştım iptal edicem sanırım. |
1gb 3 lira yapmışlar 3gb da 5 lira olmuştur 10gb da 10 lira olmuş 😀 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 7 Kasım 2021; 19:37:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
10 gb'de 10 lira oldu. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Günlük 5GB 9,18 ₺ geldi, 10 Gb / Haftalık olsaydı alırdım. |
10gb 10lira olan hala bence avantajlı.Gayet alınabilir duruyor taahhütlü ise hele tadından yenmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
10 gb İnterneti hala 5.10 TL verdiği müşteriler varken avantajlı değil 😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taahütünüz bitince naptınız hocam ne oldu paket? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
10 TL ile devam ediyor |
Demek istediğim taahhüt mü yenilediniz yoksa paket mi değiştirdiniz. 10 güne benim de taahhütüm bitiyor sonrası nasıl oluyor diye merak ediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu pakette tahahhüt yok tu ki neyi yenilediniz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|